| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Java programmering >> Content
    Om Java Certificering
    Java certificering Uddannelsen udbydes af Sun Microsystems ( skaberne af Java-teknologi platform) . Suns Java -certificering er globalt anerkendt og de fleste virksomheder foretrækker at ansætte folk, der har en Sun -certificering. En Java certificering viser , at en person er dygtige i Java-teknologi og har de nødvendige færdigheder sætter nødvendige for at udføre et bestemt job. Sun anbefaler, at hvis du søger at få en Java -certificering , bør du få undervisning fra Sun for den pågældende certificering. Imidlertid betyder det ikke, at uddannelsen garanterer en passerer procentdel i certificeringen test. Certificeringer

    Sun tilbyder otte Java certificeringer . Den mest grundlæggende certificering er Sun Certified Java Associate ( SJCA ) . Du behøver ikke at være en SCJA at blive en Sun Certified Java Programmer ( SCJP ) . Men SCJP certificering er en forudsætning for følgende herre -level certificeringer: Sun Certified Java Developer ( sCJD ) , Sun Certified Web Component Developer ( SCWCD ) , Sun Certified Business Component Developer ( SCBCD ) , Sun Certified Developer til Java Web Services ( SCDJWS ) og Sun Certified Mobile Application Developer ( SCMAD ) . The Sun Certified Enterprise Architect ( SCEA ) certificering er den førende Java certificering , der tilbydes af Solen.
    Sun Certified Java Associate ( SCJA )

    Denne certificering bekræfter, at en person er dygtige i objektorienteret programmering , Unified Modeling Language ( UML ), og det grundlæggende i programmeringssproget Java . Certificeringen indebærer passerer en multiple- choice eksamen med 51 spørgsmål. Fristen er 115 minutter, og passerer score er 35 ud af 51 (68 procent).
    Sun Certified Java Programmer ( SCJP )

    Denne professionelle - niveau certificering bekræfter, at en person forstår de grundlæggende elementer i programmeringen (såsom looping og variable) og ved, hvordan programmeringssproget Java er konstrueret. Det indebærer en multiple- choice eksamen med 72 spørgsmål, som skal besvares inden 210 minutter . Den passerer procent er 65 procent.
    Master Level Certificeringer

    sCJD indebærer en programmerings opgave og en essay test. Essayet test har fire spørgsmål, der skal besvares inden for 120 minutter. De resterende certificeringer involvere en eksamen hver med multiple choice-spørgsmål og træk-og- slip spørgsmål. De passerer scoringer og tidsfrister er som følger: SCWCD (49 ud af 69 spørgsmål inden for 180 minutter) , SCBCD (36 ud af 61 spørgsmål inden for 145 minutter ) , SCDJWS (47 ud af 69 spørgsmål inden for 150 minutter) , og SCMAD (38 ud af 68 spørgsmål inden for 150 minutter).
    Sun Certified Enterprise Architect ( SCEA )

    SCJP certificering er ikke en forudsætning for SCEA certificering. Den SCEA certificering bekræfter, at en person er i stand til at designe og skabe applikationer ved hjælp af avancerede programmering begreber . Denne certificering indebærer en multiple- choice eksamen ( 37 korrekte svar ud af 64 spørgsmål inden for 120 minutter) et programmeringssprog opgave og en essay test ( otte spørgsmål inden for 90 minutter).
    Generobrede Tests
    < br >

    certificeringer involverer programmeringsopgaver , behøver du ikke at generobre hele testen , hvis du undlader opgaven. Hvis du undlader en test, kan du generobre det efter en uge og så meget som tre gange på et år .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man åbner en PDF-fil i Java 
    ·Sådan Afslut et billede fra et vindue i Java 
    ·Hvad Er Java TM 2 Platform 
    ·Årsager til en Java Lang inkompatibel Class Change Fej…
    ·Sådan oprettes en Web Service Brug akse 
    ·Sådan Læs et Word dokument med Java 
    ·Servlet og Applet Forskelle 
    ·Typer af Multitasking i Java Threads 
    ·Hvordan man laver et foto i en Akvarel maleri reprodukt…
    ·Sådan Vedhæft en streng til en anden String i Struts …
      Anbefalede Artikler
    ·OWL API Tutorial 
    ·Sådan kopieres en liste med objekter i Python 
    ·Sådan Compute vokalerne , Spaces og konsonanter en giv…
    ·Sådan Edit SQL på en iPhone 
    ·Hvordan man laver et projekt i Xcode fra en eksisterend…
    ·Hvad er et program Statement 
    ·Fejl logger ind på Tekstfil for en VB.NET Application 
    ·Sådan bruges en MySQL -server Brug en Command Line Cli…
    ·Sådan oprettes en Picture Box i Visual Basic 
    ·Python Slice Metode 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com