| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Hvad er Computer Sårbarhed
    ? Opholder up- to-date på edb-sikkerhed er en vigtig del af edb- ejerskab. Der er en række forskellige måder en computer kan være sårbar over for angreb , og disse angreb kan sætte ejeren af ​​computeren med risiko for tab af data , identitetstyveri eller har sin computer bruges til at angribe andre. Et centralt element i IT-sikkerhed er at forstå præcis, hvordan din computer kan være sårbare over for angreb . Netværk Vulnerability

    En computer -netværk uden sikkerhedsforanstaltninger på plads kan tillade enkeltpersoner og edb-programmer til at få adgang til netværket og dets ressourcer uden tilladelse. Denne adgang kan ske via internettet eller lokalt , og kan resultere i data bliver stjålet eller ondsindet software at blive installeret på netværkets computere . Sikring af et netværk ved brug af firewalls og trådløse netværk kryptering forhindrer uautoriseret brug af nettet , og justere indstillinger for deling på computere tilsluttet netværket begrænser de filer og mapper på computerne , som kan tilgås via netværket.
    < br >
    Operating System Sårbarhed

    Ingen operativsystem ( OS) er perfekt, og nogle af de ufuldkommenheder kan udnyttes af hackere og skadelig software til at få adgang til brugerens computer , stjæle data eller medføre, at operativsystemet til at fungere forkert. Operativsystem producenter frigive software patches og andre opdateringer til at rette udnyttes skønhedsfejl og andre sikkerhedsrisici , der giver brugerne mulighed for at holde deres OS sikker , så længe de installere sikkerhedsrettelser , når de bliver tilgængelige.
    software Vulnerability

    Ligesom operativsystemer , kan de enkelte softwaretitler har skønhedsfejl , der kan udnyttes af hackere og skadelig software . Det er især udbredt i webbrowsere og andre programmer , der har adgang til internettet. Afhængigt af softwareproducenten , eller kan disse udnyttes ufuldkommenheder kan ikke korrigeres med patches eller gratis softwareopdateringer . For at beskytte mod exploits i særlig software , skal brugerne installere patches og opdateringer , når de bliver tilgængelige, og sikre, at de bruger den nyeste version af softwaren .
    Virus og Malware Sårbarhed

    Skønt flertallet af virus og anden skadelig software er skrevet til brug på computere med Microsoft Windows-operativsystemet , har virus og malware blevet skrevet til andre operativsystemer som godt. Selv mobile operativsystemer til smartphones er sårbare over for visse infektioner . Vælge et antivirusprogram med en aktiv tilstand, der registrerer potentielt skadelig software , som det er stødt på , i stedet for kun opdage det under en scanning hjælper med at forhindre virus og malware infektioner . Fuld antivirusscanningerne bør udføres dagligt for at fjerne eventuelle infektioner aktive savnet scanner, og en separat anti- spyware eller anti -malware scanner skal bruges på en regelmæssig basis for at fjerne trusler antivirus måske ikke genkende.
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man gør logaritmer på en TI-83 
    ·Sådan Upload iSeries User Font 
    ·Sådan sparer billeder til en DVD 
    ·Hvad er kommandoen for at finde den Administrator Passw…
    ·Sådan Konverter ASCII til ANSI 
    ·Sådan spiller Incubus det 21. japanske spil 
    ·Sådan ændres Picture på Windows Media Player 
    ·Hvordan at se en film på computeren 
    ·Sådan deaktiverer en logon i en Screen Saver 
    ·Sådan udskrives alt på skærmen 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan kontrolleres Logbog i XP Hvis den lukker ned 
    ·Sådan bruges Embedded Tags i Vista 
    ·Hvordan man gør en System Tilbagerulning 
    ·Sådan deaktiveres Voice på en MacBook 
    ·Sådan Reset S.M.A.R.T. Fejl på en SATA-harddisk 
    ·Hvordan slår jeg på kameraet på en Dell 1525 
    ·Sådan installeres Mac OS Tiger på Intel maskiner 
    ·Sådan fjernes Lockout på en Screen Saver 
    ·Sådan adgang til en ekstern computer Registry 
    ·Hvordan finder man en PPS fil 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com