| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
 • Basale computerfærdigheder
 • Linux
 • Mac OS
 • Ubuntu
 • Unix
 • Windows
 • Windows Vista
 • Windows XP
 •  
  Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
  Min MacBook Pro er frosset fast på Standard Desktop
  Med Mac OS X Lion, introducerede Apple en ny måde at håndtere applikationer gennem en række forskellige desktops , også kendt som Spaces. Denne nye funktion, kaldet Mission Control , fusionerer Snow Leopard instrumentbræt , Spaces og Exposé i en enkelt grænseflade . Indtil du forstår, hvordan Mission Control adskiller sig fra tidligere versioner af OS X , der flytter fra et skrivebord til et andet kan være ganske problematisk , hvilket gør det synes som om du sidder fast på standard desktop . Mission Control giver dig mulighed for at bruge op til 18 forskellige desktops på din MacBook Pro. Dette omfatter alle fuld skærm programmer, som hver optager en stationær selv. Lion 10.7.2
  p Hvis du har nogen problemer med at bruge flere skriveborde i Mac OS X Lion, sikre, at du har opdateret operativsystemet til version 10.7.2 eller nyere. I december 2011 introducerede Apple en software opdatering for at løse problemer i forbindelse specifikt til at bruge flere skriveborde i Lion . Disse rettelser omfatter at være i stand til at genbestille desktop rum og fuld skærm applikationer i Mission Control samt være i stand til at trække filer mellem desktop rum og fuld skærm applikationer.
  Mission Control
  < p> Hvis du har brugt Spaces i Mac OS X Snow Leopard , kan du skifte mellem desktops ved at vælge et åbent program ved hjælp af " Command -Tab " tastatur kombination. Mac vil automatisk skifte til skrivebordet , du har angivet for det pågældende program . I Mac OS X Lion, der ikke længere denne metode virker . For at skifte mellem desktops , eller oprette nye desktops , skal du bruge Mission Control . For at starte Mission Control på en MacBook Pro , sted tre fingre i bunden af ​​pegefeltet og knalde dem opad .
  Oprettelse og sletning Desktops

  Mac OS X Lion viser kun Home desktop indtil du tilføje ekstra desktops i Mission Control . For at gøre dette , flyt musen til den øverste hjørne af skærmen , mens i Mission Control , og klik derefter på "+" symbolet på skrivebordet , der vises . Hvis du har ændret Mission Control præferencer for at tildele enten øverste hjørne til en anden funktion , skal du angive en ny hjørne for at oprette nye desktops. For at slette en skrivebordet, klik på den røde "X" i øverste venstre hjørne af skrivebordet ikonet i Mission Control . Når en desktop er slettet , er den væk for evigt . Hvis du sletter alle de desktops , applikationer standard til Home desktop .
  Tildeling Apps til Desktops

  Hvis du vil starte et program på startskærmen skrivebordet eller enhver anden desktop , programmet åbnes på skrivebordet , hvorfra du lancerede app, medmindre du har tildelt den til en anden computer. For at angive en desktop til enhver anvendelse , gå til at desktop i Mission kontrol, så klik på ansøgningen i Dock , mens du holder "Control "-tasten. Angiv derefter det aktuelle skrivebord som standard placering for ansøgningen. Fra samme menu , kan du også angive , at programmet bruger alle skriveborde . Indtil du definere skrivebordet, standardindstillingen for hver enkelt ansøgning er " None ", hvilket betyder at det åbner i skrivebordet , du bruger i øjeblikket.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan ændres Refresh Rate på en MacBook Pro 
  ·PowerMac G4 Tips 
  ·Hvordan man laver en brochure på en Mac 
  ·Sådan opgraderer OS X Tiger til Snow Leopard 
  ·Sådan Flyt filer til iDisk 
  ·Sådan Set Time Zone Automatisk i Snow Leopard 
  ·Sådan geninstalleres Leopard 
  ·Hvordan at frigive en Apple iMac-computer 
  ·Sådan bruges Exchange 2010 Med iCal 
  ·Hvilke applikationer skal jeg bruge på en Mac for en H…
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Stop ikoner fra Flytning 
  ·Sådan oprettes et gendannelsespunkt som administrator 
  ·Hvordan jeg sætte op og bruge Remote Support 
  ·Definitionen af ​​en hierarkisk File System 
  ·Sådan deaktiverer ActiveX i XP 
  ·Sådan kontrolleres en Print Log 
  ·Sådan gendannes en 2000 Pro Free Download 
  ·Sådan Fix Dato og tid 
  ·Hvordan laver man en gammel version af Windows Standard…
  ·Hvordan man laver en computer Hurtigt gratis 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com