| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Sådan installeres Mandriva Linux
    I løbet af de sidste mange år har mange Linux-udviklere har arbejdet ihærdigt på at gøre en desktop version af Linux , der er så let at bruge som konkurrerende styresystemer. Mandriva Linux er en distribution , der er rettet mod uerfarne computerbrugere , selvom det også indeholder funktioner, som dem med mere erfaring vil nyde. Ligesom de fleste Linux-distributioner , er Mandriva gratis at hente og med Live CD version kaldet Mandriva One, kan du selv prøve operativsystemet , før at forpligte sig til en fuld installation . Ting du skal
    Mandriva ISO image
    CD-brænder
    Blank CD Kanal Gratis harddiskplads
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Download den nyeste version af Mandriva One fra Mandriva startside. Hvis en bredbåndsforbindelse ikke er tilgængelig, Mandriva butikken har også cd'er til rådighed for at bestille.
    2

    Brænd Mandriva One billede til disk. Billedet er i standard ISO-format , som let kan brændes til cd med de fleste cd-brænding software eller med en af ​​de mange freeware ISO utilities tilgængelige på internettet .
    3

    Backup enhver vigtige filer, der er placeret på målet maskinen . Der er altid en lille chance for , at noget kunne gå galt , mens du installerer et operativsystem , så det betaler sig at have sådanne filer på et sikkert sted .
    4

    Indsæt Mandriva cd'en, og genstarte maskinen. Mange computere er indstillet til automatisk at starte op fra cd - rom-drev, hvis en bootbar disk er indsat. Skulle computeren ikke starte Mandriva CD , vil det være nødvendigt at indtaste BIOS på computeren, og ændre boot prioritet, så at cd støvler før harddisken . Dette kan gøres ved at trykke på en særlig nøgle , som regel " DEL ", " F2 " eller " F12 ", lige efter maskinen starter . < Br >
    5

    Tryk på " Enter ", når cd'en giver mulighed for opstart Mandriva . Efter et minut , vil skrivebordet vises, og softwaren vil bede dig om at vælge sprog , og det land, du bor i. Så vil det bede dig om at acceptere licensaftalen , skal du vælge tastaturlayout , og det vil spørge dig , hvordan du indstiller uret. De fleste brugere kan efterlade uret sat til standardindstillingen , som er " Lokal tid ". Endelig vil softwaren spørge, om du vil bruge 3D-effekter på skrivebordet . For kompatibilitet årsager er det bedst at lade standardindstillingen for ingen effekt , og de kan tændes senere, hvis det ønskes. Om et øjeblik vil Mandriva desktop vises, og du kan udforske grænsefladen og bruge softwaren , før du starter installationsprocessen.
    6

    Dobbeltklik på ikonet mærket " Levende Install. & # x201D ; Klik på knappen "Næste" på velkomstskærmen . Den Drak Partition Wizard vil blive startet , og det vil skanne din harddisk til at bestemme de bedste installationsmuligheder .
    7

    Vælg, hvordan du ønsker at partitionere drevet . Hvis du vil bruge kun Mandriva , og dine filer er bakket op, kan du vælge indstillingen mærket " Slet og Anvend hele disken . " Hvis du vil være opstart Windows foruden Mandriva , kan du bruge mulighed for at ændre størrelsen på Windows-partitionen . Derudover kan du vælge at gøre partitioner selv , ved at vælge " Custom" valgmulighed , selv om dette kun bør anvendes af erfarne computerbrugere. Når du har valgt partition muligheder, vil installationen begynde. Det vil tage flere minutter til en time at gennemføre. Ved udgangen , vil det vise en konfiguration vindue for boot loader .
    8

    Vælg hvilken boot loader til at bruge, og som partition det skal installeres. I de fleste tilfælde kan standardindstillingerne benyttes, fordi Mandriva typisk finder den korrekte konfiguration uden brugerinput. Klik på knappen "Næste" og derefter på "Finish" -knappen i det næste vindue.
    9

    Genstart computeren ved at vælge " Log Off & # x201D , og derefter " Genstart " fra menuen nederst til venstre på skærmen . Efter et øjeblik , vil softwaren bede dig om at fjerne CD'en og tryk på " Enter". Mandriva vil derefter blive kørt for første gang . Svar på spørgsmål om din internetforbindelse , skal du vælge en administratoradgangskode, og vælg et brugernavn. Log på ved at skrive dit brugernavn og din adgangskode , efterfulgt af "Enter "-tasten. Når skrivebordet kommer op , er installationen af Mandriva Linux afsluttet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Gennemse Linux partitioner 
    ·Sådan fjernes flere desktop knapper på en Linux PC OS…
    ·Vil Magic Jack køre på Linux 
    ·Sådan tilpasser et Linux Desktop 
    ·Operativsystem Linux Vs. Windows 
    ·Sådan Set Up Windows & Linux operativsystemer på en c…
    ·Sådan Secure en Linux Laptop 
    ·Hvordan man bruger Linux på en gammel computer 
    ·Sådan Set Up Trådløst internet i Linux 
    ·Sådan ændres Standard domæne i Plesk Delt IP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Skjul Favorit Links i Windows Vista 
    ·Sådan identificeres Bad SQLs i Oracle 
    ·Sådan bruges JetDirect 300X med Mac OS X 
    ·Sådan Konverter en DMG til en IMG 
    ·Fejlfinding en Svchost Filer 
    ·Sådan installeres en disk på en Mac, og genstart Med …
    ·Sådan Kontroller din CPU Temperatur i Vista 
    ·Sådan Højreklik på en Apple Computer Laptop 
    ·Sådan kører Config.sys 
    ·Sådan Fix Ncx2000 Fejl Win32k.sys 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com