| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Disk Partition Removal
    En harddisk disk partition er en del af harddisken , der er blevet næsten udskilt fra den vigtigste harddisk og fungerer som en separat drev. Fysisk, partition placeret på det indre harddisk, men på den computer, den har sine egne indstillinger , egenskaber , størrelse og adfærd. Dette er nyttigt til at dreje store harddiske i flere mindre dem, der hver især kan holde egne programmer eller sikkerhedskopier . Fjernelse af en harddisk partition er forholdsvis let. Begrænsninger og advarsler

    Der er et par begrænsninger, når det kommer til at fjerne partitioner fra edb-systemet . Uanset om du bruger Apple eller PC computere , begrænsning ved fjernelse af de vigtigste systempartition er den samme. Du kan ikke slette den partition , der indeholder de grundlæggende filer af operativsystemet. Det betyder at du ikke kan fjerne det primære harddisk, der indeholder de fleste af de filer, i forbindelse med driften af computeren. Desuden er det vigtigt at bemærke, at fjernelse af en partition vil slette alle filer og data på den partition . Partition fjernelse virker på samme måde som du formaterer en harddisk gør. Du vil ikke være i stand til at genoprette de filer , der er slettet med fjernelse af en skillevæg.
    Windows XP

    Under "Start" -menuen klik på "Kør ", og skrive " compmgmt.msc " for at opdrage et vindue med flere muligheder for at styre edb-systemet. Langs venstre side af vinduet er en liste over disse muligheder , hvoraf den ene vil læse "Disk Management. " Klik på denne indstilling , og vinduet skifter til "Disk Management" nytte. Dette er, hvor du kan styre alle aspekter af harddisken i forhold til sine partitioner. Alle de partitioner, der er oprettet på din computer , vil automatisk blive vist her , der kan identificeres ved deres drevbogstav. For at slette en partition , skal du blot højreklikke på det specifikke drev bogstav , der svarer til den partition , du ønsker at fjerne, og vælg " Slet". Du bliver nødt til at bekræfte , at du ønsker at slette den partition permanent. Hvis du vælger " Yes " ved denne prompt vil fuldføre fjernelsen .
    Windows Vista /7

    Processen på nyere versioner af Windows , er meget det samme som med XP . Under "Start" -menuen , skal du åbne "Control Panel ", og i det vindue , der vises vælg "System Maintenance ", og i det nye vindue, der vises vælg " Administrative Tools ". Endelig åbne " Computer Management " vinduet. I den venstre del af skærmen er en navigationsrude , hvorefter du vil finde den "Disk Management" valgmulighed. Dette vil bringe en liste over partitioner til rådighed til at ændre på dit system. Højreklik på den , du ønsker at fjerne , og vælg " Slet".
    Apple

    Apple-computere har også evnen til at skabe, ændre og fjerne diskpartitioner. For at få adgang til hjælpeprogram, der tillader dig at gøre dette, skal du først indsætte Mac-operativsystemet installation disk . Opstart computeren med dette indsat disk vil automatisk opdrage installationen muligheder vinduet. Blandt de præsenterede muligheder er én at modificere partitioner . Vælg denne indstilling , og du vil blive givet en liste over alle de partitioner , der findes på computeren. Vælg den, du ønsker at fjerne - forudsat det er ikke det vigtigste partition - og tryk på " delete " tasten på tastaturet. Dette vil fjerne partitionen sammen med nogen filer på den.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan downloader og installerer Webaroo på din bærba…
    ·Hvad Button Har du Tryk for at tage et billede af din c…
    ·Sådan Opdater første bemærkning i en Access List 
    ·Sådan Optag 800 MB på en cd 
    ·Hvordan man laver en bootbar diskette 
    ·Sådan Capture en Ping Packet 
    ·Fordele & Ulemper ved en Proprietary Operating System 
    ·Sådan formateres en PC Disk på en Mac 
    ·Sådan installeres Norton Security Suite i Windows Vist…
    ·Sådan Print Mine Favoritter Liste 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres Windows 95 Upgrade Som en ren instal…
    ·Hvad mener filattributter Mean 
    ·Hvordan opgraderer jeg Mac OS X 10.4 til Leopard 
    ·Sådan ændres System Desktop Fonts & farve på Vista 
    ·Sådan gendannes en tabt nøgle kodeks på Microsoft Wi…
    ·Sådan får du en Kør Button i Windows Vista 
    ·Vil PdaNet Arbejdet Med Linux 
    ·Hvordan skal tjekkes Telnet service i en Sun Solaris -s…
    ·Sådan deaktiveres Scan Disk ved opstart i Windows XP 
    ·Min computer kan ikke slukkes, når jeg lukker Windows 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com