| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Problemer med Computer gendannelsespunkter
    Windows har haft evnen til at " rulle tilbage " til en tidligere dato og klokkeslæt vha. Systemgendannelse software. Dette er en glimrende strategi, hvis noget er installeret , der er gået skævt, der er særskilte ulemper. Konsekvenser
    p Hvis du køber en computer og oprette gendannelsespunkter hver par dage , og også efter hver ændring i konfiguration eller installation af et nyt program , kan du blive overrasket over at erfare, at dette er mere tilbøjelige til at forårsage problemer, end forhindre dem. I stedet for at sikre en fallback punkt, hvis noget går galt , er dette kommer til at spise op plads hurtigt, og også ressourcer, der ville være bedre brugt andre steder . Det er langt bedre at planlægge fornuftig anvendelse af dette værktøj til at have en eller to velgennemtænkt out gendannelsespunkter ved strategiske øjeblikke i computerens installation og konfiguration historie. Det er ikke så svært, som det kan synes.
    Bedste brug

    Før du bruger Systemgendannelse , er det en god plan for at gøre det nemt at oprette et gendannelsespunkt på fluen , så du kan trykke på en knap , der skaber et gendannelsespunkt på et øjebliks varsel. Dette gælder især når du er ved at foretage en ændring til den computer, hvis det går galt , kan forårsage kaos .

    Dette kan opnås ved at oprette en genvej til "Instant Restore Point. " Hvis du bruger Quick Launch Bar , beslutte, hvor du vil placere denne knap , eller, hvis du har tendens til at placere program ikoner på skrivebordet, derefter gå videre og oprette en ny genvej her. Uanset sted, du vælger at bruge, syntaksen i "Target " feltet er det samme: "C: \\ WINDOWS \\ system32 \\ Instant Restore Point.vbs " . VBS -fil, der starter i det øjeblik gendannelsespunkt er sammensat af følgende to linier:

    Set IRP = GetObject ( " winmgmts : . \\ \\ \\ Root \\ default: SystemRestore " ) MYRP = IRP.createrestorepoint ( "My Restore Point " , 0, 100)
    p Du kan oprette denne fil i Notesblok og så bare gemme det i mappen C: \\ WINDOWS \\ system32 mappen. Endelig oprette en genvej til denne fil , og du er klar til at bruge den.
    Strategier

    Clear ud Systemgendannelse point, når du tror, ​​din computer fungerer godt . Efter at have ryddet ud alle de punkter , skal du oprette et enkelt punkt, som du kan henvise til næste gang du har en krise.

    Det er god praksis at gøre dette regelmæssigt sammen med andre forebyggende maintenance.If du har en placeret knap strategisk hvor du kan finde det, kan du klikke på dette i starten af ​​en software installation , selvom det allerede er påbegyndt.
    computervirus

    det andet store problem med gendannelsespunkter er, at de genoprette alt, herunder vira . Det er derfor vigtigt, at bare bruge et gendannelsespunkt for at oprette et punkt , kan du gå tilbage til. Problemerne starter, når du holder en ugers værd af gendannelsespunkter . Det er vigtigt at rydde ud gendannelsespunkter , hvis systemet fungerer godt, og erstatte et halvt dusin point med kun én . Hvis du allerede har en virus , bliver du nødt til at rydde ud alle gendannelsespunkter , og derefter køre virus checker . Når den er færdig, kan du gå videre og oprette et nyt gendannelsespunkt.
    Safe Mode

    Systemgendannelse har forskellige fordele . Hvis Windows XP ikke vil starte , så Systemgendannelse kan startes i fejlsikret tilstand , hvilket er en sidste udvej , hvis det normale start systemet er blevet kompromitteret. Du skal blot starte i fejlsikret tilstand , og kør følgende i kommandoen vindue ( hit "Start" og "Kør" , skriv "cmd" efterfulgt af at trykke Enter " ) : Hej

    % systemroot% \\ system32 \\ restore \\ rstrui . exe

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Hold en Spool File i RPG 
    ·Sådan får du adgang Blokerede websider på arbejdspla…
    ·Den bedste måde at Catalog af billeder på en cd 
    ·Sådan password beskytte en papirkurven 
    ·Dell Dimension 2350 Display Driver vil ikke arbejde 
    ·Sådan Hold Computer Software Current 
    ·Sådan installeres en SATA DV8408 
    ·Hvordan til at overføre musik /video filer mellem Droi…
    ·Sådan får til User Configuration i en computer 
    ·Hvordan får jeg billeder fra min PC til min Mac 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan får du adgang My Win XP PC Når Away From Home 
    ·Sådan Put billeder på min Windows Live Contacts 
    ·Windows 2008 Deployment Tools 
    ·Sådan eksporteres e-mail fra Entourage til MS Outlook …
    ·Sådan måler et Skylight 
    ·Sådan deaktiveres behovet for en Bruger Kode i Windows…
    ·Hvordan til at identificere hvad Xing MP3 Encoder er Br…
    ·Sådan oprettes en partition & Konfiguration Hard Drive…
    ·Sådan opgraderer OS X Tiger til Snow Leopard 
    ·Sådan Fix Computer Startup 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com