| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Jeg har ingen lyd i Ubuntu Med en Dummy Output
    Efter opdatering til en ny version af Ubuntu , kan du have lydproblemer . Nogle gange , er Ubuntu ikke genkende dine lydenheder , og den eneste mulighed i Lydudgangsmodus indstillingsmenuen er en dummy output. Du kan løse problemet på din computer kræver fejlfinding for at identificere , hvad der er årsag til problemet. Chauffører

    Linux-kernen har brug for de rigtige drivere til din lydenheder for at indlæse enhederne, selvom computeren starter op. Ubuntu installerer ikke proprietære drivere som standard, og ajourføring kunne have slået de drivere, du tidligere har brugt. I menuen System Settings , klik på " Yderligere drivere " for at se hvad der er til rådighed for dit system. Hvis proprietære lyddrivere er noteret, installere dem og genstart computeren . Hvis der ikke er opført drivere , skal du åbne Terminal og kør " sudo lshw -class multimedia. " Du vil se en liste over de enheder på din maskine . Hvis nogen er opført som " uafhentede ", betyder det, at du ikke har en driver installeret. Søg online efter en Linux driver til dit lydenheder.
    Pulse

    Ubuntu bruger til pakker til magten lyd. Den Advanced Linux Sound Architecture ( ALSA ) er den underliggende audio system. Oven i hvis opererer Pulse . Nogle gange , når du opdaterer til en ny version af Ubuntu , er Pulse ikke korrekt som lyden konfiguration fil bliver ødelagt . I Terminal, køre " mv . Puls. Pulse.old " for at omdøbe . Puls mappe. Du kan gøre dette fra den grafiske brugergrænseflade . Mappen er skjult i din hjemmemappe . Tryk på " Ctrl" og "H" for at afsløre den. Når computeren genstarter , vil det skabe en ny . Puls mappe med en ny konfigurationsfil.
    ALSA

    Nogle gange, problemet er ikke med Pulse , men med ALSA , hvilket kræver fejlfinding på egen hånd . Sørg for, at ALSA er installeret i første omgang ved at skrive " sudo alsa " ved Terminal kommandolinjen. Dette betyder ikke gøre andet end at lade dig vide, hvis pakken er der. Hvis det ikke er , skal du installere det ved at køre " sudo apt- get install alsa -base alsa -utils . " Hvis Alsa er installeret , skal du køre " sudo alsa reload ", og genstart. Hvis ALSA stadig ikke virker , skal du åbne Synaptic og skriv " alsa " i søgefeltet for at se en liste over ALSA -relaterede pakker . Hvis du ser nogen pakker med " alsa " eller " asound " opført som tidligere installeret , markere dem til re-installation .
    Overvejelser

    Hvis du stadig kun har en dummy output til rådighed for dine lydenheder , så spørg Ubuntu-fællesskabet om hjælp. Fastsættelse lydproblemer er en af ​​de mere vanskelige fejlfindingsopgaver i Ubuntu og kræver som regel en erfaren bruger til at se på output du får , når du kører specifikke kommandoer i terminalen. Endelig kan du have fundet en bug . Søg Launchpad for lignende problemer er specifikke for din hardware. Hvis du ikke kan se bogført noget, kan du åbne din egen fejlrapport for assistance.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændres et Password Policy i Linux 
    ·Sådan oprettes en Ubuntu Skabelon til HyperVM 
    ·Nødvendige filer til at overføre fra en Linux maskine…
    ·Sådan bruges SPI Fra Linux 
    ·Sådan Beregn Air Conditioner Dimensionering Brug Linux…
    ·Sådan tilpasser et GNOME-skrivebordet i Linux 
    ·Sådan installeres Java 1,7 0 IcedTea 
    ·Hvordan kan man øge download hastighed i Linux 
    ·Hvordan kan man øge filsystemet på AIX 
    ·Sådan fjernes Software i Linux Mint 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Træk en Lucent RMT Connection 
    ·Sådan tage et skærmbillede på en Windows Vista Compa…
    ·Sådan fjernes gamle adgangskoder i Windows XP 
    ·Sådan fjernes en D -Link Router 
    ·Sådan Set Up Siemens Speed ​​Stream 4200 på Vista 
    ·Hvordan man opbygger hjemmesider med Ubuntu 
    ·Sådan helt at slette billeder fra en harddisk 
    ·Sådan forhindrer programmer i at ændre Registry 
    ·Sådan Graph Linux-software 
    ·Hvordan at slippe af MBP og Sådan slettes en Kalender 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com