| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Ulemper ved Linux Desktop
    Mens Linux gevinster fordel som en gratis, sikker alternativ til Windows , der er ulemper til at køre Linux på en stationær computer. Mange af disse ulemper kommer , fordi i modsætning Windows blev Linux oprindeligt designet som en programmør eller eksperimentatorens systemet og fri software er reglen snarere end undtagelsen. Men disse ulemper bliver mindre af et problem som Linux kanter ind i mainstream. Alligevel kan nogle planlægning være nødvendig, hvis du ønsker at bruge Linux som din dag -til-dag operativsystem. Indlæringskurve

    Især hvis du er vant til Windows eller Mac, kan lære Linux være svært. Grænsefladen og menuer er ikke den samme , og mange af programmerne er også anderledes . Linux kommandoshell kan være et fremmed begreb , medmindre brugeren har erfaring skrive i den gamle DOS -kommandolinjen . Nyere er mere brugervenlige Linux-distributioner designet, så du ikke bliver nødt til at køre skallen så meget , så indlæringskurven er ikke så stor.
    Forskellige værktøjer

    Tilføjelse til indlæringskurve , mange af de programmer er forskellige. Microsoft Office og Internet Explorer er erstattet med software som Open Office og Firefox . Specialized software som QuickBooks vil ikke arbejde på alle uden en emulator , og Linux har ikke så mange spil som Windows.
    Experimental Nature of Linux
    < p> i modsætning til den made- for -forbrugere Windows-operativsystem, blev Linux oprindeligt rettet mod programmører og computerbrugere , der har så meget sjov tweaking systemet som de gør at bruge det. Meget af den open source- software synes ufærdige sammenlignet med de proprietære programmer i Windows. Selv de mere raffinerede Linux-distributioner kræver finjustering for at få det på den måde du ønsker det, og Linux generelt kræver mere viden om computere end Windows gør.
    Forbindelsesproblemer

    Det kan tage nogle tweaking at få trådløse forbindelser kører, og du kan være nødvendigt at hente drivere . Mange højhastigheds Internet-udbydere bruger Windows-software til at oprette forbindelser , og det virker ikke altid med Linux. Når du er oprettet via en Windows-computer , men kan du bruge din højhastigheds service med Linux.
    Tilbehør

    Udover trådløse kort , nogle hardware periferiudstyr vil ikke arbejde originalt med Linux. Printere, kameraer og scannere kan have brug for specielle drivere til at arbejde. Mange af disse drivere kan downloades gratis , og flere Linux websites listen, som periferiudstyr kan være et problem , og hvor chauffører kan opnås.
    Flytning Toward Brugervenlighed
    < p> Men meget af dette er under forandring, som nogle mere brugervenlige Linux-distributioner - navnlig Ubuntu og Mepis - bringer operativsystemet mere ind i mainstream. Mange af de kompatibilitetsproblemer kommer op med distributioner for den fælles brugeren . Men nogle tidlige Linux adopters og programmører hævder denne tendens indfører mere oppustet programmer og fortynder den brede åbne ånd Linux.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan konfigureres Linux for Verizon Internet Service 
    ·Sådan får du adgang My Computer Gennem BackTrack 
    ·Sådan tilføjes en Android til Linux 
    ·Sådan installeres ATI Drivers i Linux 
    ·Sådan får Java til Lucid 
    ·Hvordan man laver en bootbar USB Med Knoppix 
    ·Hvordan laver xhost Permanent 
    ·Sådan Afinstaller Linux openSUSE fra min computer 
    ·Sådan kører Linux operativsystem fra en DVD 
    ·Sådan installeres Mozilla Thunderbird i Linux 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan skal tjekkes XP Startup Programs 
    ·Sådan konfigureres Clearwire til Apple Mail 
    ·Sådan tilføjes en bruger til en gruppe i Linux 
    ·Sådan Size Udskiftning Windows til Casement Windows 
    ·Sådan fjernes tidligere ejers navn fra en computer 
    ·Sådan Reset DNS Cache på en Macintosh computer 
    ·Sådan installeres JDK på Linux 
    ·Survivor ruden Udskiftning Instruktioner 
    ·Sådan Find antallet af linjer i en fil for Unix 
    ·Sådan Set en adgangskode for at åbne et program i XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com