| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Linux Webcam Hjælp
    En af de vanskeligste dele om anvendelse af Linux ligger i at få alle dine hardware til at arbejde , især hardware, der kommer med en Windows- driver. Mens de fleste Linux-distributioner kommer med en robust generisk driver, betyder det ikke , at det nødvendigvis kommer til at arbejde ud af kassen med din. Du kan køre en håndfuld tests for at finde ud af, om dit webcam vil arbejde med din distribution. Grundlæggende spørgsmål

    Når du har problemer med dit webcam på en Linux-maskine , skal du huske antallet af variabler , der kan være medvirkende til dit problem. Hvis du bruger en ekstern webcam , sørg for, at havnen , du bruger til at tilslutte din enhed fungerer ved at teste med en anden enhed , for eksempel en USB-port med en flash -drev teste . Test webcam med en anden computer for at sikre, at det også virker. Kontroller USB-kablet og stik for beskadigelse . Forskellige webcams kan opføre sig forskelligt på forskellige distributioner , hvad der kunne fungere godt med Fedora måske ikke arbejde på alle med Ubuntu. Se dokumentationen til din specifikke distribution og webcam model, når der bestemmer hardware kompatibilitet .
    Webcam drivere

    fleste generiske webcam drivere er inkluderet med din Linux-distribution. Du ønsker både Video4Linux ( v4l ) og Video4Linux2 ( v4l2 ) , da nogle webcam applikationer ikke understøtter v4l2 . Linux UVC driver, inkluderet i Ubuntu siden 10.04 , byder kompatibilitet for enheder, der bruger USB Video Class , hjemmesiden for Linux UVC -driveren lister kendte kompatible webkameraer . Nogle webkameraer har specifikke drivere, for eksempel , har flere specifikke drivere foretaget for QuickCam webcams
    Defekt Software

    Test dit webcam input i et par forskellige. programmer til at kontrollere, at eventuelle problemer ikke bare fra et individuelt program . Hvis videoen støder på de samme fejl i en række forskellige programmer, så du kan indsnævre problemet ned til dit webcam og ikke din software. Ost er en grundlæggende webcam optagelse program til rådighed for GNOME desktop miljø. Du kan også teste dit webcam i VLC ved at gå til " Open Capture Device " og klikke play , og dette vælger automatisk dit standard webcam hjælp Video4Linux . Du kan også bruge en videochat program, såsom Skype eller empati , for at teste dit webcam .
    Brug dmesg
    p Du kan se, om kernen ser dit webcam ved at tilslutte den til computeren og skrive " dmesg " i en terminal vindue ( uden anførselstegn ) . Dmesg viser en produktion af alle de enheder, er fundet af kernen , delt op af forskellige drivere. Det virker for både interne og eksterne webcams. Du ønsker at kigge efter en linje starter med " uvcvideo : " hvilket indikerer en USB Video Class Linux enhedsdriver. Hvis dit webcam ikke er opført ved siden af ​​" uvcvideo :" Dette betyder, at din kerne ikke se det på alle. Ifølge Carla Schroder i sin artikel for LinuxPlanet er dette temmelig meget i slutningen af linjen med hensyn til kompatibilitet for dit webcam .
    User Groups
    p Hvis dit brugernavn konto er ikke i den rigtige gruppe , kan du ikke være i stand til at få adgang til din webcam. Hvordan du får adgang til distributioner gruppe indstilling varierer, men generelt du ønsker at kigge efter den option " Brugere og grupper . " Søg " Administrer grupper, " edit eller se egenskaberne for "Video "-gruppen , og tilføj dit brugernavn redegøre for gruppen. Log ud af dit system og logge ind på at vedtage ændringen. Hvis du ikke har administrationsrettigheder , bliver du nødt til at spørge en administrator , hvordan man håndterer dette.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Er der en Ubunto driver Kompatibel med en Belkin F5D605…
    ·Hvordan man laver en disk image i Terminal 
    ·Sådan Put EEE PC Xandros på enhver PC 
    ·Sådan installeres en USB Webcam i Linux 
    ·Sådan oprettes en startdiskette med Fedora 9 
    ·Sådan Reparation Error 17 i Grub 
    ·Hvordan man opbygger en Linux Multimedia Computer 
    ·Sådan Start en Linux computer Erhverv 
    ·Sådan oprettes en tilstand i Samba 
    ·Sådan at starte Linux fra en Eee PC SD-slot 
      Anbefalede Artikler
    ·Adskillelse iPhoto Biblioteker 
    ·Sådan deaktiveres Task Bar Bemærkninger 
    ·Hvordan laver jeg en Windows 98 DOS Boot Disk 
    ·Sådan Fremskynde Nedlægge Times i Windows XP 
    ·Sådan Afmonter en Volume 
    ·Sådan installeres Linux på en bærbar 
    ·Hvordan til at kopiere filer fra en BlackBerry til Linu…
    ·Ubuntu Studio Vs. Medibuntu 
    ·Sådan bruges xmodmap Kommando i Linux til Skift Tastat…
    ·Sådan Reparation XP Med en disk 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com