| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Hvor meget koster det at opgradere en processor
    ? Hvis du overvejer at opgradere din computers processor , bør du tænke på at vælge en processor , der opfylder dine behov og budget. Der findes flere typer af processorer til rådighed med hastigheder på op til 2,8 GHz for under 100 dollars . Dette er et godt valg, hvis du bruger din computer til at gøre de grundlæggende opgaver, såsom at udveksle e-mail , komponere dokumenter , vedligeholdelse finansielle rapporter eller spiller spil. Historie
    p Hvis computeren bruger en 32- bit processor , er det betragtes som forældede , og du bør overveje at opgradere til hurtigere processor. I de fleste tilfælde sælges nye computere i dag har 64- bit processorer forudinstalleret inde i deres computer sag . 64-bit processorer er hurtigere og har større regnekraft , herunder forbedrede multitasking operationer.
    Betydning

    Før du beslutter dig for at købe en processor , sørg for at det er kompatibelt med computerens bundkort . Der henvises til din bundkort manual med hensyn opgradering og kompatibilitetsproblemer. Husk på, er mikro- processor producenter konkurrerer om din virksomhed og forventer at betale flere dollars for processorer med forbedrede funktioner.
    P Det er altid en god ide at sammenligne priser med flere forhandlere . Discount computer detailhandlere ofte har tilbagevendende salg, og priserne varierer ofte . Surf på internettet og søge efter forhandlere, der tilbyder særlige rabatter til at købe varer online . Hvis det er muligt , undgå at betale forsendelsesomkostninger og altid forhøre sig om forhandlerens returret .
    Identifikation

    Intel og AMD (Advanced Micro Devices) er to førende micro - processor producenter , og de er kendt for at producere dobbelt -og multiple- core processorer. Du bør kigge efter en processor med forbedrede funktioner, såsom hyper -threading og turbo boost teknologi. Forvent at betale alt fra $ 200 til $ 1.000 eller mere for en high-end processor.
    Funktioner

    Multiple- core processorer tillader en computer til at bruge mere end én processor , hvilket forbedrer en computers regnekraft og multitasking operationer. Turbo Boost-teknologi er designet til at fremskynde din computers ydeevne og øge en eller flere centrale frekvens.

    Computer brugere, der er interesseret i gaming processorer ser ofte for hurtigere clock hastigheder , mere cache og flere kerner , der kan håndtere hurtige multitasking operationer . Faktisk har de seneste processor modeller af Intel og AMD er blevet bedømt for deres fremragende præstationer af forbrugerne.
    Typer

    Intels Core i7 965 Extreme Edition har fire kerner og processoren er fremragende til at køre high -end software-applikationer og giver et ekstra løft af magt , når det er nødvendigt. Den aktuelle udsalgspris er omkring $ 950 eller højere , afhængig af, hvor processoren er solgt.

    AMD Phenom II X4 Quad Core 955 3.2GHz processor har fire kerner og kan håndtere tunge belastninger af data. Processoren fungerer godt med CoolCore teknologi til at reducere varme og anbefales til gaming. Den aktuelle udsalgspris er omkring $ 200 eller højere , afhængig af, hvor processoren er solgt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Find en MP3 på en computer 
    ·Sådan Print postlabels på en Mac 
    ·Sådan konfigureres Mit system for Hurtigere Speed ​​
    ·Sådan Gør Top Sites din startside 
    ·Sådan slettes Beskyttede filer 
    ·Sådan installeres et OS på en Fujitsu LifeBook T4010 
    ·Sådan ændres Modtagelse Time af en e-mail 
    ·Sådan Gør skrifttyper Klarere 
    ·Programmer til at slette filer 
    ·Sådan installeres software på en computer 
      Anbefalede Artikler
    ·Min HP D5800 vil ikke starte fra en Ghost Boot Disk 
    ·Sådan Detect operativsystem til Mac Powerbook G4 
    ·Opgrader til den nyeste Windows 2003 Service Pack 
    ·Hvordan du logger på Under Administrator 
    ·Er der en måde at få ting fra et SanDisk 
    ·Sådan Sluk proceslinjen Bubble 
    ·Sådan ændres hvor lyden kommer fra i en Enhed 
    ·Sådan optager du lyd på en Mac 
    ·Sådan Fix Microsoft Explorer 
    ·Sådan får Stereo Mix Option på indspilningsenhederne…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com