| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Militære anvendelse af kunstig intelligens
    USA militær har en lang tradition for at omfavne nye teknologier. Brødrene Wright byggede flyvemaskiner, for den amerikanske hær . Den amerikanske flåde bestilte den første motoriserede ubåd. Et af de mest indflydelsesrige videnskabelige satsninger i historien , Manhattan Project, var en militær operation. Militær vedtagelse af ny teknologi fortsætter den dag i dag . History of Military Technology

    Menneskeheden har længe fundet militære anvendelsesmuligheder for nye teknologier . Fremskridt i tømrerarbejde , metalbearbejdning og elektronik er blevet tilpasset til militære formål. Tools oprindeligt designet til jagt blev indkaldt til militær brug. Historien har vist, at hæren med bedre teknologi har en klar fordel frem for sine konkurrenter . Mens det er ingen garanti for sejr , kan bedre våben gøre en enorm forskel i resultatet af konflikten.
    DARPA

    Defense Advanced Research Project Agency ( oprindeligt bare ARPA ) opstod i 1958 som en reaktion på lanceringen af ​​Sputnik . DARPA opererer under Department of Defense , men er også adskilt fra grenene F & U-afdelinger . DARPA , mens den stadig besvarer til forsvarsminister , forfulgte interesseområder , der var mere ekstrem end de enkelte afdelinger - det er den "Avanceret" del af navnet . Nogle af de fremskridt, DARPA var medvirkende til at gøre omfatte stealth -teknologi og en forløber for internettet, ARPANET .
    Historie AI

    Forskning i kunstig intelligens skete så langt tilbage som i begyndelsen af ​​1960'erne. To af de organisationer, der investerer i dette tidlige arbejde var DARPA og Office of Naval Research. De gentagelser af kunstig intelligens gennemsyrer vores kultur fra talegenkendelsessystemer bankvirksomhed software søger efter svindel med kreditkort.
    Military AI

    Nogle aktuelle anvendelser af kunstig intelligens af militæret omfatte systemer i ikke-kamp roller. DART , et planlægningsværktøj , udnyttes A.I. og blev brugt i Desert Storm og Ørkenskjold . Træningssimulatorer bliver udviklet , at indarbejde AI Det amerikanske Air Force arbejder med privat industrien til at udvikle systemer til hurtigere indsamling og undersøgelse af information. Målet er at forbedre reaktion og beslutningsprocesser tid til at gennemføre mere effektive militære aktioner . Ligesom mange af militærets brug af AI , involverer det informationsstyring og beslutningstagning.
    Etiske betænkeligheder

    Nogle har udtrykt bekymring over den rolle AI i krigsførelse. Ved hjælp af disse systemer til support og ledelsesmæssige roller er én ting, men at have ikke-menneskelige kombattanter er en anden. Professor Noel Sharkey , fra University of Sheffield , diskuterer de potentielle problemer med mekaniske krigere. Han sagde robotter ikke kunne opfylde to grundlæggende lejere af krigsførelse. Den ene er evnen til at skelne mellem ven og fjende , som undertiden er vanskeligt for mennesker at gøre sig selv under moderne krigsførelse . Den anden lejer er, at proportionalitetsprincippet. Det er den beslutning om mængden af ​​kraft, anses for rimeligt i en given situation. En anden bekymring er , at mennesker kunne flyttes fra positionen i beslutningsprocessen som for overvågning afgørelser truffet af computere.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man laver en Scroll Box til Forms 
    ·Sådan Pass Variabler til CGI Fra et rammesæt 
    ·Struts Basics Tutorial 
    ·Hvad er Roller Reference-og Set attributter i et design…
    ·Definitionen af ​​en Untrapped Runtime Error 
    ·Hvordan bruger jeg SCGrid ActiveX Grid Kontrol 
    ·Sådan Konverter Binary Word MSB & LSB til Decimal 
    ·Sådan Alter en tabel i Oracle ved hjælp af SQL 
    ·Typer af Parsing Teknikker 
    ·GUI Tjekliste 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man skriver Computer Code 
    ·Sådan Konverter Binary til Decimal i Java 
    ·Hvordan at slippe af Inline List Padding 
    ·Hvordan man laver en MSN Bot 
    ·Hvordan man gør en T -Test i Matlab 
    ·Hvordan skal tjekkes for Empty VAR i Javascript 
    ·Visual Basic 2010 Tutorial for begyndere 
    ·Sådan kontrolleres , om en String Findes i Perl 
    ·Sådan Gør Kvalitet CSS Gradienter 
    ·Sådan fjernes Linjeafslutninger Fra QString 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com