| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Hvordan ændrer jeg mine Computer Startup Programs
    ? Forbedre computerens ydeevne ved at slette ikke-væsentlige programmer, der kører , når Windows starter op. Nogle programmer har brug for at begynde at køre tidligt, fordi andre programmer afhængige de første programmer . Men nogle software designere kode deres programmer til at køre , når computeren starter blot som vej til at få fodfæste i forhold til deres konkurrenter. I de værste tilfælde installerer ondsindede programmører programmer, der vil skade din computer og gemme dem blandt lovlige programmer . Individuel Program Kontrol

    Gennemgå de programmer, du har installeret på din computer. Mange programmer kan du indstille, om programmet vil begynde at køre automatisk , hver gang du starter Windows. Brug programmets brugerflade , fordi det vil være den sikreste måde at ændre startindstillingerne .
    MSCONFIG

    Brug Windows System Configuration Utility for at identificere programmer, der er sat til at køre når du starter Windows. Adgang til hjælpeprogrammet ved at klikke på "Start ", på den nederste venstre del af skærmen. Vælg " Kør" kommandoen og skriv " msconfig " i input- feltet . Et nyt skærmbillede vil åbne med flere faner . Klik på " Start"-fanen .

    Under fanen Start , Windows viser de programmer , der starter , når du starter Windows. Der er afkrydsningsfelter i første kolonne. Hvis der er en check i boksen, betyder det, at programmet er indstillet til at køre ved opstart . Hvis kassen er markeret , betyder det , at der på et tidspunkt var programmet blevet planlagt til at køre ved opstart. Den næste kolonne er navnet på programmet. Det har tendens til at være korte og svære at tyde. Teksten under "Command " kolonnen giver flere oplysninger ved at identificere det sted på din computer, der instruerer programmet til at køre . Denne placering kan eller kan ikke indeholde det egentlige program . Den sidste kolonne er den post i systemet registreringsdatabasen , der styrer programmets start- indstillinger.
    P Hvis du ikke kan identificere programmet fra oplysningerne i msconfig , skal du skrive det nøjagtige navn i en online søgemaskine. Der er mange steder på nettet, hvor du kan lære , hvilket program kører. Hvis du vil ændre opstart via msconfig , skal du fjerne markeringen alle programmer , du ønsker at forhindre, at køre , når computeren starter . Kontroller eventuelle programmer , som du ønsker at køre ved opstart.
    Foretag ændringer Metodisk

    Foretag ændringer én efter én, uanset om du arbejder gennem msconfig eller den enkelte programmer. Genstart computeren efter hver ændring , og bekræft , at din computer fungerer som du ønsker. Efter at foretage ændringer i msconfig , åbnes et vindue for at minde dig om, at du har foretaget ændringer i systemkonfigurationen. Tillad denne besked poppe op hver gang, indtil du er sikker på at du har dit system kører til dine specifikationer. Når du har alt sat op som du ønsker det , vælge den mulighed til ikke at vise meddelelsen igen .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjerner computer fra skrivebordet 
    ·Sådan Træk Link til Notepad 
    ·Sådan oprettes en SCR Filer 
    ·Sådan Ryd en Search History i Android Market 
    ·Online virtuelle verdener for Kids 
    ·Vigtigheden af ​​en Operating System 
    ·Hvordan laver Skulls på tastaturet 
    ·Sådan bruges DoubleClick Ad Planner 
    ·Sådan får du vist JPEG i Metadata 
    ·Sådan Konverter WordPad til PPS 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Tilslut en MacBook til en tv-skærm 
    ·Sådan at slette hukommelsen på Windows XP Pro 
    ·Sådan indstilles Mouse i Windows Vista til One Click 
    ·Sådan bruges Kør kommando i Windows Vista 
    ·Sådan installeres SP3 Uden WGA 
    ·Sådan importeres en OFX fil i QuickBooks Online Basic 
    ·Hvordan læser man en Apple Drive Fra XP 
    ·Sådan fjernes Internet Explorer fra en computer med Vi…
    ·Sådan fjernes Caps Lock fra Windows Vista 
    ·Hvordan downloader jeg Windows XP Active Desktop Repara…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com