| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
 • Basale computerfærdigheder
 • Linux
 • Mac OS
 • Ubuntu
 • Unix
 • Windows
 • Windows Vista
 • Windows XP
 •  
  Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
  Linux Sammenlignet med Windows Security
  Windows og Linux er to meget forskellige operativsystemer. Som sådan følger de begge forskellige filosofier om sikkerhed. Udviklere til begge systemer tager sikkerhed meget alvorligt, men at sammenligne de to, overstråler den ene den anden i sikkerhed out-of- the-box . Årsagerne til dette er varierede og komplekse , men kan koges ned til nogle enkle punkter . I sidste ende , dog kan begge systemer tilfredsstillende sikret. Linux Security

  Linux lægger vægt på sikkerhed ved at forbyde ændringer til systemfiler uden udtrykkelig tilladelse fra brugeren . Hvis en virus skulle infiltrere et Linux system vil brugeren modtage en pop-up eller anden form for meddelelse, når den forsøger at handle på systemet. Det er ikke til at sige, at der ikke er virus, der er i stand til at besejre disse sikkerhedsforanstaltninger. Stadig , faktum er , at der er flere tusinde virus designet til at angribe Windows , og kun en håndfuld til Linux . I modsætning til populær tro, grunden til dette er ikke, at Windows er langt mere populær, men at Linux er i sagens natur mere sikker.
  Windows Security

  Linux er udviklet at være selvforsynende , når det kommer til sikkerhed , Windows kræver bistand fra tredjeparts-applikationer til at forblive sikker. Windows Defender , en gratis add -on til Windows, der giver beskyttelse mod spyware og andre former for malware , men vil ikke i sig selv beskytter mod virus, såsom den berygtede Conficker ormen. Microsoft giver dog give mange patches og opdateringer , der fjerner sårbarheder , som de bliver opdaget . En af de største mål for computervirus er Windows registreringsdatabasen . Dette er et system fil, der gemmer konfigurationsindstillinger. Hvis en computer virus infiltrerer Windows og får adgang til registreringsdatabasen, kan det gøre operativsystemet ubrugeligt.

  Kritiske Forskelle
  p Der er flere vigtige forskelle mellem de to operativsystemer. Måske den mest relevante , og den primære årsag til Linux overlegne sikkerhed , er, at Linux kode er tilgængelig for alle. Ved første øjekast kan det synes en sårbarhed. Men synligheden af kildekoden betyder, at sårbarheder bliver fundet og behandlet hurtigt . I virkeligheden, med et verdensomspændende fællesskab af kodere kørsel udviklingen af ​​Linux er de behandlet langt hurtigere end enhver potentiel hacker kunne skabe virus med til at drage fordel af dem. Ud over dette , er Windows et langt mere populær og brugervenligt styresystem . Med flere mennesker bruger det , har hackere og andre cyber -kriminelle mere at vinde ved at angribe Windows.
  Security Solutions til Windows og Linux

  Windows kan være tilstrækkeligt beskyttet med brugen af ​​en up -to- date anti- virus program , en firewall program , Windows Defender og hyppige opdateringer . Der er både gratis sikkerhedsløsninger til Windows og kommercielle produkter. Kommercielle produkter typisk kommer med flere tilpasningsmuligheder og flere funktioner . Hver af de ovennævnte komponenter er lige så vigtigt at sikre Windows . De fleste, hvis ikke alle, Linux-distributioner kommer med en indbygget firewall , og det kan være alle , at de fleste Linux- brugere har brug for. Dette er ikke til at sige, at en virus ikke kunne udvikles, der ville være i stand til at undergrave Linux sikkerhedsfunktioner , men der er lidt monetære incitament for cyber-kriminelle at gøre det.
  < Br >

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvordan til Mount VMware Images i Bochs 
  ·Linux Printing for Nybegyndere 
  ·Sådan Tjek post i Linux 
  ·Sådan ændres et værtsnavn i RedHat Linux 
  ·Sådan installeres Backup Exec Agent til Linux 
  ·Sådan installeres en GTK tema 
  ·Sådan Deaktiver Xubuntu TouchPad 
  ·Sådan kører iTunes på Ubtuntu 
  ·Sådan Erstat Windows ME Med Linux 
  ·Sådan flytter en Thunderbird profil til en anden Linux…
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Load et normalt dokument skabelon i Word 
  ·Hvordan at slippe af Xtrap.Xt 
  ·Hvordan man åbner en Seagate FreeAgent External Drive 
  ·Sådan justeres Virtuel hukommelse i en Mac 
  ·Sådan installeres Microsoft Windows Tidstjeneste 
  ·Hvordan man laver en System Idle Process 
  ·Sådan ændres dvd- drivere i Windows XP 
  ·Sådan Find min primære DNS på Vista 
  ·Hvordan man laver en gendannelse disk til XP 
  ·Sådan Søg efter & Slet filer Med en WMF Extension i W…
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com