| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Sådan bruges en Infinite Loop
    De mønstre og metoder, du bruger i programmering afspejler din egen tilgang til problemløsning. Ofte kan et programmeringssprog krav potentielt løses ved hjælp af en af en række mulige løsninger . Det er tilrådeligt at ikke kun bruge en tilgang, der vil være effektiv , men også en, der giver mening for dig . Når du forsøger at kompilere og debug dine programmer , der har en klar forståelse af , hvad der sker , når koden henretter er afgørende. Uendelige løkker er et nyttigt programmering teknik i mange tilfælde, men bør kun anvendes i visse situationer , som en dårligt udtænkt uendelig løkke kan forårsage alvorlige problemer . Instruktioner
    1

    Lær, hvad en uendelig løkke gør. Alle sløjfer i programmering arbejde på det grundlag, at vejledningen i løkken vil køre igen og igen , indtil en bestemt betingelse er opfyldt. Med en uendelig løkke , sæt dig løkken op, så det vil aldrig ske, og sløjfen vil simpelthen fortsætte med at udføre det uendelige. I nogle tilfælde vil et program faktisk kræver en del af koden til at fortsætte udførelsen uendelighed , men i mange tilfælde programmører bruger uendelige løkker , der rent faktisk vil blive stoppet under udførelse, ved hjælp af en " pause " eller " return" erklæring.
    < br > 2

    Overvej, om en uendelig løkke er bedst egnet til det problem ved hånden. Tænk på de alternativer, og arbejde igennem, hvordan disse vil påvirke , hvor godt dine kode funktioner, og hvor effektivt det vil fungere . Brug kun en uendelig løkke , hvis det kommer til at udføre den ønskede opgave korrekt og uden at forårsage unødig behandling .
    3

    konstruere din uendelig løkke . Der er mange mønstre i kode, der vil resultere i en uendelig løkke og forskellige programmeringssprog forskellige fremgangsmåder . Disse eksempler arbejde i mange sprog, herunder Java og PHP : Hej

    for (; ;)

    {

    //loop kode går her

    } < br >

    mens (sand)

    {

    //loop kode går her

    }

    Hver gang en løkke gentager , at computeren bærer en specificeret test for at tjekke , om at gå rundt igen . Et typisk eksempel løkke , en, der er ikke uendelig , er en, hvor en inkrementeres hver gang løkken gentages og kontrollerer, om tælleren er mindre end et bestemt antal . Når tælleren når nummeret , testen returnerer en " falsk " resultat og sløjfen ikke gentage igen . Programmet går derefter videre til , hvad vejledningen ligge efter løkken . Med uendelige løkker , vil testen altid returnere en "ægte " resultat , og sløjfen vil altid gå rundt igen , medmindre kode inde i løkken indeholder en " pause " eller " return" erklæring.
    4

    Test dit program. Sørg for at du teste funktionen , at den uendelig løkke bliver brugt til . Test , at funktionaliteten af løkken fungerer godt med forskellige input, og i hele det samspil , der er muligt inden for din ansøgning , især hvis det indebærer en brugergrænseflade. Hvis dit program ikke opfører sig som forventet , og sidder fast i uendelig løkke , kan du blive nødt til at tvinge det til at lukke .
    5.

    debug din uendelig løkke . Hvis løkken ikke fungerer som forventet, tage endnu et kig på det og overveje, hvad der vil ske , når programmet udfører , herunder hvad der sker med hver iteration . Foretage ændringer i koden i overensstemmelse hermed. Hvis din uendelig løkke stadig ikke arbejde på den måde , du har brug for det til at overveje at bruge en anden type kontrolstruktur i stedet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan kompilere din D-kode på Vim 
    ·Hvad Er Hierarkiske Entries 
    ·Hvad er forskellen mellem Analog & Digital Data 
    ·Sådan Beregn kodelinjer 
    ·Sådan manuelt at registrere en OCX fil i Visual Basic 
    ·Sådan tilføjes SSL Cert til IIS 
    ·Hello World Tutorial 
    ·Hvordan til at returnere en streng fra et klasse 
    ·Sådan Udvikle Logic for et program , der kontinuerligt…
    ·Sådan Fjerne filer i Linux 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man skriver til en DOS-vinduet Fra VBS Script 
    ·Sådan oprettes en VB6 DLL Server Form Event i Process 
    ·Ulemper ved at komprimere en hjemmeside 
    ·Modstridende typer i C 
    ·Sådan Skyl Cache i Ehcache 
    ·Sådan Læs Int Java 
    ·Sådan bruges Google Maps API til Auto Complete placeri…
    ·Sådan bruges Turbo C 
    ·Sådan Parse e-mails til en MySQL DB Brug af PHP 
    ·Sådan fjernes softwareopdateringer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com