| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Hvordan man opbygger en Linux Music PC
    Linux kan bruges til at konvertere en normal pc til en musik- PC eller bygge en ny Linux- musik PC fra bunden. Mens andre operativsystemer kunne gøre dette , nemlig Windows og Mac OS X , Linux tilbyder flere vigtige fordele i forhold til sine konkurrenter. Ved at følge nogle få enkle trin, vil du være i stand til at have en Linux musik PC af din egen. Ting du skal
    PC
    Lagring
    Hjemmenetværk
    Vis Flere Instruktioner
    Opsætning Linux Music PC
    1

    Back up din musiksamling. Gode ​​lagringsmedier til din sikkerhedskopierede data omfatter Blu- Ray discs , DVD'er og flytbare harddiske.
    2

    Købe hardware til rent faktisk at bygge dit system. De to vigtigste processor producenter er Intel og AMD, og generelt heller er virkelig bedre end den anden , det normalt kommer ned til omkostninger og præferencer. Det er normalt en god ide at købe din processor og bundkort i et bundt , da de fleste detailhandlere vil give dig en rabat for at gøre det. RAM er temmelig billigt i disse dage, så det er en god idé at få mindst fire gigabyte ( GB ) RAM , jo mere RAM du har , jo mere kan dit system være på multitasking og køre komplekse applikationer . Da denne pc er designet med musik i tankerne, er det en god idé at få en stor harddisk , på mindst 500 GB.
    3

    Vælg en fordeling af Linux til at være din musik PC operativsystem . Gode ​​valg omfatter Ubuntu Server og Fedora, men kun om enhver fordeling vil fungere fint . Når du har foretaget dit valg , skal du gå til distributionens hjemmeside og hente en installations-cd eller dvd for det.
    4

    Brænd den resulterende fil som en ISO -fil. Der er en række værktøjer til at gøre dette på Windows og Linux. Du kan bruge Windows kommandoprompten til at brænde filen, men alternativt Trylleri er et godt redskab til at overveje, hvis du foretrækker en mere grafisk brugerflade . På Linux er K3B et godt gratis værktøj til at bruge. På Mac er den indbyggede Disk Utility den bedste vej at gå.
    5.

    Genstart dit system og boot til cd eller dvd , der indeholder den Linux-distributionen , som du gerne vil installere på din system, hvilket kan sædvanligvis gøres ved at trykke F12 under opstart og vælge CD /DVD mulighed. Følg vejledningen på skærmen for at omformatere din harddisk og installere det nye operativsystem . Når installationen er færdig , er det tid til at begynde at konfigurere dit nye system
    6

    Tilslut til dit hjemmenetværk , . Hvis du kommer til at oprette en trådløs forbindelse , vil du sandsynligvis brug for en krypteringsnøgle til routeren. Downloade og installere en MP3 -codec , en lille fil, der tillader dig at afspille MP3-filer fra dit operativsystem indbyggede pakkehåndtering eller fra en tredjepart hjemmeside.
    7

    Overfør din musiksamling til din nye Linux musikanlæg og læg det i en dedikeret delt mappe til din musik. Afhængigt af dit hjemmenetværk opsætning , skal du nu have en dedikeret PC , som andre enheder kan afspille og kopiere musik fra .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan geninstalleres CUPS 
    ·Sådan formateres en ren installation af en Chrome OS 
    ·Hvordan at deaktivere pegefeltet på en Thinkpad Med Op…
    ·Sådan får du adgang NTFS Fra Centos 
    ·Hvordan opdaterer jeg Suse 10.2 Skærmdrivere 
    ·Hvordan installerer jeg Java i Unbuntu 
    ·Sådan deaktiveres dhcpcd eth0 : timeout 
    ·Sådan oprettes en startbar partition på en Linux Syst…
    ·Sådan Unzip Rar filer i Linux 
    ·VIM PHP Indent Code 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fremskynde Print Spooler 
    ·Sådan installeres Præfabrikerede Glass Block Windows 
    ·Store forskelle mellem Mac'er og pc'er 
    ·Sådan Konverter billeder til en Flash Slideshow 
    ·Sådan fjernes Cached konti fra Windows XP 
    ·Hvordan man laver en Recovery cd i Windows XP 
    ·Hvordan at reparere en Windows XP Log On 
    ·Sådan manuelt slette en virus 
    ·Hvordan til automatisk at åbne en FTP-sted i Windows S…
    ·Sådan Ryd Hard Drive & geninstallere Windows XP på en…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com