| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
 • Basale computerfærdigheder
 • Linux
 • Mac OS
 • Ubuntu
 • Unix
 • Windows
 • Windows Vista
 • Windows XP
 •  
  Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
  Er der et fælles system File Allocation Table deles af begge Mac & PC
  ? Mac'er og pc'er giver adgang til både lagringsenheder , der bruger Udvidede File Allocation Table og filallokeringstabellen 32 filsystemer. Mens exFAT og FAT32 mangler fil korruption forebyggelse af teknologi, som findes i Windows NTFS og Mac HFS + filsystemer , filsystemer er alsidige , fordi de arbejder godt sammen med eksterne lagerenheder til at overføre data mellem pc'er og Mac'er . FAT

  Microsoft skabte den oprindelige version af FAT-filsystemet som en måde for computere til at holde styr på mange filer på samme lagerenhed. Ifølge PC Magazine, daterer den oprindelige FAT udgivelse tilbage til 1977 og blev brugt i både IBM PC -DOS og Microsofts MS -DOS. En FAT -formateret harddisk indeholder en tabel, der opdeler lagerenheden i sektioner, og en redigerbar mappe, der holder styr på , hvor hver fil , der er gemt på harddisken , starter og slutter . Filer kan ikke læses på flue , hvis tabellen eller mappe er beskadiget , men kan harddisken være repareres , og filerne kan inddrives ved brute- force scanning disken
  exFAT < . br >
  exFAT er ideel til høj kapacitet eksterne lagerenheder .

  exFAT er en revision til FAT32- filsystemet udgivet af Microsoft i 2006 for at bekæmpe filen og enhedens størrelse begrænsninger af FAT32-filsystemet samtidig støtte cross-platform dataoverførsel. ExFAT filsystemet forøger den maksimale partition eller lagring afsnit, for at 256TB fra 32GB og gør op med den 4GB maksimal filstørrelse grænse fra FAT32-filsystemet. Ifølge Microsoft er exFAT -systemet designet til at være meget nemt at implementere på enheder . I modsætning til de øvrige FAT-filsystemet versioner blev exFAT aldrig pakket med eller beregnet til brug med operativsystemet installationer : det er beregnet til brug med bærbare og eksterne lagringsenheder. ExFAT understøttes i alle version af Windows, efter og med Windows XP SP2 og alle versioner af Mac OS X startende fra 10.6.5 Snow Leopard.
  FAT32
  FAT32 er i vid udstrækning anvendes på computere fra slutningen af ​​1990'erne.

  FAT32 er en Microsoft -udviklet filsystem, der bruges som den primære lagringsenhed format til Windows 95 og 98 . FAT32 er ude af stand til at arbejde med opbevaring partitioner på over 2 TB og Windows selv vil ikke lade en bruger opretter storage partitioner større end 32GB. Derudover kan filer gemt i FAT32 ikke være større end 4GB. Mens FAT32 har storage begrænsninger , det er meget bred opbakning om både Mac og PC-platforme fra 1996 . FAT32 fungerer som et lager format løsning, hvis exFAT ikke vil arbejde med en af ​​de pc eller Mac .
  Andre enheder
  Nogle smartphones kan læse FAT32 og exFAT -formaterede hukommelseskort.

  exFAT og FAT32 arbejde med mere end blot pc'er og Mac'er , da Microsoft let licenserer exFAT for fabrikanter af udstyr og designere. Linux -computere kan læse begge filsystemer , hvilket gør de formater er ideelle til enhver form for computer cross-platform brug - selv med interne harddiske på computere , der kører mere end ét operativsystem. FAT32 og exFAT er også støttet af mange smartphones , digitale kameraer , smart tv, Blu- ray- afspillere og spillekonsoller .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan tilføjes Wireless til en G4 Mac Mini 
  ·Internet History på en Mac 
  ·Hvordan finder man en firmware-version til en iBook 
  ·Sådan bruges RSS-feeds på Mac OS X 
  ·Sådan opdaterer RubyGems i Mac OS 
  ·Sådan ændres dato og klokkeslæt på en Mac 
  ·Sådan Opdater Arbejdstilsynet TestTaker til Mac 
  ·Sådan får du en disk ud af en MacBook 
  ·Sådan Løs computer afmatning på en Mac 0S 10 
  ·Hvordan bruger jeg en FireWire-kabel til at flytte data…
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan opgraderer Mac System Software 
  ·Sådan Reparation Tomme Registreringsdatabasenøgler 
  ·Sådan kopieres XP Installation af filer til en harddis…
  ·Hvordan at bekræfte, hvilke IDE Er på Python 
  ·Sådan aktiveres Jobliste i Windows 2003 Server 
  ·Sådan Stop Initialiserer rodmapperne 
  ·Sådan gendannes computeren 
  ·Sådan gendannes en fil i papirkurven på OSX 10.5.6 
  ·Sådan tilpasser Colors of proceslinjen til Windows 
  ·Sådan Fit Windows Med Cavity lukkere 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com