| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Hvad er formålet med at bruge Bond Interface
    ? Når der er flere UNIX involveret enheder , kan det være nødvendigt at gennemføre NIC springende , der binder NIC ( Network Interface Cards ), således at de fungerer som en enkelt enhed. Dette vil bidrage til at forbedre den overordnede hastighed bruges til datahentninger og overførsler . Et muligt scenarie vil være en overførsel af en enorm mængde af data fra en Linux-computer til den anden , og derfor er det netværk sat op på en switch bruger to NIC afgrænset sammen. Funktion

    formål bond -interface er at forbedre netværkets ydeevne ved at kombinere flere netværksgrænseflader i en enkelt kanal eller obligation. Bonded netværksinterface kan håndtere mere belastning og data i en mere pålidelig og hurtigere måde sammenlignet med bare at bruge en enkelt grænseflade . Almindeligt anvendt i UNIX-eller Linux- miljøer såsom Ubuntu og Redhat, en obligation grænseflade hjælper to eller flere systemer bruger en bonded NIC ( Network Interface Card) med den proces der kaldes NIC afgrænser .
    Process

    opsætning afgrænser starter med opsætningen af bond0 (bond nul) konfiguration, efterfulgt af at modificere eth0 (Ethernet -interface 0) og eth1 (Ethernet -interface 1 ) konfigurationsfiler. Det næste skridt er at indlæse obligationen driver modulet. For at sikre at bonding modulet belastninger efter kanal - bonding interface ( bond0 ) kommer op , ændre konfigurationen fil af kerne modulet med den rette opsætning. Efter dette, skal du gemme og afslutte skallen . Test af konfigurationen for at sikre NIC afgrænser værker.
    Bonding Configuration

    load tid, bonding modulet modtager parametrene for limning muligheder. De kan komme som kommandolinjeargumenter og kommandoer. Når der ikke er specificerede parametre , kan du bruge standardværdien. Hold øje med limning fejlmeddelelser under indledende konfiguration ved indlæsning af bonding driver. For hver limning enhed , er der en skrivebeskyttet fil bosiddende i bonding bibliotek. Dette omfatter oplysninger om konfigurationen af obligationsejerne , versioner og mulighederne for limning bilister til at bruge.
    Netværkskonfiguration

    Undersøg netværkskonfiguration ved at bruge " Ifconfig " kommando i kommandolinjen. Udgangen vil vise, at der er to flag sæt stede i limning enheder. Man vil være for "Master " og den anden til " Slave ". Kommandoen output vil ikke vise information om sammenslutningerne af de to , og derfor i en flere mestre og slaver miljø , ville du ikke vide, hvilken slave links som mester
    Switch Configuration
    < . br >

    kontakten beskrives her betyder ikke kun selve netværks-switch hardware, det kan være enhver enhed, som den bundne enhed direkte forbindelse til , såsom en anden computer, der kører et Linux-operativsystem . I et miljø, der understøtter 802.3ad tilstand , skal kontakten have den relevante konfiguration, bør hvor havnen matche de 802.3ad specifikationerne. Med andre ord er det at have den specifikke konfiguration af kontakten.

    Specifikke konfiguration eksempler , se linket i afsnittet Ressourcer .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Monitor Internet Usage i Linux 
    ·Sådan Naviger til en Desktop Brug Terminal Linux 
    ·Sådan tilføjes en Journal til Ext2 
    ·Hvad er en fejl 13 på en Fedora 10 Virtual PC 
    ·Sådan fjernes en virus i Linux 
    ·Hvordan at spare Internet Files til USB på Puppy Linux…
    ·Hvad er Cluster Fægtning 
    ·Sådan bruges Puppy Linux Partition et CF-kort 
    ·Sådan finder du den SSH Directory i CentOS 
    ·Sådan Test FFmpeg 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan kører Windows XP på en Mac PowerPC G4 
    ·Sådan Link Facebook navne til Emails 
    ·Sådan gendannes Alt på XP Ligesom Brand New 
    ·Hvad er Windows Search Assistant mappe 
    ·Sådan installeres Windows XP fra en USB Flash Drive 
    ·Sådan Reload Windows XP på Acer Aspire 1642 
    ·Sådan bruges Systemgendannelse i Windows 2000 Professi…
    ·Sådan Helt Genstart en Dell bærbar 
    ·Kan jeg installere Microsoft Windows 7 på en Mac 
    ·Sådan tilføjes en firewall Undtagelse til Windows 7 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com