| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Ting jeg kan gøre for at slippe af Spinning Color Wheel på min iMac
    Så vidt computere og operativsystemer er kommet , er der stadig situationer, hvor vi befinder os bliver frustreret over langsommere ydeevne . I tilfælde af iMacs , og Apple Computers opererer på OSX i almindelighed , kommer denne i form af den roterende farvehjul , også kendt som spinning sic pointer eller markøren . I de fleste tilfælde er et tegn på, at iMac forsøger at udføre en processor -intensive opgave. Heldigvis er der et par ting, du kan gøre for at hjælpe slippe af med den roterende farvehjul . Tilladelser Reparation

    filer, mapper og programmer alle har visse tilladelser indstillinger , bestemme , om de kan blive skrevet på eller skrivebeskyttet. Fra tid til anden , kan disse tilladelser blive beskadiget , forhindre, at filen eller programmet at åbne eller kørende og skabe overordnede computerens ydeevne problemer. Den bedste måde at bekæmpe dette på er ved at gøre en tilladelser reparation vha. Disk Utility. Den leveres som standard med alle Apple-computere og OSX operativsystemer, og typisk findes i mappen Programmer . Du skal blot åbne programmet , skal du vælge din harddisk, og klik på " reparation tilladelser. "
    Software Updates

    Apple anbefaler også opdaterer al software på en regelmæssig basis for at holde din iMac fungerer på sit højeste niveau . De mest vigtige opdateringer vil omfatte sikkerhedsopdateringer , firmware og andre systemsoftware. OSX automatisk sat op til at tjekke for opdateringer regelmæssigt, men du kan gøre dette manuelt ved at klikke på Apple-menuen i øverste venstre hjørne af skærmen , vælge "Software Update, " og vælge de opdateringer, du ønsker at downloade . < Br >
    Clearing Cache

    Ved hjælp af en internet browser er et af de mest almindelige aktiviteter, der udføres på Mac-computere , så løbe ind i rokken regelmæssigt mens du surfer på Web kan være frustrerende. En almindelig måde at afhjælpe dette er at rydde browserens cache . Hver browser har en anden vej til at rydde cachen. I Firefox skal du trykke på " Cmd ", " Shift " og " Slet" på samme tid, og vælge, hvor langt tilbage du vil rydde cachen . For dem, der bruger Safari , skal du trykke " Cmd ", " option" og "E" på samme tid. Når bekræftelsesvinduet åbnes , klik på " Tøm ".
    RAM og diskplads

    spinning farvehjul også en indikation af generelt langsom ydeevne , og kan være et resultat af manglende plads på harddisken eller RAM (random access memory) . Problemer er mere sandsynligt , når din harddisk er næsten fuld , men alt du skal gøre er at frigøre noget plads . Hvis der er filer og programmer, der er sjældent bruges, kan du ønsker at flytte dem over på en ekstern harddisk for at frigøre plads. Hvis du kører nogle memory - intensive programmer , kan du ikke har nok RAM. Den bedste løsning i disse tilfælde er at opgradere til mere RAM, hvilket kan gøres ved at tage din iMac i en Apple-butik .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan nulstilles adgangskoden på en iBook PowerPC 750…
    ·Sådan Konverter EML til MBOX til en Mac 
    ·Sådan aktiveres Java OS X 
    ·Sådan tilføjes advarselslyde til en Mac OS X Leopard 
    ·Sådan Sync en Mac kalender til en Outlook Web Server 
    ·Sådan geninstalleres Macintosh Mail Client 
    ·Hvordan får jeg ikoner på min proceslinjen Smaller 
    ·Sådan oprettes et billede i Disk Utility 
    ·Sådan udskrives der på en iMac 
    ·Sådan fjernes Norton SystemWorks 3.0 til Mac 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan tilføjes kommandoer til AUTOEXEC.BAT 
    ·Solaris JumpStart Tutorial 
    ·Sådan Fix Broken pakker på en Debian -server 
    ·Sådan Slet My Seneste dokumenter Historie 
    ·Sådan Boot OS X86 på en tommelfinger drev 
    ·Hvordan du hurtigt føje et program til start ved opsta…
    ·Sådan aktiveres proceslinjen i Windows XP 
    ·Sådan Afinstaller Google Toolbar 
    ·Sådan Clean Up Log Enhedsnavne i Solaris 
    ·Hvordan at slippe af et Scriptet svarer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com