| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Hvordan er computere Nyttigt at kommunikere til verden
    ? Sideløbende bilen og pæren , computeren er en af de vigtigste teknologiske fremskridt i det moderne samfund . Kommunikation før computere var ikke nødvendigvis begrænset , det inkluderet mail , telefon, telegrammer og radiokommunikation. Computere har åbnet døren op til en bred vifte af kommunikations- metoder , der spænder fra instant messaging og videochat til e-mail og selv-udgivelse . Email
    p Email er sandsynligvis den mest betydningsfulde metode til kommunikation på computere , der har fuldstændig ændret den måde, vi taler til hinanden. E-mail er blevet så mainstream som en metode til kommunikation , at mange mennesker nu at henvise til traditionelle post som " snail mail ", en henvisning til, hvordan langsom det er i sammenligning. Du kan bruge e-mail til at sende beskeder , breve , dokumenter , filer, fotos og endda video for alle med adgang til internettet overalt i verden . En bred vifte af online virksomheder tilbyder gratis e-mail- tjeneste, herunder Google, Yahoo! og Hotmail.
    Sociale netværk

    Forsøger at forklare begrebet et socialt netværk til nogen der aldrig har brugt en kan være en skræmmende opgave , især fordi bruge dem hjælper du forstår, hvad formål de tjener i kommunikation. Sociale netværk er blevet en integreret del af at finde og holde kontakten med venner og familiemedlemmer. Sociale netværk giver dig mulighed for at kommunikere gennem beskeder , kommentarer og udstationering indhold. I forhold til e-mail , så sociale netværk du få vist, dele og interagere med nyheder eller medier fra dine venner . Eksempler på sociale netværk omfatter Facebook , Twitter, Foursquare og Myspace .
    Chat

    Før computere var hverdagskost i vores dagligdag , metoden til at kommunikere mest sammenlignelige at chatte ville sandsynligvis være personsøgere med beskeder. I dag , er alt hvad du behøver at gøre for at sende instant messages med dine kontakter tænde computeren og åbne en foretrukken chatter ansøgning. Tekst, lyd og video-chat - som anvender Voice over Internet Protocol , eller VoIP - lader dig holde kontakten med dine venner, familiemedlemmer eller kontakter til gratis via din computer og en internetforbindelse. Eksempler på VoIP chat applikationer omfatter Skype, iChat , AIM , Yahoo! Messenger og Windows Live Messenger.
    Blogging

    En vigtig fordel af computere og internettet til kommunikation er verden af ​​blogging. I precomputer verden bestod dine muligheder for at dele din mening om en given sag med offentligheden temmelig meget af enten at være en journalist eller skrive et brev til redaktøren af ​​en avis eller et blad . Blogs har gjort deling og offentliggørelse af oplysninger tilgængelige for alle med en computer og en internetforbindelse . Blogs giver dig mulighed for straks offentliggøre dine tanker og meninger om ethvert emne er muligt, at dele dem med internettet i et par klik. Mange gratis blogging platforme er tilgængelige, herunder Blogger, WordPress og Tumblr .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan får du vist listen over nyligt slettede filer 
    ·Sådan konfigureres en Solaris Network Interface 
    ·Acer Aspire & Operating System Kompatibilitet 
    ·Sådan ændres Taskbar Produkter 
    ·Sådan skrive hurtigt på Computer 
    ·Hvordan man laver et foto mindre for en Desktop 
    ·Hvordan til at flytte en mappe 
    ·Sådan downloader billeder til et Acer Aspire One 
    ·Definition af flade filer 
    ·Sådan Print postlabels på en Mac 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan oprettes forbindelse til en Mac OS X File Server…
    ·Sådan Reparation Windows XP i Boot Camp 
    ·Sådan Kend version af IBM JDK 
    ·Sådan Del Windows Drive på Solaris 
    ·Sådan installeres Aluminum vinduesrammer 
    ·Sådan konstateres , om DirectX 9 er installeret 
    ·Sådan Konverter en ISO-billede til en disk 
    ·Sådan installeres XP SP2 på CF -19 Blue Screen på Se…
    ·Sådan Clear Memory i Windows XP 
    ·Sådan fjernes en ekstra fil fra Windows-opdateringer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com