| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Hvad Er Desktop gøre i Mac OS
    ? Når du tænder din Mac, hvad du ser på skærmen, kaldes skrivebordet. Mac skrivebord er, hvor du arbejder med filer, mapper og monterede drev. Alle Apple-computere køre Unix -baserede Mac OS X-operativsystemet , som har en grafisk brugergrænseflade, som gør det muligt at flytte filer og mapper rundt på skrivebordet. Monteret Drev

    Når din Mac starter op, vil du se mindst ét ikon på skrivebordet , der repræsenterer computerens harddisk . Hvis du har andre drev tilsluttet Mac , vil de også montere på skrivebordet. For eksempel kan du have en USB-flash- drev eller en ekstern USB-harddisk tilsluttet en USB- port på din Mac eller en cd eller dvd i Mac optiske drev. Dobbeltklik på ikonet for en monteret drev for at se indholdet . Træk et ikon med en monteret drev i papirkurven ikonet for at skubbe den ud. Du kan ikke skubbe drevet hvorfra Mac startede .
    Folders

    Du kan placere mapper på Mac skrivebord for at hjælpe dig med at organisere dit arbejde . Mapper kan indeholde filer og andre mapper , og du kan give hver mappe et navn for at hjælpe dig med at identificere sit formål. Klik på ikonet for en blå ansigt på Dock på din Mac for at skifte til Finder. Vælg "File" i menuen Finder , og klik derefter på "Ny mappe" for at oprette en mappe på skrivebordet, og skriv et navn til det.
    Finder Windows

    Brug en Finder-vindue på skrivebordet, når du ønsker at gennemse indholdet af din Mac. Vælg "File" i menuen Finder , og klik derefter på " Nyt Findervindue . " Et nyt Finder-vindue vises på skrivebordet . Vælg "Vis" i menuen Finder . Klik "Som Ikoner" hvis du ønsker at se de elementer inde i Finder-vinduet som ikoner , eller klik på " Som liste " for at få vist elementer i en sorterbar liste . Du kan også klikke "Som Kolonner ", hvis du ønsker at gennemse elementer i en serie af kolonner, der viser mapper og undermapper , eller klik på " Som Cover Flow ", hvis du ønsker at gennemse dine elementer som billeder.
    < Br > filer og Aliaser

    Du kan lave et alias eller en genvej , på din Mac skrivebord , der linker til en fil i en mappe på din Mac . Dette er praktisk for adgang hyppigt brugte elementer , når du ikke ønsker at åbne et Finder-vindue , der indeholder den mappe på din harddisk. Klik på en fil eller mappe for at vælge den. Klik på " File " og derefter klikke på "Make Alias ​​". Træk aliaset fra mappen på skrivebordet.
    Desktop Baggrund
    p Bare som du måske ændre tapet eller maling farve i dit kontor, kan du også ønsker at lejlighedsvis ændre udseendet af din Mac skrivebord. Højreklik på ethvert sted på skrivebordet, og klik derefter på " Skift skrivebordsbaggrund . " The Desktop vises. Klik på en mappe i venstre rude i vinduet , der indeholder et billede eller mønster, du vil bruge. Miniaturebilleder af billederne eller mønstre vises i hovedvinduet. Klik på et billede for at indstille det som den nye desktop baggrund . Hvis du vil have skrivebordet for at vise en serie billeder , på en mappe fyldt med billeder at vælge det. Klik på " Skift billede " afkrydsningsfeltet , og klik derefter på " Skift billede " pull -down menu. Vælg en timing option , såsom " Hver 30 minutter," "Hver time " eller " Every Day ".

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan kører Corel Draw på Mac 
    ·Sådan ændres en iCal ikon 
    ·Hvordan sletter jeg en konto på Macbook Pro Brug Leopa…
    ·Sådan opdaterer Fra 10.4.11 til 10,6 på en Mac 
    ·Sådan Slut en HP C7280 til en Mac 
    ·Sådan tilsluttes en HP printer til min Mac 
    ·Sådan installeres en HP Designjet 500 printer på en M…
    ·Sådan Wipe Out Hard Drive på min iBook 
    ·Sådan fjernes partition på en Mac 
    ·Sådan ændrer du din Mac OS X System Information i Ter…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendannes Windows XP Temaer 
    ·Sådan får Mood Faces til Indsæt 
    ·Sådan Oplåsning en bærbar mus 
    ·Sådan geninstalleres en trådløs adapter 
    ·Sådan får Userinit EXE 
    ·Sådan justeres en Auto Clock til den korrekte tid 
    ·Hvordan kan jeg udpakke Kernel32.dll Fra Windows 98 
    ·Opsætning af en router på en iMac 
    ·Hvordan man kan montere en Disk ved opstart i Ubuntu 
    ·Hvordan laver LCD Light på din laptop Brighter 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com