| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Hvordan at finde folk du kender på Facebook
    En af de store fordele ved at have en Facebook-konto er, at du kan finde og forbinde med folk , du har mistet kontakten med eller taler ikke ofte. Det er særlig stor for at holde kontakten med venner, der er på tværs af landet eller verden. Søg efter og føje disse personer til din ven liste til at berige din Facebook- oplevelse. Instruktioner
    1

    Opret en Facebook-konto , hvis du ikke allerede har en. Naviger til Facebook hjemmeside i din webbrowser, og følg trinene for at lave din egen profil side . Hvis du er en gift kvinde , liste din pigenavn som dit mellemnavn , så folk fra din fortid vil vide, hvem du er, når du kontakter dem , eller når de søger efter dig .
    2

    Indlæg et foto af dig selv på din profil til at hjælpe andre Facebook-brugere identificere dig visuelt. Der er flere Facebook-brugere , der er anført for de fleste navne. Et billede kan gøre en forskel i en positiv identifikation .
    3

    Indtast et bestemt persons navn i søgefeltet øverst på din startside eller profil side . Klik på " Se flere resultater for ... " linket nederst på drop- down listen for at vise de komplette resultater. Hvis du søger efter en person , skal du klikke på fanen "Personer" i navigationsmenuen til venstre på siden for at fjerne ikke- mennesker med dette navn . Hvis resultatlisten er stort, bruge drop -down fane øverst på listen for at vælge "Location ", " uddannelse" eller " Arbejdsplads " og skriv i byen, skole eller virksomhed oplysninger for den enkelte. Se navne og thumbnail fotos af de resterende individer. Klik på et for at åbne den. Hvis det er den person, du søger , skal du klikke på "Tilføj ven " øverst på siden.
    4

    Retur til søgefeltet øverst på startsiden eller profil. Denne gang , skal du skrive i en skole og klasse året et firmanavn eller et hjemby. Resultaterne omfatter alle Facebook-brugere , der har indgået denne information i deres profiler . Scan resultaterne for at se, om du kan genkende nogen navne .
    5.

    Klik på navnet på en af ​​dine Facebook-venner og derefter se på den ven liste, der vises under hendes profilbillede. Du kan rulle igennem eller søge hendes venner for mennesker , du både kan kender.
    6

    Se de "forslag" , der vises lejlighedsvis på den højre side af din startside. Det er mennesker, Facebook tænker du måske kender baseret på fælles venner eller interesser . Hvis du kender nogen , og ønsker at tilføje ham , skal du vælge " Tilføj som ven ".
    7

    Klik på " Friends " i navigationen kolonne i din startside under dit profilbillede miniature. Følg trin for at angive din e-mail og adgangskode for at kontakte folk, du kender , som ikke er på Facebook . Under dette afsnit , skal du finde "Folk du måske kender . " Scroll gennem de foreslåede venner , og klik på "Tilføj ven " knappen, hvis du kan genkende nogen.
    8

    Brug Friend Finder som er placeret på højre side af din startside. Friend Finder foreslår personer, du måske kender og tilbyder flere måder at gøre dybdegående søgninger på din tidligere skoler , arbejdspladser og andre steder , hvor du har levet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan genskabes de RAR filer 
    ·Sådan fjernes en Apple Mobile Device 
    ·Sådan gendannes Ryddet Search History 
    ·Sådan ændres Screensaver på en bærbar 
    ·Sådan Log af en computer 
    ·Hvordan man konverterer en PDU 
    ·Sådan gendannes og spare en Desktop layout 
    ·Sådan fjernes skrivebeskyttet Flash Brug Regedit 
    ·Sådan Omformatér en Compaq Presario harddisk 
    ·Hvordan til at tage og gemme et screenshot i Windows 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix Msvcrt.dll fejl 
    ·Sådan Edit Services i en Registry 
    ·Sådan genstarte din computer med Windows Home Operatin…
    ·Sådan Defrag en G4 
    ·Sådan fjernes Seneste programmer 
    ·Hvordan deaktiverer jeg Startup Windows Message 
    ·Sådan Boot en Mac med en ekstern harddisk 
    ·Hvordan jeg skifte batteriet på Indstillinger en Vista…
    ·Sådan Put en Tint på Ridset glas 
    ·Sådan Put Windows 98 startdiskette på en CD 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com