| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Sådan Fix Fejl i Programmer
    Computer programmører er bekendt med fejl i programmerne. Alternativt benævnt " bugs ", programmeringsfejl ofte overfladen alle i hele udviklingsstadier af designe en software. Der findes tre typer af programfejl almindeligt forekommende og ordnes af en programmør . Syntaksfejl skyldes at skrive de koder , der ikke er i overensstemmelse med programmeringssproget grammatik. De er nemme at få øje på og korrigere da udviklingen software vil identificere dem under udarbejdelsen . Logisk eller semantisk fejl opstår, når en programmør skriver en forkert algoritme eller formel, og den forventede produktion er forkert. Køretid fejl almindeligvis dukke op under udførelsen af ​​programmet , når en bruger input data , der er umulige at udføre. Hvad du har brug
    Computer
    Programmeringssoftware
    Vis Flere Instruktioner
    Syntaksfejl
    1

    Åbn programmets kildekode.
    2

    Kompiler og kør programmet . Compilation er en proces at omsætte programmet i maskinen sprog. Når syntaks fejl er fundet , vil programmet stoppe kører og fremhæver den del af koden med fejlen.
    3

    lokalisere, hvor fejlen opstår . Hvis dit program har tusindvis af linjer kode , kan du have mere end én syntaksfejl at fastsætte.
    4

    Ret fejlen ved at erstatte den forkerte "ord " eller " text" i overensstemmelse med den grammatik regler programmeringssprog , du bruger . For eksempel hvis en VB6 program fremhævet ordet " lblName.cption " ændre teksten til " lblName.Caption . "
    5

    Ret resten af ​​fundne fejl i andre afsnit af programkoden .
    6

    Gem de ændringer du lavede ved at klikke på knappen "Gem" fra værktøjslinjen eller ved at trykke "Ctrl + S" fra tastaturet.
    Logisk eller Semantic Fejl < br >
    7

    Kør programmet . Logiske fejl normalt forekomme under opgørelsen af ​​værdierne . For eksempel kan et program, der beregner en alder af en person ved at indtaste en fødselsdato og sammenligne det med den aktuelle dato producere et forkert resultat, hvis algoritmen er skrevet unøjagtigt .
    8

    Input prøve værdier til indtastningsfelter i program interface . Klik på den knap , der udløser for opgørelsen af ​​værdierne .
    9

    Kontrollér nøjagtigheden af resultaterne. Da logiske fejl er svære at fange , fordi et program kan stadig køre uden afbrydelse , er det afgørende , at programmøren er opmærksom på , hvordan han manipulerer data gennem koden , skriver han.
    10

    Korriger algoritmen eller formel i kildekoden .
    11

    kompilere og køre programmet. Gentag trin 2 og 3 for at sikre, at fejlen er rettet. Gem de ændringer du lavede ved at klikke på knappen "Gem" fra værktøjslinjen eller ved at trykke "Ctrl + S" fra tastaturet.
    Run Time Error
    12

    Kør programmet og bruge dens funktioner som bruger ville. For eksempel, i en indtastning af data program kan du indtaste værdier til felter og gemme oplysningerne i en database. Giver en forkert datatype for et input , såsom at skrive en "date" værdi i en "tekst " feltet kan udløse en køretid fejl .
    13

    Identificere type fejl , der viser op . Normalt køres time fejl har tilsvarende antal forbundet med det, så en programmør kan finde andre kilder til oplysninger om den fejl at ordne det.
    14

    Rewrite koden for at løse problemet . I eksemplet i trin 1 , kan du forhindre , at særlige køretid fejl sker igen ved at skrive en kode, der validerer de data , inden du gemmer dem i databasen.
    15

    Gem de ændringer du lavede ved at klikke på " Gem" knappen fra værktøjslinjen eller ved at trykke "Ctrl + S" fra tastaturet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan oprettes en Base CFC 
    ·Sådan Læs ASCII Code Chart Quick Reference 
    ·Sådan Konverter ASPX til ascx 
    ·Sådan Indekser en Heap Tabel 
    ·Hvordan man laver en cirkel i LabVIEW 
    ·Sådan Fjern efterfølgende Blanks ved slutningen af ​​…
    ·Sådan Beregn 8- Bit Sequence 
    ·De teknikker til Semantic Beskrivelse 
    ·HTML Color Guide for Grå-blå 
    ·Sådan Lær PASCAL 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan opdatere et objekt i en samling med VBA 
    ·Sådan oprettes et symlink med PHP 
    ·Sådan Parse en XML-fil 
    ·Hvordan man gør JavaScript Rul annoncer 
    ·VBScript : Sådan nulstilles Postkasse Size 
    ·Sådan Load en tabel fra en CSV-fil med Visual Basic 
    ·Sådan Suppleant rækkefarver i CSS Med PHP 
    ·Hvordan virker ADO.NET Funktion 
    ·Hvordan du udskifter en enkelt Forekomst af søgestreng…
    ·Sådan kopieres Input Output Streams i Java 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com