| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Kan Google Chrome OS bruges på alle Machine
    ? Googles Chrome operativsystemet er primært beregnet til at blive installeret på bærbare computere kaldet " Chromebooks ", som er specielt designet til at køre OS . Chrome OS er ikke tænkt som en erstatning OS til computere, der kører Windows eller Mac OS X. Dog har nogle teknologi medier rapporterede, at avancerede computerbrugere og udviklere kan installere open source version af Chrome OS , kendt som Chromium OS , på andre computere . Brugere med avanceret viden kan starte deres computer fra en USB memory stick , der indeholder Chromium OS . Baggrund

    Google introducerede Chrome operativsystemet i juli 2009, lovede, at det ville give en hurtigere og mere web -centreret oplevelse for computerbrugere end traditionelle operativsystemer fra Microsoft eller Apple. "Speed ​​, enkelhed og sikkerhed er de vigtigste aspekter af Google Chrome OS , " udtalte et indlæg på den officielle Google- blog bebuder Chrome OS . I Chrome OS , køre al software og programmer fra internettet , så computere, der kører Chrome til at tænde og straks oprette forbindelse til internettet , så man undgår de lange opstart gange i Windows - og Mac - baserede systemer. Hertil kommer, at Chrome OS -baserede computere ikke kræve omfattende software- downloads , sikkerhedsopdateringer eller driveropdateringer . I en November 2009 Artikel rapporterede PC World , at Chrome OS ikke er beregnet til at blive installeret på en hvilken som helst computer.
    Chromebook

    I 2011 introducerede Google Chromebook , en bærbar computer med Chrome OS installeret. Fremstillet af Samsung og Acer , en Chromebook starte op i omkring otte sekunder øjeblikkeligt forbinder brugeren til web-baserede applikationer . Chromebooks tilbyde indbygget Wi - Fi og 3G mobile data netværkstilslutning. I modsætning til Windows eller Mac-computere , gemmer Chromebooks meget få oplysninger på computerens harddisk. I stedet er brugerens programmer og dokumenter lagret på internettet , også kendt som "cloud ". Dette giver brugerne mulighed for at få adgang til deres data , uanset hvor de har en internetforbindelse .
    Overvejelser < br >

    en maj 2011 artiklen , ExtremeTech rapporterede, at de bærbare computere , der tilbydes af Samsung og Acer for at køre Chrome OS var " noget særligt " i form af den hardware og software de leveres. Chromebooks typisk sælge for mere end $ 400 , som af tidspunktet for offentliggørelsen , hvilket er omkring $ 100 mere end en bærbar med lignende tekniske specifikationer kører Windows eller Mac , ifølge ExtremeTech . Men Chromium OS , som er den open source- version af Chrome OS , er tilgængelig som en gratis download. Computerbrugere interesseret i at se , hvordan Chrome OS virker, før de køber en Chromebook , eller som ønsker at udskifte deres version af Windows eller Mac med Chrome OS , kan bygge en billigere , uofficiel Chromebook selv , ifølge ExtremeTech .
    KAYAK USB Drive

    For at installere Chromium OS , en bruger har brug for en USB memory stick med mindst 2 GB storage , ifølge en November 2009 PC World artiklen. Brugere bør derefter downloade Chromium OS software fra Hexxeh hjemmeside, så skriv den software som et billede til USB stick, hvilket gør USB stick bootable . Når dette er gjort , kan brugerne starte deres computere fra Chromium OS på USB stick .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Slut en Apache -server 
    ·Sådan gendannes en Grub menu.lst fil 
    ·Linux projektstyringsværktøjer 
    ·Sådan Bo en Linuxpartition GParted 
    ·Hvordan man kan montere en DVD ISO Image i Linux 
    ·Sådan installeres Linspire på en gammel IBM Thinkpad 
    ·Sådan Slet Bash Historie 
    ·Sådan oprettes forbindelse til et sikret trådløst i …
    ·Sådan Konverter WAV til GSM Med Sox 
    ·Sådan tilføjes grupper i Linux 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan kopieres en DVD-R eller CD-R til en disk , der k…
    ·Sådan bruges en titel med flere linjer i Grub 
    ·Sådan downloader Adobe Acrobat Version 9 
    ·Hvordan slår jeg Direct Draw i Windows XP 
    ·Hvordan at færdiggøre en Burned cd'en automatisk 
    ·Sådan konfigureres Sendmail for Suselinux 
    ·Sådan Opdater en ISO i Windows XP 
    ·Hvad er Windows Stifinder i XP 
    ·Sådan installeres Windows Når en Disk Læs opstod en …
    ·VMWare Alternativer til Linux 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com