| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> PHP /MySQL programmering >> Content
    Sådan oprettes en avanceret PHP MySQL Driven Website
    Det er nemt at lære det grundlæggende i HTML-kode. Det er ikke så nemt at oprette en massiv site med MySQL-databaser , tabbed layout , indlejrede videoer og en salgs kassen sektion . Heldigvis kan du bruge Content Management Systems, eller CMSer at oprette og vedligeholde dit websted og gøre det meste af tunge løft for dig med bag kulisserne (såsom at skabe dynamiske PHP-sider og interagere med dine MySQL-databaser ) . Det er muligt at skabe en stærk site med meget lidt programmering færdigheder ( selvom de utvivlsomt hjælpe ) , men hvad du behøver er en stærk organisation og en fortrolighed med alle de forskellige komponenter med hvilke websteder er lavet . Instruktioner
    Steps
    1

    Opret et bebyggelsesplan . Organiser dine ideer , kortlægge, hvordan du gerne vil have dit websted til at blive struktureret , notere ned nogle uslebne ideer om, hvordan du gerne vil have det til at se og finde ud af , hvilken type indhold ( artikler, videoer eller bruger-indsendes anmeldelser ), som du d gerne sætte på det . En god tommelfingerregel er aldrig at skabe mere end syv forskellige "master " sektioner , lest du forvirre eller udskyde besøgende. Selvfølgelig kan disse "master " sektioner har hver syv underafdelinger eller mere.
    2

    Find et domænenavn, der er faktisk er til rådighed (se Ressourcer til et link til en ledighed kontrollør ) . Må ikke fastsat tænker du kan oprette en hjemmeside kaldet books.com , fordi der allerede er truffet - og så er dine næste syv ideer. Opadrettede ? Du vil sandsynligvis ende med en kreativ titel, der er bedre end den, du oprindeligt havde .
    3

    købe domænenavnet sammen med en hosting-konto. Du vil løbe ind i en masse valg , og sørg for hosting konto kommer med mindst en ( eller endnu bedre, en ubegrænset mængde ) i MySQL databaser , og ikke mindre end 5 GB server harddiskplads (afhængig af størrelsen af dit websted, vil du sikkert gerne en masse mere, billederne tilføje op hurtigt). Et hosting firma, der har en god kombination af pris og pålidelighed er GoDaddy (se Resources).
    4

    Opret en MySQL-database til at gemme dit websteds data. Detaljerne er forskellige for hver hosting selskab , men det er normalt et simpelt spørgsmål om at oprette en database navn, et brugernavn og en adgangskode.
    5.

    dig bekendt med phpMyAdmin . PhpMyAdmin er et program leveres gratis af de fleste hosting virksomheder for dig at manipulere databaser uden at kende SQL-kode . Du behøver ikke at direkte ændre dine databasetabeller ofte, men det er vigtigt at vide, hvordan skal en tilfældig sag opstår , såsom hvis du har brug for at overføre dine data til en anden server.
    6

    Vælg Content Management System (CMS) , der passer til dit websted. CMS vil tjene som administrationen sektionen af din hjemmeside, hvor du kan oprette nye sektioner og indhold og uploade billeder og video , så dette er et stort skridt. WordPress er god til blogging -og magasin -style sites. Drupal er det bedste bud for community- baserede sites . CMS Made Simple eller CMSMS er for mindre eller mellemstore sites og er den nemmeste at lære. Der er mange flere , mange af dem helt gratis, så er du velkommen til at kigge dig omkring. Uanset hvilken en du vælger, vil du tilbringe en god del tid på at lære og eksperimentere med det.
    7

    Opsætning og designe dit websted. De fleste CMSer tilbyder en vifte af præ-made designskabeloner , men chancerne er du vil have noget mere unikt. Din bedste chance er at starte med en af ​​de grundlæggende skabeloner , med fundamentet på plads, vil det meste af arbejdet udføres for dig , så du kan gøre kun mindre tweaks til PHP-filer eller oprette en brugerdefineret CSS stylesheet
    .
    8

    Opgrader til et hosting-konto med mere båndbredde som dit websted vokser mere populære. Hvor meget båndbredde, du har brug for , afhænger af , hvor meget trafik, du forventer at få under spidsbelastning. Lad os sige alt på din hjemmeside - den php -fil, al grafik , den integrerede video - tilføj op til 1 MB værd af stuff. Det betyder, at hver besøgende, der besøger din hjemmeside fylder 1 MB værd af båndbredde. Hvis du får halvtreds besøgende om dagen , det er 1.500 besøg om måneden eller 1,5 GB værd af båndbredde per måned. Avancerede sites sigter mod en masse trafik vil have en masse mere end det.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan kører en PHP fil uden en PHP udvidelse 
    ·Sådan Set Up Apache PHP på MySQL på CentOS 
    ·En PHP Array Sorter Problem med tallet nul 
    ·Sådan bruges funktionen Beskær 
    ·Sådan aktiveres root-adgang til MySQL fra Remote Machi…
    ·Sådan aktiveres MySQL Query Cache 
    ·Sådan belastningsklasserne dynamisk i PHP 
    ·Flygte Query for MySQL i Python 
    ·Hvad er en PHP Echo 
    ·Den procentdel, PHP Vs. JSP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Konverter Hex til Decimaler i Oracle 
    ·Sådan Kombiner Mange Tal Med WinEdt 
    ·Sådan oprettes en PHP Query i en MySQL-database 
    ·Sådan ændres en Java Heap Størrelse i en WebLogic Co…
    ·Sådan Double Quote i PHP 
    ·Sådan indstilles Size på et billede i HTML 
    ·Sådan bruges VBA at skifte et afkrydsningsfelt baggrun…
    ·Tekstboks begivenheder med Silverlight 
    ·Sådan Rapport Java Bugs 
    ·Sådan Start en C-kode fra kommandoprompten 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com