| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Vigtigheden af ​​en Operating System
    Et styresystem er et sæt af programfiler og rutiner , der styrer en computers ressourcer og giver adgang til en computers ydelser. Mere specifikt et operativsystem tillader en computers hardware-komponenter , herunder processorer og drev, til at kommunikere med sine software- komponenter, såsom applikationer og data instruktion sæt. I moderne personlige computere, arbejdsstationer og andre computerenheder er operativsystemer væsentlige komponenter , som computere kan ikke fungere uden . Overvindelse Idle Time

    Engineers oprindeligt udviklet operativsystemer som et middel til at overvinde den ledige tid for centralenheder . CPU'er er ansvarlige for afholdelsen computer kommandoer og selv de langsomste CPU'er kan behandle data i mikrosekunder, eller milliontedele af en sekunder. I sammenligning er andre computer komponenter, såsom harddiske, betydeligt langsommere . For at forhindre CPU'er fra tomgang, eller forblive inaktiv, indtil andre komponenter har en chance for at reagere , ingeniører skabte operativsystemer. Disse systemer overvinde spildtid ved automatisk bestilling eller sekventering CPU'er til at fuldføre successive opgaver , mens de afventer færdiggørelsen af tidligere opgaver. Den proces, der operativsystemer bruger til sekventering opgaver er kendt som multiprogramming .
    Brugergrænseflader

    Uden et operativsystem , ville en bruger være i stand til at give en moderne computer med instruktionssæt eller kommandoer . Før vedtagelsen af ​​operativsystemer , meddeles ingeniører instruktioner til computere ved fysisk at trykke på knapper , vip kontakter eller tilslutning kort og andre hardware -komponenter. Bruger et operativsystem forenkler undervisningen processen , som bruger kan give virtuelle , softwarebaserede kommandoer via et tastatur , mus eller anden input-enhed . For personlig computing , almindeligvis brugerne er afhængige af grafisk brugergrænseflade eller GUI operativsystemer. Disse operativsystemer giver grænseflader med valgbare , interaktive ikoner og anden grafik , der vises inden menuvalgsknapperne skærme. Ældre operativsystemer havde tekstbaserede grænseflader, som er nødvendige for brugerne at indtaste svarene på skærmen for at indlede operationer.
    Process Management

    En proces, refererer til en aktive program eller et program, som en computer i øjeblikket udfører . Ud over at bestående af programkode , indeholder en proces midlertidige data og variabler . For en computer til at udføre processer , skal det anvende en overflod af ressourcer , herunder hukommelse, programfiler , CPU tid og input /output -enheder. Et styresystem fungerer som en computers procesleder og er ansvarlig for conglomerating , og organisere disse ressourcer. Anden proces - håndtering af opgaver i et operativsystem, omfatter oprette og slette processer , planlægning processer og synkronisering processer.
    Tilbehør

    Uden et operativsystem , interagere med periferiudstyr eller sekundære ville ikke-væsentlige input /output -enheder på en computer være langt mere kompliceret. Dette skyldes, at operativsystemer fortolke de data, som periferiudstyr levere og præsentere det for brugere i standardiserede formater . For eksempel , uanset om en bruger indlæser en billedfil til en computer via en cd- rom eller en USB-lagerenhed , vil et operativsystem til stede den pågældende billedfil til brugeren på samme måde .
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Tether en Droid Ally trådløst 
    ·Sådan udføres en Reverse DNS opslag på indkommende b…
    ·Sådan Embed en Google Checkout i Flash 
    ·Hvordan kan man foretage en søgning på internettet 
    ·iPod Touch PC-tilslutning Krav 
    ·Sådan køber du en computer: 64- Bit Vs. 32- bit 
    ·Sådan genkender symbolske links 
    ·Sådan Gør skitseret Letters Brug Letter Art 9.6 
    ·Hvordan udskriver jeg Billedtekster med mine billeder 
    ·Hvordan at slippe af Trojan Downloader W32/Fraudload 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man gør en frisk XP Install på Dell Insprion …
    ·Sådan finde datoen på en fil i Linux 
    ·Sådan Load Nero Med Ubuntu 
    ·Sådan fjernes WordPerfect 
    ·Sådan fjernes Wireless Registry Settings 
    ·Sådan oprettes et billede med tastetryk 
    ·Sådan deaktiveres en Desktop Baggrund om Vine og en Ma…
    ·Sådan Konverter AVI til OGV på en Mac 
    ·Hvad er filen Ntuser.dat 
    ·Hvordan laver man et SD-kort Bootable i Windows XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com