| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Hvad betyder GUI Stand For
    ? Grafiske brugergrænseflader ( GUI ), udviklede sig fra behovet for at gøre lære og bruge computerprogrammer lettere, især for folk med lidt teknisk træning. GUI software bruger enheder såsom computer mus og trackballs i samråd med en videoskærm til at præsentere brugere med en eksplicit liste over funktioner og muligheder. Læring første GUI program tager tid , men sammenhængen blandt mange programmer gør efterfølgende software lettere at mestre. CLI

    Før GUIs arbejdede computerprogrammer med kommandolinje -grænseflader ( CLI ) . Brugere maskinskrevne kommandoer som tekst , sammen med forskellige parametre , og derefter trykket på " Enter" -tasten for at starte en handling . Ved hjælp af en computer betød at have et lille bibliotek med bøger , der hver beskriver syntaks og anvendelse af forskellige kommandoer. Hvert program havde sin egen måde at arbejde på , lille indsats gik i retning af at fremme sammenhæng mellem applikationer
    GUI Elements

    GUI arrangerer en programmets funktioner og muligheder med grafiske elementer og . tilsvarende handlinger udføres ved hjælp af en mus eller touch screen . Til at udfylde en formular , for eksempel hvis du skriver tekst i et sæt af bokse. Hver kasse fungerer på samme : du klikker inde i den og type. Tekst fylder én linje, og automatisk ombrydes til den næste. Hvis du skal vælge mellem forskellige muligheder , som et program viser et sæt radioknapper eller afkrydsningsfelter. Hver knap eller kasse har en etiket definerer det . GUIs har mange forskellige elementer, herunder pull- eller drop- down menuer , rullepaneler og dialogbokse , til at styre programmets funktioner.
    Mouse og Screen

    en GUI er et dynamisk miljø styres af museklik. Musen indsats afhænger af markøren , en lille grafisk symbol, der bevæger sig hen over skærmen, når du bevæger musen. Computeren overvåger konstant markørens position og status for museknapperne , så klikke på en skærm element beder programmet om at udføre en handling.
    Overensstemmelse

    lære et GUI for første gang tager flere dage , men efter du foretage disse investeringer , læring hvert nyt program bliver lettere. En GUI håndhæver standard måder at gøre tingene på en computer , så åbner filer , trykning og mange andre fælles aktioner er færdig på samme måde . Du kan tænke på det som at køre forskellige biler : du kender rattet er foran dig , speederen er på højre og bremsen er til venstre . For computersoftware, betyder det, konsistens, du bruger mindre tid på at studere manualer og mere tid faktisk bruger programmerne.
    Fotos Eksplicitte funktioner

    Ideelt set en GUI præsenterer alle sine funktioner klart og i en velorganiseret måde . Du kan se alle de valg i et program vindue , og alle menupunkter er en eller to museklik væk. Hver grafisk knap og tekstelement har en etiket der beskriver, hvad den gør. Som ny bruger , hvis du ikke er sikker på om forskellige programfunktioner kan du foretage kvalificerede gæt og udforske softwarens funktioner.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Partition a Hard Drive Med Windows XP 
    ·Sådan Opdater Launch Manager i Vista til Acer Aspire 9…
    ·Sådan overføre fotos fra en Mac til en pc 
    ·Sådan slettes programmer ordentligt 
    ·Hvordan kan jeg copy & paste filer og mapper 
    ·Sådan slettes registreringsnøgler Fra et Virus 
    ·Hvordan skal tjekkes for udgående SMTP Connections 
    ·Sådan Setup en AutoSwampTar Bot 
    ·Hvordan kan jeg Fix CD Fejlkode 41 
    ·Sådan installeres pdo_mysql i cPanel 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Partition en ekstern USB- harddisk 
    ·Sådan Skriv et eurosymbolet på en pc 
    ·Hvordan kan jeg fremskynde min PC Performance til Free 
    ·Sådan Fix en basissystem Enhed i en Dell M1730 bruger …
    ·Hvordan laver farverne på din computer Inverted 
    ·Sådan tilføjes et andet sprog i Ubuntu 
    ·Sådan oprettes et foto kalender i Vista 
    ·Dell Dimension 3000 Inddrivelse 
    ·Sådan konstateres Windows 98 Service Pack 
    ·Sådan Upload skrifttyper til Photoshop CS3 i Windows 7…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com