| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Ulemperne ved LINUX mod andre operativsystemer
    Linux er en kraftfuld, alsidig , stabil og fuldt udstyret operativsystemer. Versioner af Linux køre på en bred vifte af platforme , lige fra mobiltelefoner til supercomputere . Linux, som er udviklet på et indfald efter finsk universitetsstuderende Linus Torvalds i 1991, er ikke kun for informationsteknologi nørder og videnskabsfolk. Mange mennesker bruger Linux hver dag og ikke klar over det . Linux bruges i smartphones , computer tabletter , digitale videooptagere enheder , pengeautomater , computer kiosker, telefon netværk, hjemmenetværk routere , fondsbørser og musik synthesizere . Selvom Linux er lykkes på mange fronter , meget arbejde stadig skal gøres, før det kan rivaliserende alsidighed, omsiggribende og forbrugernes hensyn ældre , mere etablerede operativsystemer. Linux Versus Windows

    Trods styrken og fleksibiliteten i Linux , det har flere ulemper i forhold til den førende desktop-operativsystem , Microsoft Windows. Windows er installeret på langt flere desktops , at Linux . Windows-systemer , software og dokumentformater er allestedsnærværende i boliger, skoler og virksomheder. Mange af de øverste kommercielle software titler er kun tilgængelig for Windows.

    Hardwareproducenter ofte designe deres produkter til at arbejde godt sammen med Windows-styresystemet . Det kan tage måneder, før driverne er skrevet for at gøre det muligt for cutting- edge hardware til at arbejde med Linux. Virksomheder ofte træffe beslutninger om operativsystemer baseret på omkostningerne og tilgængeligheden af ​​support og uddannelse. Linux kan ikke konkurrere med det store økosystem af kundesupport, konsulenter , value- added resellers og uddannelse , der er blevet bygget op omkring Windows og Windows -programmer.
    Mac OS X i forhold til Linux
    < br >

    Mens Linux desktop har gjort enorme fremskridt i at gøre dette UNIX -baseret operativsystem mere brugervenlig , det har en lang vej at gå for at opnå skønhed , nytteværdi , brugervenlighed og polering af Apples Macintosh OSX . For eksempel gør Apple installere software så simpelt som at tilføje en mappe til skrivebordet. Linux-brugere skal beskæftige sig med et væld af software emballage systemer, versionsnumre og software afhængigheder .

    Apple designer og bygger deres computer hardware og periferiudstyr til at arbejde fejlfrit med Mac OS X-operativsystemet. Linux er et stort efterslæb på dette område. Ingen virksomhed, der kontrollerer Linux vejen Apple kontrollerer OS X. Linux er installeret på en bred vifte af computer hardware og konfigurationer. Noget hardware understøttes delvist eller ikke understøttes på alle. Nogle systemer har måske ikke den hukommelse eller regnekraft nødvendig for at køre moderne Linux desktop software . Mens Macintosh-computere fungerer lige ud af boksen , skal de fleste Linux-brugere ofte gør en ganske lidt af tweaking og justere for at få deres systemer fungerer tilfredsstillende.
    Linux og UNIX
    < br >

    Linus Torvalds skabte Linux at have et UNIX -lignende system, der kører på sin hjemmecomputer. Med hjælp fra virksomheder som Red Hat, Novell og frivillige samfunds indsats fra Debian , Linux magt og stabilitet er forbedret til det punkt, at mange virksomheder har opgivet pebret UNIX-systemer for mindre dyre eller gratis Linux-distributioner. Ikke desto mindre , UNIX har et velfortjent ry for pålidelighed , ressourceeffektivitet og enterprise kvalitet software . UNIX har været i konstant udvikling siden 1969. Dens kode er blevet forfinet af store selskaber og universiteter rundt omkring i verden . I modsætning hertil , selv efter 20 år Linux stadig anses af nogle for at være bare en hobby operativsystem.

    UNIX er et varemærkebeskyttede navn , og som sådan har sine brugere høje forventninger til UNIX -implementeringer . Mappestrukturer bør være den samme . Kommandolinje-værktøjer bør være ensartet på tværs af alle platforme. Ting forventes at arbejde det samme uanset UNIX-platform . Selv de frie , BSD UNIX derivater stræber efter at være drop-in erstatninger for de kommercielle versioner. Men Linux har hundredvis af forskellige distributioner . Mange har forskellige og uforenelige software emballage systemer , brugergrænseflader, bibliotek strukturer og og filsystemer . I modsætning til UNIX-platforme , synes skaberne af Linux-distributioner at nyde uforenelighed.
    Linux og Haiku /BeOS

    Haiku er et gratis , open source-styresystem designet til at være kompatible med den nu nedlagte BeOS . Selvom arbejdet med BeOS stoppede i 2001, har Haiku tiltrukket udviklere og brugere over hele verden. Ligesom BeOS er Haiku designet fra bunden være en hurtig og nem at bruge MMS - venlige operativsystem. I modsætning til Haiku synes Linux-distributionen udviklere til at overveje veldesignede grafiske brugergrænseflader , lyd og video support og low- end hardware support til at være efter- tanker. Også i modsætning Haiku , gør Linux-distributionen designere ikke synes motiveret til at fokusere på den gennemsnitlige , ikke teknisk , ikke- nørd bruger, der bare ønsker at komme på internettet og afspille musik og videoer .
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan konstateres CPU-brug Per bruger Med AIX 
    ·Sådan Konverter X til DVD til Linux 
    ·Sådan kompilere & Installer KompoZer 
    ·Hvad Er F1 , F2, F3 og F4 i Linux 
    ·Sådan justeres en touchpad i Gnome 
    ·Sådan tilføjes Biblioteker til PKG -Config 
    ·Sådan installeres PHP og Plesk 
    ·Sådan Gør din egen X11 Cursors 
    ·Sådan installeres en JDK 1.6 i Linux 
    ·Sådan Auto- Mount Skillevægge i Fedora 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan får du adgang til en delt mappe Som en Admin på…
    ·Sådan geninstalleres CUPS 
    ·Hvordan finder man en Cool SCR 
    ·Sådan deaktiveres Installation Restriction Politikker 
    ·Sådan konfigureres Empati Proxy 10.04 
    ·Sådan installeres cPanel på Linux 
    ·Sådan ændres Windows XP Pro Administrator Password 
    ·Dele af en Casement Window 
    ·Hvordan kan man se Hvis du har en statisk IP Med Window…
    ·Problem med at installere Windows 32 -bit på en 64 - b…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com