| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Micro Computer Technology
    De fleste af os har adgang til en, enten på arbejde , hjemme eller på den lokale kaffe hus . Men har du nogensinde spekuleret over , hvad der gør disse moderne vidundere kryds ? Hvordan kom de til at være så allestedsnærværende ? Hvad er en mikrocomputer ?

    Ifølge Random House Dictionary er en mikrocomputer defineret som " en kompakt og relativt billig computer , med mindre kapacitet end en minicomputer , som består af en mikroprocessor og andre komponenter af computer , miniature muligt : bruges i små virksomheder , af hobbyfolk , osv. " A " mikrocomputer " blev således kaldet, fordi det var meget mindre end en minicomputer . En minicomputer var på størrelse med et køleskab, mens selv de største mikrocomputere nemt kan passe på et skrivebord.
    History

    mikrocomputer de fleste mennesker bruger i dag, er baseret på en business maskine, der dukkede op i 1980. Dette edb-system blev kaldt IBM PC , lavet af International Business Machines. IBM PC bruges en speciel elektrisk kredsløb kaldes en mikroprocessor - Intel 8088 . På grund af dette , i mange år . Computere, bruges den samme hardware eller efterfølgere teknologier , såsom 80286 eller 80386 mikroprocessorer De blev anset for "PC Compatible " eller " IBM-kompatibel " edb-systemer.
    Operating Systems

    primære operativsystem 1980-1995 for " IBM -kompatibelt "var DOS - " Disk operativsystem " . Dette operativsystem krævede, at kommandoer skrevet i , efterfulgt af et tryk på "Enter " tasten for at udføre kommandoen. Denne direkte metode til input krævede kommandoer skal stavet korrekt og henrettet i rækkefølge; . Ellers en fejl såsom "Dårlig kommando eller filnavn " ville blive vist

    I 1995 dog Microsoft frigivet en ny styresystem med en grafisk brugergrænseflade , der ville tillade kommandoer skal udføres ved hjælp af et pegeredskab , såsom en computer mus og klikke på et objekt for at udføre en kommando . Dette operativsystem blev kaldt Windows 95 .

    Tidligere versioner af Microsoft Windows , forudsat en grafisk brugerflade , men disse versioner kræves DOS skal installeres , før du kan bruge dem. Windows 95 adskilte sig , at det var en sand operativsystem , der ikke kræver en DOS installation.

    Siden udgivelsen af ​​Windows 95, næsten alle operativsystemer , der er blevet stillet til rådighed for mikrocomputere indeholder grafiske brugergrænseflader . Nogle af disse omfatter IBM OS /2 (udgivet i 1996) , Windows 98, Windows 2000, Windows XP , Windows Vista. Red Hat, openSUSE , Ubuntu og andre versioner af Linux fås med enten kommandolinjen evne eller en grafisk brugergrænseflade .
    Hardware

    Forbedringer i hardware har gjort mikrocomputere stand til at gøre mere og hurtigere. Producenter af computerchips, såsom mikroprocessorer og hukommelsesmoduler , har været i stand til at miniaturize dele af de elektriske kredsløb inden for computerchips . Denne miniaturisering giver mulighed for mere elektroniske komponenter til at passe på en computerchip , hvilket giver mulighed for hurtigere mikroprocessorer og større hukommelse størrelser inden for en relativt lille computer chip.

    Grund af den øgede tæthed af de elektroniske kredsløb i en mikroprocessor, hver generation af mikrocomputere bliver hurtigere på grund af evnen til at udføre flere opgaver inden for et bestemt tidsrum . For eksempel brugte en IBM PC solgt i 1983 en mikroprocessor ( Intel 8088 ), der drives ved 4,77 MHz. I 2000 Advanced computerchip producent Micro Devices begyndte at sælge en mikroprocessor , der drives ved 1 GHz , eller 209 gange så hurtigt som mikroprocessoren i den oprindelige IBM PC .

    Andre forbedringer i mikrocomputer hardware blev foretaget så godt. Computerhukommelse som et operativsystem bruger til at lagre data, mens dataene er i brug , er steget eksponentielt så godt . En IBM PC kom fra fabrikken med 64 kb indbygget hukommelse , med mulighed for at øge hukommelsen via udvidelseshukommelse computerchips til 256 kb . Til sammenligning var en computer ved hjælp af Asus K7V bundkort med Advanced Micro Devices 1 GHz microprocessor ovennævnte stand til at udnytte 1,5 GB hukommelse - omkring 6.000 gange den maksimale hukommelse IBM PC
    . fremtiden for Micro Computer Technology

    Som teknologi fortsætter med at gøre fremskridt , vi kan se frem til hurtigere processorer , bedre operativsystemer og samlet bedre mikrocomputer teknologi.
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan slette billeder fra min harddisk 
    ·Sådan kører en Acer AOD250 uden batteri 
    ·Sådan ændres en Operating System 
    ·Sådan formateres en HD i HP 
    ·Hvordan udskifter jeg en ugyldig Fondskode Med Standard…
    ·Sådan formateres en PC Disk på en Mac 
    ·Hvordan får jeg vist de skjulte historie besøgte webs…
    ·Hvordan at slippe af uønskede reklamer Icons Efter en …
    ·Sådan Optimer cPanel 
    ·Sådan installeres Gnome Applet GTK 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan kan jeg få Microsoft Works dokumenter til Open…
    ·Nogle grundlæggende vilkår relateret til computere 
    ·Computer Bjærgning & Recycling 
    ·Sådan Fix MapSend DirectRoute i XP 
    ·Sådan Reload Windows XP på en Dell 
    ·Sådan Set Up en Linksys Wireless-G PCI Card i Ubuntu 
    ·Sådan ændres en SMS site Code 
    ·Sådan Lås en formular i Word 2007 
    ·Hvordan man skriver et script til Start Programmer 
    ·Sådan ændre eller slette mit password til Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com