| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Kern Protection Manglende
    Hvis du arbejder på en Macintosh-computer , der kører Mac OS X , du bruger en Unix -baseret operativsystem , der giver dig en stabil computing platform. Den bedst kørende operativsystem fungerer kun , samt den software, du installerer under det, men såvel som den pleje du tager for at vedligeholde din OS med bug- kvaser patches. Når et program går ned, Mac OS giver dig oplysninger om , hvad der gik galt. I mange tilfælde vil du se sætningen " Kern Protection fiasko" blandt de mest kryptiske oplysninger om en ansøgning nedbrud rapport. " Kern " står for " kerne ", som er selve kernen i operativsystemet. Computer Stabilitet

    Et velholdt Mac computer normalt kører sit operativsystem og dine programmer gnidningsløst uden hændelse. Hvis dit system virker op , kan årsagen være alt fra hardwarefejl til beskadigede programmets indstillinger , men fejlen udløser uønsket og uventede computer adfærd. Sandelig store problemer medfører kernel panik , der manifesterer sig i form af et flersproget alarm , der kræver , at du genstarter din computer. Anvendelse Crashes normalt give dig mulighed for at se detaljerne i det problem , der bragte din software i stå.
    Crash Reports

    Medmindre du er en softwareudvikler, meget af det komplekse sæt af processer , der driver din computeroplevelse kører under niveauet for Mac OS , som du interagerer. Når noget går galt , men Mac OS giver dig oplysninger om problemet gennem et system , som kaldes CrashReporter . Denne proces giver dig en dialogboks , der identificerer det program, der styrtede ned og giver dig valg om, hvordan vi kommer videre. Hvis du vælger "Rapport ", den CrashReporter opretter og viser en logfil , der indeholder de tekniske detaljer i dit styrt .
    Tolkning Crash Reports

    en ansøgning nedbrud log viser det program, der standsede uventet da hændelsen fandt sted , så fortæller du den type problem, der forårsagede styrtet. På linjen mærket " Exception Codes ", kan du se posten " KERN_PROTECTION_FAILURE på " efterfulgt af en streng af tal og bogstaver . I så fald vil du se meddelelsen " EXC_BAD_ACCESS " på linjen mærket " Exception Type . " Kombinationen af disse to stykker information signaler en processor undtagelse forårsaget af en hukommelsesfejl .
    < br > Kern Protection Manglende

    " KERN_PROTECTION_FAILURE " fejl opstår, når en del af din ansøgning forsøger at skrive information til en memory område, der er udpeget til read -only brug. Til under " Exception Code " område , der viser denne fejltype , kan du se antallet af processen tråd, der forårsagede styrtet. Senere i logfil indrejse, vil du se en afsnittet med overskriften "gevind X Crashed ", hvor "X " er antallet af tråden i spørgsmålet. I dette afsnit opregner styrtet log detaljerne i fejlen. Medmindre du er en erfaren programmør , det meste af styrtet log sandsynligvis ikke vil give mening for dig, men du kan levere de log informationer til udvikleren af din ansøgning , hvis du bliver bedt om at tilbyde hjælp til at løse problemet , der forårsagede nedbrud.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Konverter DOC til JPEG på en Mac 
    ·Sådan Se filattributter på en Mac 
    ·Sådan geninstalleres Macintosh Mail Client 
    ·Sådan Set Up Joomla! på My MacBook 
    ·De bedste RTAS til Mac 
    ·Sådan Omdøbe en postkasse til Apple Mail 
    ·Sådan Set Up Mac til FTP Transfers 
    ·Sådan fjernes Apps fra Apple Computers 
    ·Sådan Se videoer fra din MacBook Pro og skærmbillede …
    ·Sådan installeres en HP Designjet 500 printer på en M…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan at tvinge en installation af Windows XP 
    ·Sådan Clean Up Pagefile.sys 
    ·Sådan Set Up et spor på en cPanel 
    ·Hvordan man kan montere en DVD ISO Image i Linux 
    ·Sådan slettes en korrupt fil fra din Command Line 
    ·Sådan Slå User Account Control i Windows Vista 
    ·Sådan installeres Windows XP Pro med SP2 Fra et netvæ…
    ·Hvordan du udskriver fra en Mac-computer 
    ·Hvordan man kan forbedre Windows XP Network Performance…
    ·Sådan ændres Hvor Windows XP Midlertidige installatio…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com