| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Hvad er fordelene ved formatering af en harddisk
    ? Over tid kan en computers harddisk opleve funktionsfejl på grund af slid og ælde , vira, eller programmer , der forårsager system konflikter og mose ned på pc'en. At hjælpe med at bevare og løse problemer med ydeevnen , omformatere harddisken på årsbasis er tilrådeligt. Det er også en god ide at tage flere forholdsregler for at slette en harddisk, så personlige og private data vil ikke blive inddrevet , især hvis en ældre computer sælges eller kasseres. Historie

    En computer harddisk er en mekanisk anordning , der er designet til at manipulere og gemme data. Systemnedbrud kan opstå, hvis enhederne bliver slidt eller funktionsfejl. For at forlænge levetiden af enheden , skal brugeren tage skridt til at beskytte komponenter, og vær forsigtig, når du bruger computeren . Udfører opgaver såsom sikkerhedskopiering og defragmentere harddisken for at undgå tab af data bør udføres på en regelmæssig basis .
    Facts

    Omformatering et operativsystem , såsom Windows , vil udslette gamle data , rene overbelastet registre , og slippe af med virus , der forårsager skade på systemet . Computer operativsystemer er designet til at omskrive og ændre en lille del af filens data og markere det til sletning. Den resterende del af filens data flyttes til frie klynger på harddisken .
    Function

    Før omformatere en harddisk , skal brugeren køre en virus Utility til at rydde op i operativsystemet. Denne proces vil forhindre enhver korrupte filer fra tilknytte sig til geninstalleres eller nye operativsystem. Dernæst sikkerhedskopiere eventuelle filer , du planlægger at holde et eksternt drev. For at starte formateringen og installere Windows-operativsystemet , skal du indsætte cd'en, der fulgte med computeren, eller et nyt operativsystem -cd'en i drevet. Boot computeren og følg nøje instruktionerne på skærmen. Ved hjælp af DOS ' Format "-kommando omkonfigurere filallokeringstabellerne på harddisken og tjek blok integritet. Når processen er afsluttet, kan operativsystemet skal installeres.
    Betydning
    < br >

    at forhindre fremtidige systemnedbrud og forlænge levetiden af ​​en computer , skal du bruge metoder, der vil forbedre ydeevnen harddisken. flere forholdsregler for at beskytte personlige og private oplysninger mod skrupelløse individer bør gennemføres . der er flere måder at udtrække kredit kortnumre , CPR-numre , bank -og lægelige oplysninger fra harddiske . Husk på, når en computer bruger sletter en fil og instruerer papirkurven at tømme , der udfører denne opgave , vil ikke permanent slette filen data fra harddisken . til permanent slette eller tør filer er en effektiv måde at overskrive de lagrede datafiler , og re- magnetisere harddisken at forvrænge det data.
    Fordele

    Efter formatering af en harddisken og geninstallere operativsystemet, skal software program konflikter eller glitches forsvinder, og computerens ydeevne vil blive væsentligt forbedret .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Edit Animationer 
    ·Sådan oprettes en KML -fil fra en liste over adresser 
    ·Sådan tilføjes en webside ikon på en Desktop 
    ·Sådan Opret din egen Restore Disk 
    ·History of hulkort 
    ·Sådan Fremskynde VirtualBox 
    ·Sådan Set Up Wireless på en WRT150N 
    ·Sådan ændres en System Date 
    ·Hvordan man laver en bootbar diskette 
    ·Hvordan man laver en password beskyttet fil 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan deaktiveres fejlrapportering Registry 
    ·Sådan Unsync Entourage og iCal 
    ·Sådan justeres Audio Codecs i Vista 
    ·Sådan installeres en Iomega Portable Hard Drive 
    ·Sådan får du adgang til System Information for en Rem…
    ·Sådan installeres Vista Device Drivers 
    ·Sådan fjernes en adgangskode i en WAV-fil 
    ·Sådan pakkes RAR filer på Linux 
    ·Forskellene i Vista Home Basic & Premium 
    ·Linux Programmer og Spil 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com