| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Hvad er MDS Root i OSX
    Apples OS X- operativsystemet bruger et værktøj kaldet Spotlight til at holde styr på indholdet af dit drev og de foretagne ændringer til disse indhold over tid. Spotlight skaber et søgbart indeks over alt på din harddisk , hvilket gør det nemt at finde en given fil eller mappe. Ligesom mange elementer af OS X , opererer Spotlight meste i baggrunden, løbende ajourføring sit indeks af dit drev indhold. Én baggrund agent, Spotlight bruger er en rod proces kaldet MDS . Mac OS Xs Spotlight

    Sammen med Finder, Spotlight er kernen i OS X tilgang til filhåndtering . Som standard Spotlight indekserer hele din harddisk , og i den proces skaber et virtuelt billede af drevet , der fungerer som et søgbart indeks . Ved at trykke på "Command " og " Space ", Spotlight søgefelt åbner i øverste højre hjørne. Spotlight er ikke bare indeksere placeringen af ​​de enkelte filer, men også indholdet af mange filtyper som godt. Dette omfatter PDF-filer og andre dokumenter , som gør det muligt at søge efter dokumenter i Spotlight ved hjælp af søgeord fra den tekst, de indeholder .
    MDS og MDWorker

    Spotlight arbejder tæt sammen med to baggrundsprocesser til at udføre sine indeksering og søgefunktioner : MDS og MDWorker . MDS , som står for "metadata server ", fungerer som OS Xs overbibliotekar , holde styr på hver indekseret fil og mappe i realtid. Når MDS støder på en fil, hvis indhold kan også blive indekseret , det udsender MDWorker , hvis job det er at scanne indholdet af filen. For eksempel støder Hvis MDS en un- indekseret PDF, den indekserer sin placering på din harddisk , og derefter fortæller MDWorker at scanne og indeksere indholdet . PDF kan nu placeret i Spotlight med filens navn eller en relevant søgeord fra dens indhold.

    Eventuelle problemer med MDS

    Indimellem brugere bemærke, at MDS og MDWorker spiser langt flere system ressourcer - CPU cykler og RAM - end normalt. Deres ressourceforbrug kan undertiden endda nå 100 procent. Det er næsten altid fordi MDWorker oplever problemer med at indeksere indholdet af en ny fil. For eksempel bruger mange PDF'er skrifter, der ikke hjemmehørende i OS X og ikke installeret på systemet. Når MDWorker støder på en PDF-fil af denne art , er det ofte for at udøve en stor indsats for at fortolke PDF indhold.
    Administrerende Problemer med MDS
    p Hvis MDS eller MDWorker er monopolisere dit system ressourcer i et forsøg på at indeksere en problematisk fil, kan du slå Spotlight fra midlertidigt ved hjælp af sine personlige indstillinger . Åbn Systemindstillinger, og klik på " Spotlight " ikonet. Under fanen "Beskyttelse" , er der en liste over mapper , som Spotlight ikke vil indeksere . Tilføj en mappe , eller endda hele din harddisk , til denne liste for at deaktivere Spotlight fra indeksering , at placering ved hjælp MDS og MDWorker . Tag det fra listen til genoptage indeksering. Dette gør det muligt at slå Spotlight fra, når du forsøger at arbejde, og det er monopolisere CPU, og derefter tænde den igen senere, så det kan afslutte opgaven.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendannes en Erstattet mappe i Mac 
    ·Sådan Konverter iWork Pages til Keynote 
    ·Hvor hen til Lukke Quark -filer i InDesign 
    ·Hvordan at reducere størrelsen af browservinduet på e…
    ·Hvordan at slippe af en trojansk på en Mac 
    ·Hvorfor kan pc-brugere Open Files jeg sender fra min Ma…
    ·Sådan Tilføj widgets til din Mac Dashboard 
    ·Sådan Send mail fra en anden e-mail -adresse i Mac Mai…
    ·Sådan oprettes et ikon for Mac ICO 
    ·Sådan Konverter SITX og DMG til ISO 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan slette billeder fra min harddisk 
    ·Sådan installeres og erstat Odd- Shaped Vinduer 
    ·Tutorial på UNIX Sorter Command 
    ·Sådan Søg på skrivebordet i Vista 
    ·Sådan downloader Fox tv-programmer med Mac OS 
    ·Sådan Søg efter MP3 Directories 
    ·Sådan ændres en mappes udseende i Windows 
    ·Sådan Stop Processer i Windows Vista Jobliste 
    ·Sådan tilføjes en printer i HP -UX 
    ·Hvordan får jeg vist filer i en undermappe 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com