| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Linux Desktop Indstillinger
    Linux er et gratis og open source variant af Unix styresystemer . Der er mange versioner af Linux , der kommer i forskellige " varianter" og stationære typer . De forskellige distributioner og desktop versioner af Linux er designet til at tage højde for begyndere og avancerede brugere ens. De er også designet til forskellige typer af brugere , såsom Unix ' operatører i modsætning til Unix -udviklere . Linux kan være let eller omfattende til at inkludere yderligere funktioner. Linux-distributioner kan tage højde for fri og kommercielt baserede , og som konteres software. Ubuntu

    Ubuntu er baseret på Debian GNU /Linux-distribution. Det er distribueret gratis og er open source software. Ubuntu er designet til den stationære pc, men netbook versioner eksisterer . Et derivat af Ubuntu , Linux Mint andenpladsen i de mest populære distributionsliste. Ubuntu er en stor kombination af fri software licens softwarepakker , men proprietær software kan også køre på den. Det er også i stand til at køre mange Microsoft Windows via Wine emulering program , eller ved hjælp Virtual Machine software som VirtualBox .
    Fedora

    Fedora er generelle formål Linux RPM Package manager ( RPM) software, herunder et operativsystem sponsoreret af Red Hat. Projektets mål er at vejlede forløbet af gratis og open source software og indhold med bistand fra en kooperativ samfund. Fedora -udviklere har en tendens til at gennemføre større udslip i modsætning til at anvende software rettelser. Dette sikrer, at opdateringer er konstant til rådighed for alle distributioner. Fedora distributioner har tendens til at ændre sig ofte, med et maksimum på 6 måneder mellem udgivelser. Dette kan nogle gange føre til vedligeholdelse problemer hver version skifter ofte.
    Gentoo

    Gentoo Linux er baseret på en pakke management system kaldet Portage, at automatisere processen med installation , opgraderinger , opsætning og sletning af software- pakker til et Linux system. Selv om det er gratis og open source software, det indeholder også proprietær software. Med Gentoo brugeren kompilerer kildekoden til deres valgte konfiguration. Prækompilerede binære eksisterer ikke i denne version af Linux , med undtagelse af nogle software populære softwarepakker såsom Mozilla Firefox og OpenOffice . Navnet vedrører en swimming pingvin, Gentoo , som kan svømme meget hurtigt , så det er en analogi afspejler hastighed forskud for maskinens optimering. Pakkehåndtering i Gentoo er designet til at være standard , bærbare, giver nem vedligeholdelse og optimeret til en brugers specifikke maskine op.
    Damn Small Linux (DSL)

    Damn Small Linux ( DSL) er målrettet mod x86 familie af personlige computere. Det er gratis og open source software møbleret under General Public Licence ( GNU ), og andre. Den kan køre grafiske programmer på ældre computere, såsom dem med 486 eller tidlig Pentium-processorer og små hukommelse . DSL er tilgængelig på en Live CD , og kun har en størrelse på 50 MB. Det begyndte som et eksperiment for at se, hvor praktisk det ville være at give et styresystem på begrænset plads, men blev et fuldgyldigt Linux-distribution. Det er lille størrelse betyder, at det kan installeres på begrænsede størrelse lagerkapacitet medier som USB-drev , hukommelseskort, og zip-drev .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Edit GNU GRUB 
    ·Sådan kører iTunes på Ubtuntu 
    ·Sådan får du en batteri Applet til Gnome Bar 
    ·Sådan Find en UID 
    ·Sådan redigeres php.ini Med Webmin 
    ·Sådan installeres ImageMagick Uden Shells 
    ·Sådan Beregn umask 
    ·Sådan Erstat Gnome Screensaver Med xscreensaver 
    ·Sådan at lukke Linux Via SMS 
    ·Sådan installeres Nautilus i Mythbuntu 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvilke programmer skal køre på Start Up 
    ·Sådan Luk en begivenhed på MiniPlanet 
    ·Sådan ændres en dato fil i MS -DOS 
    ·Sådan Gør Min Windows XP-pc Sikker for Kids 
    ·Sådan at tvinge Ustream til at buffe 
    ·Hvordan kan man se hvis du har en X32 eller X64 Compute…
    ·Hvordan at slippe af BargainMatch.com 
    ·Sådan installeres Acrobat Reader 7.0.9 for Aix 
    ·Sådan oprettes forbindelse til en trådløs printer i …
    ·Sådan Clean Temp Files Med Ubuntu 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com