| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Beskrivelse af populære Linux Versioner
    Linux operativsystemer , der normalt kaldes udlodninger eller " distributioner ", kommer i mange varianter . De deler en " kerne ", den centrale komponent i systemet software, men andre end det, meget forskellig distributioner . Filtyper af software er forskellige, desktop -miljøer er forskellige , selv placeringen af ​​nøglekomponenter som applikationer menuer og løfteraketter ændre sig drastisk fra den ene til den anden. Nogle Linux distributioner stole på terminalen for næsten alt , mens andre er så grafisk som enhver Windows-eller Macintosh-system nogensinde er lavet. Debian og Ubuntu Family

    Debian Linux var far til Ubuntu , og Ubuntu har skabt mange, mange andre Linux-distributioner . Sandsynligvis den mest succesfulde har været Linux Mint . Sammen Ubuntu, Mint, og Debian tegner sig for 45 procent af de ti bedste Linux distributions- downloads i 2011 ( Distrowatch.com ) . Hvad gør dem så populære , er brugervenlighed. Alt fra den grafiske installation, der er trin -for-trin og ligner enhver Windows installationsguiden , du nogensinde har brugt , den lethed af automatiske opdateringer og softwareinstallation gør overgangen fra Windows til Linux let, selv for en person helt nyt for Linux. Nogle sorter har en simpel " Software Center ", så uerfarne Linux-brugere kan nemt finde software , der er bekvemt adskilt i kategorier for identifikation. For de distributioner , der ikke tilbyder alle Debian /Ubuntu sorter Synaptic Package Manager, som er søgbare og også meget automatiseret. Borte er de dage , når du bruger en terminal og " apt-get " var nødvendigt at hente , opdatere og installere software.
    Fedora og Red Hat Linux

    Fedora er nuværende gratis version af Linux leveres af hvad der er kendt som " Red Hat " community . Red Hat Linux blev først oprettet i 2003. Siden da har Red Hat bliver RHEL (Red Hat Enterprise Linux) , en kommerciel mærke af Red Hat familien. Fedora, den frie filial, er yderst populære . Den nyeste version af Fedora er version 15. . I denne nyeste udgivelse, har Fedora besluttet at anvende Gnome 3 , den nyeste version af Gnome desktop-miljø , et gammelt navn i Linux-verdenen , men en betydelig afvigelse fra , hvad brugerne er vant til. Denne version gør brug af auto- arbejdsområder , placeret i et sidepanel i højre side af skrivebordet. Disse kan manipuleres og kombineret , adskilt og gemt på brugerens skøn.

    Alt i alt , Fedora er mere saglig end Ubuntu, men føles venligere end den har i fortiden. Installation af software i Fedora , ved hjælp YUM og vænne sig til . RPM er stedet for . DEB s, men YUM er også forholdsvis enkelt , det er bare Fedora version af Synaptic .
    OpenSUSE
    < br >

    OpenSUSE er en meget gerne Fedora . Det udnytter Yast , som er blevet den store systemopsætning værktøj , samt software management portal. Læring Yast er meget vigtigt, når lære at bruge OpenSUSE . Denne distro bruger stadig KDE desktop-miljø , længe efter mange distributioner trådte væk. KDE har længe kantet markedet på kølige desktop effekter, og i OpenSUSE , er KDE på skærm. Du kan lave vinduer fold ind papirfly og flyve væk, når de lukker , gør flammerne brænde op et vindue, når det minimerer , og gøre hele skrivebordet rotere som en terning , når du skifter til en anden destop arbejdsområde. Effekterne er fantastiske, og med OpenSUSE engagement til KDE i årenes løb, vil du ikke finde en distro , der bruger det så godt.
    Hvalp Linux og Derivatives

    for de leder efter en fordeling, der er lille, - re energizes ældre hardware , og vil stadig køre den bedste software , kan Puppy Linux og dens mange derivater være svaret. Det er en hyldest til sin alsidighed , at denne mini- distro , der har været omkring så længe og har altid været kendt som en distro lavet til ældre computere , stadig lander i top ti på DistroWatch liste. Den LiveCD tager kun 85MB , men stadig tilbyder en grafisk installation , hele systemet tager mindre end 1 GB plads på harddisken

    Mange varianter af Puppy er dukket op gennem årene. . Populært kaldet " puplets ," nogle af de mere populære er blevet MiniSys , FlexxxPup og MacPup .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres Linux på en IBM Thinkpad 
    ·Hvordan virker Ubuntu Handle Iptables 
    ·Hvordan man bruger Linux til at finde filer Modified æ…
    ·Sådan Stream Apache i Linux 
    ·Nem installation af iPod på Linux 
    ·Sådan Set en System ur i CentOS 
    ·Sådan oprettes en ny partition i Fedora 
    ·Hvordan at tilføje JAVA_HOME til Sti under Linux 
    ·Sådan opdaterer CentOS 
    ·Sådan oprettes en ny bruger til Linux i CentOS 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix en Stack Overflow Fejl i Windows XP 
    ·Sådan fjernes fuldstændigt en ATI Driver 
    ·Sådan ændres Task Bar Color 
    ·Sådan ændres Windows XP Product Activation Key Code 
    ·Mutt Kommandolinjeeksemplerne 
    ·Sådan Find My Office nøgle til en Mac 
    ·Sådan Set Up en fjernforbindelse 
    ·Sådan copy & paste en Screen Shot 
    ·Sådan pakkes produktnøglen fra XP 
    ·Sådan copy & paste tekst Art 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com