| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Hvad er de funktioner i Computer Operating System
    ? Et styresystem er kernen software på en computer. Det giver grænsefladen mellem hardware på computeren og brugeren. Mere specifikt er det et stykke af systemets software, der gør det muligt for omverdenen at interagere med hardware, undertiden ved anvendelse af anden software til at udføre bestemte handlinger . Et styresystem kan findes på digitale enheder som computere, bærbare computere , netbooks , mobiltelefoner og spillekonsoller . Nogle anerkendte navne er Microsoft Windows, Mac OS X og Linux til computere. Ressourcestyre

    En stationær computer eller en computer -system består af mange komponenter såsom processor, hukommelse lagringsenhed og input-output -enheder. Til enhver tid , forskellige programmer konkurrerer med hinanden og kræver ordentlig hukommelse, diskplads og CPU-ressourcer . For eksempel samtidig kunne brugeren blive downloadet data filer fra internettet og samtidig kopiere filer fra et eksternt drev og lytte til musik . Under sådanne situationer , forvalter operativsystemet fungerer som manager og alle de processer , bortset fra at bevare nogle ressourcer til andre processer , der kunne starte.
    Udvidet Virtual Machine

    det grundlæggende niveau , ikke hver computer bruger kender hvordan hardwaren fungerer. Og det er ikke påkrævet til den afslappede bruger. Arkitekturen i en computer er meget kompliceret. Operativsystemet er lavet således, at skjule , hvordan maskinen opfører eller hvordan hukommelsen er afsat til programmerne fra brugeren. Den præsenterer brugerne , hvad de kræver , uden at få dem involveret. I stedet for at holde den nøgne maskine foran brugeren , præsenterer operativsystemet brugeren med en tilpasset virtuel maskine til at operere på .
    Multi- threading

    Normalt til enhver tid mere end én proces kører på en computerenhed . Disse processer kan indeholde mindre delprocesser , der kan kræve yderligere behandling . Et styresystem udfører opgaven med at bryde en kompleks opgave i flere tråde og tildele passende hukommelses-og CPU- ressourcer til dem. Det har også at styre processor hukommelse til rådighed blandt de forskellige opgaver.
    Multiple Users

    Et styresystem overvåger kontoen database , holde styr på de forskellige indstillinger af flere brugere , tildele ressourcer til brugerne, hvis mere end én bruger er aktive på samme tid , og tildeling brugernes rettigheder uden at kompromittere privatlivets fred for andre brugere.
    Device Interfacing
    < p> et operativsystem fungerer primært som en enhed interface. Ved at installere bestemte enhedsdrivere , starter et operativsystem eller stopper en enhed uden at påkalde brugerens deltagelse. På ethvert øjeblik , kan det ske, at tre filer skal trykkes . Operativsystemet , med hjælp af en passende enhedsdriver, befaler , at printeren til at udskrive filer i bestemt rækkefølge. Den opretholder de filer gemt på en computer , tildele plads på harddisken (kaldet sektorer) for hurtigere adgang . Tilsvarende er visning af billeder på skærmen , og sporing brugernes input fra brugeren gennem tastatur eller mus også forvaltes af operativsystemet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan at omdøbe en skrifttype Software 
    ·Sådan Konstruér Udvidelse filmapper 
    ·Hvordan stopper jeg programmer i at køre ved opstart 
    ·Sådan Oplåsning en Linksys 54GP 
    ·Sådan ændres en computer til en tidligere dato 
    ·Sådan flytte filer fra en placering til en anden 
    ·Typer af Machine Vedligeholdelse 
    ·Sådan kopieres listen over filer i Windows Stifinder 
    ·Password Regler for Windows XP 
    ·Sådan bruges Postfix Enabler Med Sympatico 
      Anbefalede Artikler
    ·Glarmestre til skoler 
    ·Sådan deaktiveres Systemgendannelse i Windows 2003 
    ·Sådan Tænd Atheros 
    ·Sådan Detect en unik indgang i Dabble DB 
    ·Sådan Format Windows XP uden en disk 
    ·Sådan Find ud af hvilken slags Bluetooth Jeg har 
    ·Sådan Erstat Windows 98 Med Linux 400 MHz 192 RAM 
    ·Hvordan kan man se Hvis en trådløs PC Card Arbejder 
    ·Sådan copy & paste del af en Windows -skærm 
    ·Sådan ændres en Kontrolpanel Størrelse i Xine 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com