| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Sådan at installere og afinstallere programmer på en Mac
    App Store og Launchpad bruges i OS X Lion gør installerer og afinstallerer App Store -programmer i et snuptag. Programmer installeres automatisk og kan fjernes med et enkelt klik ved hjælp af den samme metode, der bruges på iPad , iPhone og iPod Touch. Andre programmer, der installeres fra dvd'er eller downloades fra hjemmesider kan normalt fjernes ganske let , men nogle gange kræver en vis forskning og tænkte på forhånd. Holde alle dine programmer i mappen Programmer , snarere end spredt over forskellige mapper eller på skrivebordet , vil gøre det lettere at styre dine filer og fjerne dem, når du ikke længere har brug for dem . Instruktioner
    Installation App Store Programmer
    1

    Installer et program fra Apple App Store ved at lancere App Store , der ligger i Dock eller i mappen Programmer i Finder .
    < br > 2

    Gennemse eller søg efter det program, du ønsker, og klik derefter på pris-tag ikon. Den prisseddel ændres til en "Install App "-ikonet . Klik på ikonet igen. En dialogboks åbnes beder dig om at logge på App Store med din Apple-id e-mailadresse og adgangskode.
    3

    Indtast dit Apple-id eller klik på " Opret ny konto " knappen, hvis du ikke har en Apple-id . Det samme Apple-id kan bruges til iTunes-biblioteket. Du kan blive bedt om at indtaste betalingsoplysninger , såsom et kreditkort eller PayPal-konto, hvis ansøgningen ikke er gratis. Programmet installeres automatisk på din computer og kan tilgås ved hjælp af Apple Launchpad .
    Afinstallation App Store Programmer
    4

    Afinstaller software købt fra App Store ved at åbne Apple Launchpad . Dette er den raket -formet ikonet i Dock i bunden af skærmen. De Launchpad ikoner vises på skærmen.
    5.

    Klik og hold en Launchpad ikon. Ikonerne begynder at ryste. Et " X" vises på det øverste venstre helst ikon tilhører en ansøgning købt fra App Store.
    6

    Find ikonet for det program, du vil afinstallere . Klik på "X" ved siden af ​​ikonet. En dialogboks åbnes spørger, om du er sikker på at du vil slette programmet. Klik på " Slet". Ansøgningen er afinstalleret fra din computer.
    Installation og afinstallation andre programmer
    7

    manuelt installere andre programmer fra en hjemmeside eller fra en DVD eller cd ifølge producentens anvisninger . De fleste programmer tilgængelige online kan downloades ved hjælp af din webbrowser, og fremstå som en DMG -fil. Dobbeltklik på denne fil for at starte den. I mange tilfælde kan du blot trække den resulterende ansøgning til mappen Programmer. Andre anvendelsesområder omfatter særlige instruktioner præsenteres på skærmen, når DMG-filen er åbnet , eller som en TXT- eller PDF-fil , der indgår i den konkrete anvendelse mappe. Hold disse filer, hvis de indeholder instruktioner, du kan få brug for at afinstallere programmet senere .
    8

    Find det program, du ønsker at afinstallere i mappen Programmer i Finder. Afgøre, om det er en grundlæggende program eller et komplekst ved at minde hvordan du har installeret det, og ved at lede efter nogen " ReadMe " eller "Fjern "-filer i forbindelse med anvendelse . Du kan også gå til programmets hjemmeside for at se, om der er særlige instruktioner. En grundlæggende program har kun én ansøgning fil uden tilknyttede biblioteksfiler .
    9

    Fjern et grundlæggende program ved blot at trække ansøgningen i papirkurven eller ved at trykke "Command - Delete" på tastaturet. < br >
    10

    Fjern et komplekst program ved at klikke på " Uninstall" filen, hvis den har en, og følge instruktionerne på skærmen . Dette er tilfældet for programmer som Adobe Photoshop eller Microsoft Word.
    11

    Klik på " Finder " ikonet i Dock for at søge efter yderligere filer til en kompleks ansøgning, hvis der ikke var nogen Uninstall associeret fil med det . Disse sidesten filer, også kaldet legacy data, kan være spredt over bibliotek mapper og undermapper i hele din Mac.Type programmets navn i søgefeltet i øverste højre hjørne af vinduet Finder . Scan de resulterende filer til at afgøre, hvorvidt de er forbundet kun med dette program , før du sletter dem.
    12

    Find yderligere filer i forbindelse med ansøgningen ved at skrive filtypenavne bruges af programmet til Finder søgefeltet eller til Spotlight søgefelt . For eksempel kan Photoshop-filer kan findes ved at skrive " . Psd " i søgefeltet. Microsoft Word-filer kan findes ved at skrive " . Docx " eller " . Doc " i søgefeltet. Tømme papirkurven , hvis du er helt sikker på at du ikke behøver de filer du har slettet . Hvis du er i tvivl, så vente en uge eller to , eller sikkerhedskopiere filerne til en USB-flash -drev.
    13

    Overvej at bruge et tredjepartsprogram - afsked nytte , hvis det er yderst vigtigt for dig, at alle spor af et program fjernes. Mange mennesker kan ikke lide tanken om at have omstrejfende filer i deres computer , men de fleste bibliotek eller præference filer, du måske er gået glip er meget små i størrelse og vil ikke blande sig med andre programmer eller fylde din harddisk
    < br . >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan justeres Seneste emner på en Macintosh computer…
    ·Sådan at lukke en G4 tårn 
    ·Sådan opgraderer en PowerBook G3 til OS X 
    ·Sådan bruges iCal som en dagbog 
    ·Sådan installeres ikonsæt til en Mac OS X 
    ·Sådan Bring My MacBook Pro på min Desktop 
    ·Sådan installeres Lexmark 1400 Wireless Printer Leopar…
    ·Sådan redigeres en GIF billede på min Mac 
    ·Sådan Find administratoradgangskoden på en Mac 
    ·Sådan ændres Standard sidestørrelse i Mac OS 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan kører CentOS på Parallels 3 
    ·Sådan gendannes System Bakke Ikoner i Vista 
    ·Sådan udskriver i Linux 
    ·Sådan gendanne min Gateway Med Vista Notebook til fabr…
    ·Sådan bruges en Media Center PC Fjernbetjening 
    ·Sådan Annuller Windows XP Repair & Installation 
    ·Sådan redigeres en e-mail signatur 
    ·Sådan tilmelder du dig Med Microsoft Certificate Autho…
    ·Hvordan laver skosværte Out of Beef Fat 
    ·Hvad er Vista 64 -bit OS 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com