| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Linux Vs . Windows Desktop
    Kommandolinjeparametre Linux grænseflader er mere kompliceret at bruge end Windows, men mange versioner af Linux , kaldet distributioner inkluderer en grafisk brugerflade ligner dem skabt af Microsoft . Sammenligning Windows og Linux distributions såsom Ubuntu side -by-side afslører nogle forskelle, men de desktops , der anvendes af begge operativsystemer har mere til fælles end ikke. Boot Speed ​​

    Loading operativsystemet hurtigt er vigtig, og Linux har etableret sig som en hurtig indlæsning OS . Blandt de mange forskellige versioner af Linux er distributioner bygget specielt til at bruge meget lidt hukommelse eller diskplads , maksimere belastning og funktion hastighed ved lastning kun drivere og support -filer , der er nødvendige . Linux Ubuntu er en full-featured vinduessystem miljø, der er beregnet til at se og føle en masse som Microsoft Windows , og demonstreret på Youtube går fra power -on til desktop - klar i så lidt som 25 sekunder
    < br > System menu

    systemet menu er tilgængelig ved at klikke på Windows-ikonet ved hjælp af MS Windows og indeholder en række links og undermapper for alt til rådighed for den aktuelle bruger. På Ubuntu desktop den præsenteres som et sæt af tre faste menupunkter , intuitivt opkaldt for nem adgang. Det første punkt på dagsordenen er menuen Programmer , hvor alle installerede programmer er adgang , efterfulgt af Places menu, som giver adgang til netværk steder, lokale mapper og filer og andre drev eller flytbare medier . Den tredje menupunkt er menuen System , hvor brugeren og computer præferencer kan justeres , svarende til kontrolpanelet i Windows. Linux og Windows tillader brugeren at oprette genveje på skrivebordet , ændre baggrundsbillede eller oprette specielle mapper .

    Opgavesøjler

    Windows-proceslinjen er placeret på bunden af ​​skærmen som standard , mens proceslinjen til Linux Ubuntu , kaldet et panel , er splittet . Den sætter systemet menuen og hurtig lancering øverst og den aktive applikationer proceslinjen nederst . Begge operativsystemer tillader brugeren at tilføje yderligere søjler eller ændre de eksisterende , herunder at flytte dem til toppen, bunden eller begge sider af skærmen. Ofte anvendte programmer kan tilføjes til hurtig lancering bar eller panel ved at højreklikke på programmet eller ved hjælp af træk -og-slip .
    Desktop Tools

    Som standard Ubuntu tilbyder handy desktop-værktøjer ikke er tilgængelige i Windows. Skrivebordet Anmelderen holder brugeren informeret om indgående e-mails , og vurderes af foder meddelelser fra Facebook , Twitter og din egen udvælgelse af RSS-feeds. Begge operativsystemer understøtter desktop widgets , herunder den populære Google Desktop og support desktop tilbehør såsom aktuelle vejr baseret på brugerens geografiske placering.
    Final Tally
    p Der er ingen afgørende leder mellem Linux Ubuntu Desktop og MS Windows. Linux har et ry for stabilitet og hastighed, og er ofte gratis at bruge , Windows er kendt for lethed-i- brug og tredjepartsprogram support. Hvis budgettet og ydeevne er dine største bekymringer , en Linux distro er en ideel løsning, men gamere og folk der har brug for at installere tredjeparts-software vil formentlig foretrække Windows af hensyn til kompatibilitet.
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Den CentOS Tool til at konfigurere et netværk 
    ·Sådan udskriver i Linux 
    ·Sådan Figur Total diskplads på en Solaris Operating S…
    ·Hvordan opdaterer jeg Suse 10.2 Skærmdrivere 
    ·Hvordan man kan montere en Windows NTFS-partition i Lin…
    ·Hvor meget Linux hukommelse bruges af et Process 
    ·Sådan Gå til Denne computer i Linux 
    ·Sådan Boot en computer med levende cd'er i Puppy Linux…
    ·Sådan spiller Flash Video i OpenSUSE 11.0 
    ·Hvad er Red Hat 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvorfor er min computer langsommere 
    ·Forskelle i DMG og TMG 
    ·Sådan Slut en USB-kamera til en Macbook Pro 
    ·Hvordan laver man en Aimbot 
    ·Sådan zoomer i Windows Vista 
    ·Sådan dual boot Vista og XP 
    ·Hard Drive Fakta 
    ·Hvordan at justere bredden på proceslinjen knappen 
    ·Sådan Konverter SWF til AVI i Linux 
    ·Hvordan man laver en Vista Turion X2 Quiet 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com