| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Anvendelse og misbrug af Computer
    Computere er en central del af hverdagen. Folk bruger dem til at holde optegnelser , køb poster , balance checkhæfte, og finde underholdning. Computere gør livet lettere med deres evne til at finde oplysninger hurtigt. Kommunikation om personlige og forretningsmæssige anvendelser er hurtigere og mere effektivt end nogensinde før, og med alle de positive aspekter af computerbrug kommer negativer. Misbrug af computerteknologi er en afvigende aktivitet med mulige juridiske konsekvenser for gerningsmændene. Karriere og sociale netværk

    Karriere networking websites tillader fagfolk til at skrive profiler, der beskriver deres erhvervserfaring og nuværende position. Brug karriere netværkssider fremmer kommunikation mellem fagfolk inden for samme og beslægtede brancher. Personaleafdelinger bruge disse websteder til at rekruttere nye medarbejdere. Sociale netværkssider er rettet mod en persons sociale liv. Disse steder gør det nemt at holde kontakten med venner og familie , at bevæge sig væk . Brugere kan sende billeder , videoer og nogle steder endda give blogging. Mange mennesker bruger populære sociale netværkssider som Facebook til at fremme deres egen virksomhed.
    Underholdning

    Computere er køretøjer til mange former for underholdning. Internet funktioner film, videospil og musik og alle er til rådighed for downloading . I mangel af internettet, spil kan købes i butikkerne og installeret på computeren. Film kan ses fra en computer, der har den rette software og online gaming sites giver brugerne mulighed for at spille med andre medlemmer globalt. Nogle hjemmesider give medlemmerne mulighed for at uploade videoer af sjove situationer og begivenheder .

    Cyberkriminalitet

    White- collar forbrydelser kan involvere misbrug af computere. Økonomisk funktionærer forbrydelser omfatter underslæb, bedrageri , pengeafpresning og hvidvaskning af penge. White- collar kriminalitet er steget med den lethed gennemføre svigagtige forretninger på de store afstande computere leverer. Andre computer misbrugere , kaldet hackere, skabe og sprede virus via internettet at styrtet systemer og stjæle personlige oplysninger . Bankkonto og kredit-historier er derefter gået på kompromis med brugen af ​​denne information.
    Cybermobning

    Cybermobning er den handling af en mindreårig til at lede verbale overfald og /eller dødstrusler til en anden mindreårig. Cybermobning -by- proxy er den handling af en mindreårig medvirken den anden med mobning af et mål. Cybermobning har juridiske konsekvenser , og afhængig af barnets alder , vil de blive opkrævet med en forseelse eller en handling af ungdomskriminalitet. Mere alvorlige statslige og føderale udgifter vil opstå, hvis deres handlinger omfatter hacking eller stjæle personlige oplysninger. Skolerne har for nylig implementeret programmer for at undervise studerende på virkningerne og farerne ved cybermobning .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Fordele ved Virtual Memory Systems 
    ·Sådan får du adgang Linux-partitioner med Windows Vis…
    ·Sådan deaktiveres et program, før du fjerner den fra …
    ·Sådan ændre root kodeordet efter det er udløbet 
    ·Er der en måde at få ting fra et SanDisk 
    ·En forklaring af resultaterne fra Ping kommandoer 
    ·Hvordan laver Skulls på tastaturet 
    ·Sådan Block Sites Fra Åbning 
    ·Sådan fjernes Hackere fra en computer 
    ·Sådan Put en eksponent på et tastatur 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvad er en- Us i Microsoft Windows 
    ·Sådan Block Doubleclick.Net 
    ·Sådan tilføjes en printer Process Navn 
    ·Fjernelse ægte Windows Verifikation Reminder 
    ·Sådan aktiveres en administrator -konto i XP Home 
    ·Sådan fjernes Bluetooth på en Mac 10.4 
    ·Sådan skal du tage et snapshot på en Mac 
    ·Sådan fjerne uønskede Kontrolpaneler i XP 
    ·Sådan Put Dobbelt linjeafstand Med Neo Office til Mac 
    ·Sådan ændres en MDI Format til en SDI 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com