| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Tilføjelse af en PNG signatur til Apple iPad
    PNG , også kendt som Portable Network Graphic, billedfil format understøtter høj opløsning , lille filstørrelse og - vigtigst - gennemsigtighed, hvilket enhver PNG grafik kan lægges over dokumenter eller billeder uden at hindre noget. Det er en ideel format for elektronisk signatur -filer, fordi du kan placere underskriften på tilsvarende linje uden at bekymre sig om en hvid boks blokerer linje eller vigtige dele af dokumentet , du " underskriver ". At tilføje en PNG signatur til din iPad, kan du blot bruge et scannet signatur til at skabe PNG på din computer og synkronisere den til din iPad Fotos, eller du kan bruge en række apps til at generere og gemme din PNG signatur lige fra din iPad. Papir til PNG Conversion

    Siden fremkomsten af ​​scannere og fotoredigering software, har fagfolk brugt dem til at producere elektroniske signaturer til en bred vifte af forretningsmæssige behov - virksomhedernes breve , personale paychecks , gummistempler . Processen er temmelig grundlæggende , du starter ved at underskrive et stykke hvidt papir med en kuglepen eller filt -tip markør, der producerer en stærk linje. Dernæst skal du scanne eller tage et fotografi af signaturen. Brug billedredigeringsprogram software , fjerne baggrunden så præcist som muligt - Adobe Photoshop , for eksempel, har en sofistikeret "Fjern baggrund" feature - derefter eksportere grafikken som en PNG. Træk billedet filen ind i iTunes og synkronisere dem til dine fotos til at tilføje det på din iPad.
    Doodle Apps

    kruseduller eller tegning apps er ikke kun for børn , især når de lader dig gemme din illustration som en PNG. Disse typer af apps gøre et fantastisk værktøj til at generere og gemme din elektroniske signatur , og der er en række gratis og billig dem tilgængelige i App Store. Med den gratis iCanvas Pro app , for eksempel, har du en vifte af farver og pen tykkelser , kan du tilføje en grafisk stempel eller to for personlighed, plus app giver transparent PNG som en spare -format. Brug din finger eller en pen til at tegne din underskrift på tværs af skærmen , og derefter eksportere det direkte til Billeder til brug i e-mails og dokumenter, du får adgang på din iPad.
    Signature Apps

    Apple er kendt for at tilbyde apps , der appellerer til alle områder af samfundslivet , hobby og opgave, og når det kommer til at arbejde med business underskrifter , der er en app til det , også. Der er flere apps til rådighed . Min underskrift , for eksempel, er tilgængelig i App Store eller som en gratis web- app du adgang til fra Safari-browseren , der importerer dokumenter til iPad og giver dig mulighed for at underskrive med fingeren eller pennen lige på passende linje eller blot oprette din signatur før tid , og træk og slip den på det dokument eller form, der kræver det. Selv om disse typer af apps er nyttigt at nogen i erhvervslivet , de er særligt nyttig for professionelle med mobile kundernes signing behov som mæglere, bilforhandlere og forsikringsområdet agenter.
    Off- iPad Nytten < br >

    Mens iPad gør det nemt at vedligeholde en bærbar kontor, det er også en fantastisk måde at skabe signaturen PNG til at eksportere den til brug på din computer. Når du har oprettet din signatur -fil , gemme den på din mappen Billeder , og derefter e-mail det eller uploade grafikken til cloud storage , så du kan bruge den på andre enheder og computere.
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendanne slettede filer med OS X på en Mac 
    ·Sådan Embed en hyperlink i Apple Mail 
    ·Sådan Konverter DMG filer 
    ·Hvordan laver Dock ikoner 
    ·Sådan Reset en Pram G4 Powerbook 
    ·Sådan bruges en Macbook Skærm Med en anden Macbook 
    ·Sådan får ting fra menuen Bar på en Mac 
    ·Hvordan til at overføre videoer fra din Mini DV kamera…
    ·Sådan deaktiveres SuperDrive på en MacBook Pro 
    ·Hvordan man kan spare meddelelser med Apple Mail 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Set Up en Home Server Brug en ekstern harddisk o…
    ·Hvordan får jeg adgang Cookies på My HP Computer 
    ·Sådan Konverter EML til MBOX til en Mac 
    ·Sådan Kontroller Systemindstillinger drivere 
    ·Hvad Er ActiveX Objects 
    ·Sådan Stop biblioteksgennemgang i Apache 
    ·Sådan får temafiler & Visual Styles til at arbejde i …
    ·Sådan installeres Java 1,7 0 IcedTea 
    ·Windows host -fil Problemer 
    ·Hvordan man kan rette en Printer Spooler service , der …
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com