| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Typer af Computer System Design
    Begrebet edb-system kan henvise til enten design af en computing enhed eller det system, der bruges til at gøre computeren korrekt arbejde . Mange modeller af edb-systemer findes for en lang række forskellige applikationer . Hver af disse modeller kan have en bred vifte af operativsystemer at forsikre computeren kører korrekt. At blive bevidst om disse forskellige typer af computer system design kan være nyttige i at afgøre, hvad slags system, der passer bedst til dine behov. Minicomputere

    Microcomputer er en samlet betegnelse for enhver form for computer system design beregnet til brug af kun én person ad gangen. Stationære computere er den bedst kendte form for edb-system. De består som regel af en computer tårnet , hvor alle de hardware er placeret , en monitor , hvorigennem brugerne grænseflade med computeren , et tastatur , hvorigennem de indtaster data , og en mus , der anvendes til at interface med computeren via skærmen . Stationære computere har en bred vifte af anvendelser, fra tekstbehandling til at spille musik og videoer . Bærbare computere er en anden meget populær type mikrocomputer. De er lavet til at være bærbare og bekvemt , og normalt har næsten alle de samme funktioner som en fuld størrelse desktop computere , selv om de normalt mangler en mus og i stedet har en finger betjente erstatning system.
    < Br > mainframe computere

    mainframe computere er en helt anden type af edb-system design. De er meget store og magtfulde edb-systemer lavet til at køre på højt niveau databehandling programmer. Mainframe computere er adgang til via terminaler, der består af en skærm , et tastatur og en mus. Mainframe computere kan bruges af hundredvis af mennesker samtidig, og de kan behandle og opbevare enorme mængder af information.

    Supercomputers

    Supercomputere er de mest magtfulde form af edb-system design. Meget få supercomputere findes, og findes normalt i brug af virksomheder , regeringer og industrier, der behandler enorme mængder af information, såsom atomkraft eller aerodynamik .
    Computer operativsystem Designs
    < p > Computer operativsystemer er software installeret på en computer , der er designet til at hjælpe computeren hardware arbejde med de programmer installeret på computeren , samt giver brugerne mulighed for at få adgang til oplysningerne og anvendelse programmer indeholdt på computeren. Flere typer af operativsystemer findes. Grafisk brugerflade operativsystemer består af klikbare ikoner og kræver en mus til at navigere. Flerbruger- operativsystemer tillader flere brugere at bruge computeren , enten samtidig eller på forskellige tidspunkter. Multi- behandlingsprocedure operativsystemer er i stand til at bruge mere end én data processor. Multi- tasking operativsystemer tillade flere programmer til at køre på en gang. Multi- threading operativsystemer tillader forskellige dele af software- systemer til at køre på samme tid.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan løses Duplicate filer gratis 
    ·Sådan Gem filer i forskellige formater 
    ·Sådan ændres en Windows Password ved opstart 
    ·Hvordan kan jeg vide , hvilken processor jeg har i min …
    ·Sådan Søg News Group Arkiv 
    ·Sådan oprettes en ISO Image i OS X Leopard 
    ·Sådan Set Up en Flip 3D 
    ·Sådan gendannes en LG bærbar til en tidligere dato 
    ·Sådan Fix en slettet e-mail -adresse 
    ·Sådan læses en PS3 drev på en PC 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres DB2 i Ubuntu 
    ·Linux Tilladelser Forklaret 
    ·Sådan redigeres et Sound Scheme i registreringsdatabas…
    ·Sådan får du din Facebook konto på PS3 fra computere…
    ·Sådan nulstilles den afdragsfri periode til Windows 7 
    ·Hvad er en Zombie Process 
    ·Hvordan man gør en systemgenoprettelse 
    ·Sådan åbner Windows Stifinder som en Full Screen 
    ·Hvordan man laver et sæt af tilfældige variable i bat…
    ·Sådan fjernes Software i OSX 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com