| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
 • Basale computerfærdigheder
 • Linux
 • Mac OS
 • Ubuntu
 • Unix
 • Windows
 • Windows Vista
 • Windows XP
 •  
  Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
  3G Vs . 4G for en Mac-computer
  Alle Mac-computere er i stand til at bruge trådløse netværk baseret på enten 3G eller 4G-teknologien . Den særlige overvejelser til Mac er den hardware bruges til at forbinde til disse net , som nogle kommunikationshardware er uforenelig med Mac OS X. Ellers grunde til at vælge 3G ​​eller 4G specifikt er de samme for Mac-brugere som for pc-brugere. 3G og 4G

  3G og 4G begyndte som fagudtryk , der definerede specifikke netværksteknologier , men begge har stort set blevet markedsføring. Pr. slutningen af ​​2011 , selv om alle de store cellulære udbydere hævder at tilbyde " 4G " netværk ingen af ​​dem opfylder de oprindelige specifikationer og hastigheder , at 4G oprindeligt definerede . Som med 3G , før det er 4G kommet til at betyde networking hastigheder, der er hurtigere end den tidligere generation af mobiltelefoner og modemer , men de faktiske oplevet hastigheder varierer meget. Det er rigtigt , at ydelser annonceret som 4G er generelt hurtigere end 3G, men 3G-netværkets dækningsområde er meget mere tilgængelig.
  Hardware Options

  Tre primære metoder tilslutter en 3G eller 4G-netværk til en Macintosh . Den første er en USB-modtager , der sættes på Mac USB-port. Dette er bekvemt lille og ikke kræver en ekstern strømforsyning , men det er også den metode mest tilbøjelige til at være i strid med din Macintosh. Den anden er en bærbar hotspot , der forbinder netværket til en Wi -Fi- senderen. Disse er altid Mac- kompatible og vil desuden give netværkstjeneste til en iPod Touch eller iPad. Det tredje alternativ er at bruge din mobiltelefon til at give en netværksforbindelse via Bluetooth eller Wi -Fi, men kun nogle modeller af mobiltelefoner er i stand til at gøre dette, og som med USB, er nogle ikke Mac - kompatible.

  vælge dit netværk

  valget af 3G mod 4G kommer ned til tilgængelighed mod hastighed. 3G netværksforbindelser er bredt tilgængelige landsdækkende overalt, hvor der er moderat befolkningstæthed. 4G netværksforbindelser har meget mindre dækning zoner, der ligger i de større byer , men prale potentielle hastigheder, rivaliserende kablede hjem internetforbindelser . Hvis du har brug for hastighed, der tilbydes af 4G, sammenligne 4G dækningskort af leverandører i dit område , og derefter teste forbindelsen , mens din kontrakt er stadig i sin prøvetid . Hvis hastigheden ikke er, hvad der blev lovet , returnere hardware, annullere kontrakten , og prøv et andet 4G leverandør.
  Valg Sælgere og hardware

  Dit valg af leverandører vil være dikteret af netværksdækning. Selv hvis du bor i en større by , hvor sælgerne teoretisk konkurrerer med hinanden i at tilbyde 4G service, kan den faktiske service, du modtager i dit hjem og arbejdsplads varierer meget mellem leverandører. Vælg leverandør med den bedste kombination af attraktive hardware og rimelig prissætning , som i slutningen af ​​2011 , er 3G -og 4G- data kontrakter sammenlignelige i omkostningerne, men 4G -telefoner og modemer er dyrere . Bekræft Mac - kompatibilitet , før du køber noget USB-enheder eller telefoner . Bærbare hotspot enheder er altid en mere sikker løsning , men kræver særskilte opladning og med én mere gadget med dig.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Omdøb Batch-filer i OS X 
  ·Sådan downloader Room Design Fra Ikea til Mac 
  ·Sådan importeres en PGP-nøgle til en Mac OS X 
  ·Sådan oprettes en startdiskette til Apple 
  ·Sådan Optag en talebesked på Mac Apple Computers 
  ·Sådan Embed Pictures Into Entourage 
  ·Sådan Turn Off the Spejling Funktion på en MacBook 
  ·Sådan ændres en Mac OS X Computer Name 
  ·Sådan Put My Tool Bar Tilbage på Mit skrivebord i Mac…
  ·Sådan fjernes ACL fra Mac 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan ændres Screensaver Tid i Vista 
  ·Microsoft Network Monitor Tutorial 
  ·Mac Spyware Removal 
  ·Sådan Helt kopieres en bootbar harddisk til en ny Driv…
  ·Sådan får du din Windows XP-cd nøgle 
  ·Sådan Unzip fra en kommandolinje 
  ·Sådan formateres en PC uden en startdiskette 
  ·Sådan Medtag Sharepoint Version Control som en regel 
  ·Sådan ændres Computer Time og Datoer Brug Kommandopro…
  ·Sådan overclocke en AMD Athlon XP 2500 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com