| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Ubuntu Hænger når Konfiguration af Hardware
    Under installation Ubuntu, Ubuntu installationsprogrammet konfigurerer hardwareindstillingerne at arbejde på din computer. Hvis noget går galt , installationsprogrammet hænger , og ikke komme videre . Problemet kan variere fra problemer med din kopi af Ubuntu til problemer problemer med manuelt installerede drivere til tilsluttede hardware. Brug fejlfinding at bore ned og finde dit specifikke problem. Kernemoduler

    Ubuntu er de drivere, der fortæller operativsystemet , hvordan man betjener og kommunikere med computerens hardware placeret i Linux-kernen. Denne kerne indeholder tusindvis af forskellige moduler til forskellige typer af hardware. Den hardwarekonfiguration proces i installationsprogrammet konfigurerer kernen til kun indlæse drivere til din hardware når du starter din computer. For eksempel . Når du starter computeren , er det kun de nødvendige funktioner for din specifikke grafikkort belastning Hvis installationsprogrammet finder hardware tilsluttet computeren , hvor kernen ikke har et modul , kan installatøren hænge . En mulig løsning til at fastsætte de hængende installatøren er at afmontere ydre enheder, såsom printere og flash-drev , og derefter prøve at installere Ubuntu igen. Selve kernen ofte ikke har drivere til perifere enheder som standard , og du nødt til manuelt at tilføje dem efter installation Ubuntu.
    Bad ISO Billed
    p Du kan finde ISO billeder til Ubuntu installationsdiske over hele internettet . Ikke alle af de tilgængelige billeder er gyldige Ubuntu billeder , og nogle gange de dårlige diske er ondsindet . Men nogle gange er de gyldige billeder , der er blevet fejlagtigt . For eksempel kan en 64- bit version af Ubuntu kan fejlagtigt som en 32 -bit version . Hvis du forsøger at installere den forkerte version af Ubuntu til din computer, kan installatøren hænge mens konfigurere hardware. Hver gyldigt Ubuntu ISO har en unik MD5 hash , der identificerer det. Tjekke MD5 hash til din ISO mod den officielle liste fastholdt på Ubuntu.com . Processen for at kontrollere MD5 hash varierer meget afhængigt af hvilket operativsystem du bruger. Hvis din ISO s MD5 hash er forkert , hente den korrekte ISO fra en officiel Ubuntu mirror site.

    Boot Issues
    p Hvis du har installeret Ubuntu ordentligt, og det hænger under hardwarekonfiguration point under opstart , kan problemet også være behov for at fastsætte boot parametre. Ændring af opstartstilvalg afhænger af, hvordan du har konfigureret din computer. Generelt , er du nødt til at ændre parametrene i Grub2 , at boot manager Ubuntu bruger . Endelig, hvis du manuelt har installeret en enhedsdriver og Ubuntu hænger under opstart , så sørg for , at du har installeret den rigtige driver til din hardware og version af Ubuntu. Kontroller også, at sikre, at du har gennemført alle de nødvendige skridt til at installere og konfigurere den specifikke driver.
    Andre Mulige problemer

    Installationsprogrammet kunne hænge på grund af problemer med diskdrev på computeren. At se om det er problemet, prøv at installere Ubuntu fra en USB -drev. Du kan også prøve en alternativ tekstbaseret Ubuntu installationsdisken for en mere minimal Ubuntu installation. Andre problemer er som regel et resultat af Linux-kerne på installationsdisken behøver særlige instruktioner til at konfigurere din computers hardware. For at løse dette, er du nødt til at starte cd'en med boot parametre. Når du ser den person ikonet i bunden af ​​skærmen, mens CD støvler , trykke på en tast på tastaturet . Tryk derefter på " F6 " for at indstille boot parametre. De parametre, du har brug for at sætte afhænger af din computer. Søg Ubuntu online dokumentation og samfund fora for eventuelle kendte og nødvendige parametre for computerens bestemt fabrikat og model.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan deaktiveres Vin Debugger 
    ·Sådan Gør multiplikation i Linux Scripts 
    ·Sådan ændres en Webmin Password 
    ·Sådan Slut en BlackBerry 8310 til Linux 
    ·Sådan Set Up Trådløst internet i Linux 
    ·Sådan Skift Grub Order 
    ·Sådan Clear Hukommelse i Linux 
    ·Sådan Gennemse Linux partitioner 
    ·Hvordan laver SH i Linux Executable fra skrivebordet og…
    ·Sådan kopieres AS400 DB2 Stored Procedures til en ny A…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan oprettes en webside på en Mac 
    ·Sådan Hook en bærbar til en Denon AVR- 1804 
    ·Sådan Reparation Oledlg Dll 
    ·Sådan ændres Windows 7 Brugernavn & Organization 
    ·Sådan kopieres en Windows XP User Profile til en anden…
    ·Sådan Gør batteri holder længere i Ubuntu 
    ·Sådan fjernes og erstat et vindue fra en Murværk Wall…
    ·Sådan Detect Internal Hacking 
    ·Sådan Detect Unix Flavor 
    ·OS X: Sikker virtuel hukommelse ydeevne 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com