| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Sådan Formater for en dual boot i Windows XP og Linux
    Når du opretter din perfekte computer setup , operativsystemet er en enorm komponent - og heldigvis , behøver du ikke at vælge kun én . Mens Linux er for nogle brugere ret drifts -løsning , er det desværre ikke støtte en masse Windows -only programmer eller spil . Ved at opdele dit drev kan du nyde det bedste fra begge operativsystemer. Du kan slette de nuværende partitioner og formatere dem fra Windows XP setup. Ting du skal
    Blank CD
    Optisk drev
    Windows XP -disk
    Vis Flere Instruktioner
    Formatering og redigering Skillevægge under Windows Installation
    1

    Indsæt Windows XP- boot disk i det optiske drev , og genstart computeren. Dette vil lægge op Windows XP skærm, som vil være lyse blå . Hvis du bliver bedt om at reparere en aktuel XP-installation , hit "Esc " på tastaturet.
    2

    Følg opsætningen skærmen, indtil du når den skærm , der viser de aktuelle partitioner på din harddisk. Vælg partitioner ved hjælp af piletasterne på dit tastatur.
    3

    Vælg en partition , og tryk på "D " for at slette det. Efter en partition er blevet slettet , kan det ikke kræves tilbagebetalt , og du bliver nødt til at slette alle partitioner , hvis du vil ompartitionere rummet. Når alle partitioner er slettet, vil du se hele din harddisk som " partitionerede Space. "
    4

    Vælg partitionerede plads, og tryk på " C" for at oprette en ny partition. Du vil gerne angive mængden af ​​partition plads i MB. Når du opretter partitioner , huske på , hvor meget plads du får brug for det operativsystem og eventuelle programmer , som du ønsker at installere .
    5.

    Vælg forbliver partitioneret plads. Hvis du kun vil have to partitioner - en til Windows og en til Linux - du kan allokere resten af rummet til en partition. Dog kan Linux installationer opdeles i tre (eller flere) partitioner: en Root partition til operativsystemet, en Home partition til dine dokumenter og filer og adskillelser for swap-plads (Linux harddisk plads til virtuel hukommelse ) . Tjek din distribution af Linux til , hvor meget plads din harddisk har brug for en idé om, hvor stor din root partition burde være , selv huske , du får brug for mere plads, når du installerer programmer på Linux-systemet . Swap-plads skal være en eller to gange mængden af ​​din fysiske RAM .
    6

    Vælg den partition, du vil installere Windows XP på og trykke på " Enter". Dette vil tage dig til formateringen menu , hvor man kan vælge at formatere partitionen i NTFS eller FAT . NTFS betragtes som den overlegne filsystemet , bliver nyere og mere sikker .
    7

    Følg installationen anvisningerne for at fuldføre din Windows XP-installation .
    Installation Linux

    8

    Hent ISO-filen til din Linux-distribution af valg og brænde den til en tom cd . Mens der er masser af versioner af Linux til at vælge fra , nogle af de mest populære omfatter Ubuntu, Fedora, openSUSE og Debian. Alle disse distributioner giver en Live CD installation , der giver dig mulighed for at teste operativsystemet (køres fra installations-cd'en ), før at forpligte sig til at installere det på din computer.
    9

    Begynd installation , efter at du har bosat på en Linux -distribution. Denne indstilling er typisk på skrivebordet , selv om det afhænger af din distribution.
    10

    Følg installation skærmen, indtil du bliver spurgt, hvor at installere dit Linux system. Hvis du kun bruger en partition , skal du vælge den. Hvis du bruger flere partitioner, du sørge for at udpege som er roden partition, som er hjemsted partition og som er swap-plads .
    11.

    Bekræft at partitionerne er korrekt mærket og vil blive formateret korrekt , og sørg for, at du ikke har indstillet installationsprogrammet til at formatere din Windows XP- partition. Den nøjagtige funktion af dette vil variere afhængigt din installatør.
    12

    Følg installationen for at fuldføre din Linux- installation. Når installationen er færdig , genstart computeren , og fjern cd'en fra det optiske drev. Som din computer starter , bør du se grand unix bootloader ( GRUB ) som hvid tekst på sort baggrund , hvilket giver dig mulighed for at vælge, hvilket operativsystem til at starte

    .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres Pulse OpenSUSE 
    ·Sådan tilføjes Win32 codecs i OpenSUSE 
    ·Sådan Flush Hukommelse i Linux 
    ·Sådan installeres flash player på 64 bit Linux 
    ·Sådan installeres Fedora Linux på et system med Windo…
    ·Sådan Remote Access en Linux-computer fra Windows 
    ·Sådan deaktiveres en Linux Touchpad Mens Typing 
    ·Hvordan man bruger Linux til at brænde ISO billedfiler…
    ·Sådan downloader og installerer på Linux 
    ·Sådan tilføjes grupper i Linux 
      Anbefalede Artikler
    ·Rhythmbox Will ikke Stream i Ubuntu 
    ·Sådan Set Up Bluetooth i Ubuntu 
    ·Sådan Kill Processer til Linux Gruppens medlemmer 
    ·Sådan Detect Cookies Udløb 
    ·Sådan tage et skærmbillede på en Windows Vista Compa…
    ·Sådan installeres Windows XP Når du har Preloaded Win…
    ·Sådan foretages fejlfinding af en Windows Firewall ser…
    ·Sådan Helt Genstart en Dell bærbar 
    ·Hvordan man kan kontrollere RAM-hastighed i Linux 
    ·Hvordan ændrer jeg et brugernavn i Registry of Windows…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com