| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Sådan oprettes en ny opkaldsforbindelse
    Internetadgang via bredbånd er endnu ikke blevet universelt overkommelige eller tilgængelige - og i mange områder af landet , en dial-up forbindelse er det eneste omkostningseffektive måde at komme online. Derudover , selv i områder, hvor bredbåndsforbindelser er tilgængelige , kan du ikke bruge internettet nok til at retfærdiggøre at betale en stor månedligt gebyr. Hvis du overveje en dial- up forbindelse den bedste mulighed for at komme online , Windows har evnen til at oprette en ny opkaldsforbindelse med et minimum af indsats . Instruktioner
    Windows XP
    1

    Dobbeltklik på "Denne computer" ikonet på skrivebordet , og dobbeltklik derefter på " Netværksforbindelser ". Alternativt kan du klikke på "Start" knappen, og derefter klikke på " Control Panel" og dobbeltklik på " Netværksforbindelser ".
    2

    Klik på "Opret en ny forbindelse " under " Network Opgaver " på venstre side af vinduet . Klik på "Næste " i det vindue , der vises.
    3

    Vælg " Opret forbindelse til internettet ", og klik derefter på "Næste".
    4

    Vælg " oprette forbindelsen manuelt ", og klik derefter på " Næste ".
    5

    Vælg " Opret forbindelse med en dial -up modem ", og klik derefter på " Næste ".
    6 < p> Skriv navnet på din Internet service Provider. Dette behøver ikke at være helt nøjagtig , etiketten bruges til at hjælpe dig med at identificere forbindelsen i tilfælde af du har flere dial -up konfigurerede forbindelser . Klik på "Næste".
    7

    Type telefonnummeret, præcis som du har brug for at ringe til det fra dit område. For eksempel, hvis du bor i et område, der kræver, at du indtaste områdenummeret at oprette forbindelse til et nummer omfatte arealet kode. Klik på "Næste".
    8

    Indtast dit brugernavn og din adgangskode. Denne information er givet til dig af din Internet Service Provider , når kontoen er oprettet. Placer en check i begge bokse nedenfor adgangskode for at have Windows oprette forbindelse til denne ISP når nogen åbner webbrowser eller et andet program , der bruger internettet . Klik på "Næste".
    9

    Placer en check i feltet " Tilføj en genvej til denne forbindelse til mit skrivebord " for at få Windows at oprette en genvej på skrivebordet til denne Internet Service Provider. Hvis du vælger ikke at gøre dette, kan du ringe til forbindelsen fra " Netværksforbindelser " skærm. Klik på " Finish".
    10

    Dobbeltklik på genvejsikonet til at oprette forbindelse til Internet Service Provider.
    Windows Vista og Windows 7
    11

    Klik på den blå Windows-logoet nederst på skærmen , og klik derefter på "Control Panel".
    12

    Dobbeltklik på " Netværks-og delingscenter ". Hvis du ikke kan se dette ikon , klik på " Klassisk visning" i Windows Vista. I Windows 7 skal du klikke på " Se efter: " drop- down menuen og vælge
    13

    Klik på " Konfigurer en forbindelse eller et netværk" på venstre side af vinduet " Små ikoner ". . Vælg " Opsætning af en dial- up forbindelse ", og klik derefter på "Næste".
    14

    Indtast telefonnummeret til din Internet Service udbyder i feltet " Dial-up telefonnummer. " Skriv nummeret nøjagtigt, som du er nødt til at ringe til det i dit område - omfatte arealet kode, hvis dit teleselskab , kræver det
    15

    Indtast dit brugernavn og din adgangskode. . Internetudbyderen giver dig disse oplysninger, når du opretter din konto . Sæt et kryds i feltet " Husk denne adgangskode " for at undgå at skulle indtaste adgangskoden , hver gang du bruger tilslutningen .
    16

    Skriv et navn i "Connection Name" boks, der vil hjælpe dig huske, hvilken sammenhæng det er.
    17

    Placer en check i feltet " Tillad andre mennesker til at bruge denne forbindelse " for at gøre forbindelsen til rådighed for alle brugere på computeren.
    < br > 18

    Klik på " Connect" -knappen for at oprette forbindelse til Internet Service Provider og gemme forbindelsen. Du kan oprette forbindelse til den i fremtiden ved at klikke på Windows-logoet i bunden af ​​skærmen, og derefter klikke på " Forbind til. "

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan importeres Differentieret Med Magento 
    ·Hvordan laver man en Angle Log på et tastatur 
    ·Hvordan sletter jeg en virus fra Virus Vault 
    ·Sådan Block XRumer 
    ·Sådan Find Seneste Downloads på en personlig PC 
    ·Hvordan man programmerer Y Intercept Form på en TI-84 
    ·Sådan Wipe Out en harddisk af personlige oplysninger &…
    ·Typer af Machine Vedligeholdelse 
    ·Sådan sparer Macromedia Flash 
    ·Sådan Arkiv filer efter dato 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan oprettes Histogrammer med Oracle 
    ·Hvordan jeg ændre boot disk på en eMac 
    ·Træ Trim Installation Tricks til Windows 
    ·Sådan tilføjes CPU til en VMware Virtual Machine 
    ·Sådan Bloker websider i Windows Vista 
    ·Sådan åbner Seagate Free Agent 250Gb 
    ·Sådan Fix Farver i Snow Leopard , hvis Blue & Purple N…
    ·Sådan ændres en fysisk adresse i Windows XP 
    ·Sådan rengør computeren via menuen Start 
    ·Hvad er fordelene ved energieffektive Windows 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com