| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Tips og tricks til MacBook
    MacBook er Apples generelle formål forbruger laptop, og leveres i en 13,3 -tommer diagonal skærm , det typisk bruger en lidt langsommere processor og har mindre RAM end en MacBook Pro. Men både MacBook og MacBook Pro køre MacOS X , og der er utallige små tricks og tips, der kan forbedre din produktivitet med MacBook. The Hidden Tastaturgenveje

    Mens Mac'er er kendt for deres grafiske brugergrænseflader , der er en række kommandoer , du kan gøre med blot fingrene på tastaturet alene. Nogle af disse kræver anvendelse af " Command "-tasten , som har den lille " kløver " symbolet på det . For at tage et skærmbillede af en del af din skærm , skal du holde "Command " og " Shift " tasterne , og hold "4 "-tasten. Dette vil gøre din musemarkøren til et kryds , træk trådkorset til at lave en boks og klikker på, når du er færdig. For at gøre et skærmbillede af hele skærmen , skal du klikke på "Command " og " Shift " tasterne og "3 "-tasten.
    Trackpad Tricks

    MacBook linje var det første sæt af bærbare computere at gøre brug af kapacitiv touch gestikulerer , og Apple er stadig den førende i at integrere disse bevægelser i sine touchpads . Du kan enkelt og dobbelt tap på pegefeltet for at vælge elementer , samt bruge det nederste venstre og nederste højre hjørne af navigationspladen som venstre og højre museknapper . To finger touch giver dig mulighed for at rulle op, ned til venstre og højre på pegefeltet , og holde " Command" nede, mens du ruller op eller ned, vil zoome ind og ud af det dokument, du er i, eller du kan bruge iPhone -stil fagter, hvor du lægger to fingre på pegefeltet , og knib dem sammen for at zoome ind eller spred dem for at zoome ud .
    Expose Window Manager
    < br >

    Mac OS X har en funktion kaldet Expose , hvilket er en måde at håndtere masser af åbne vinduer på én gang. Tryk på " F3 "-tasten (det er en af ​​de nøgler over tallene øverst på tastaturet ) til din Mac for at vise alle åbne vinduer på en gang uden dem overlappende . Hvis du holder "Control " og " F3 "-tasten sammen, Expose viser kun vinduerne i det program, du bruger i øjeblikket. Holde " Command " og " F3 " tastatur skjuler alle vinduer og viser skrivebordet.
    Time Machine backups

    Time Machine er en Mac OS X- hjælpeprogram fra version 10.5 og nyere, der lader dig oprette backup af hele systemet og fuld system eller delvist genskaber fra disse backups , med en intuitiv brugergrænseflade. Du bliver nødt til at tilslutte et andet diskettedrev til din Mac, og kan bruge lettilgængelige USB-eller FireWire- tilsluttede drev . Faktisk den allerførste gang du tilslutter et eksternt drev til din Mac vil OS scanne den for kapaciteten , og spørge, om du ønsker at bruge det som en backup drev . Klik på " Anvend som Backup Disk ", og det vil gøre et øjebliksbillede af din nuværende Mac. Når du sætter den disk tilbage til din Mac, vil Time Machine scanne og opdatere filer , der er ændret .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Min MacBook vil ikke vågne 
    ·Hvordan du scanner fra en HP Officejet 4315 på en Mac 
    ·Sådan Bland en Song & Billede på en Mac 
    ·Sådan Block Computer Anvendelse på en Mac 
    ·Sådan Hurtig Ændre en fil s Standard Application på …
    ·Sådan Konverter WPS filer til Word-filer på en Mac 
    ·Hvordan laver min MacBook Run på XP 
    ·Sådan Duplicate en DVD på en iMac 
    ·Sådan bruges tekst til tale Med Mac OS X Terminal 
    ·Sådan kopieres og Paste i Emacs 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan jeg ændre overskriften på et domæne Layout 
    ·Sådan Boot en Mac i Target tilstand 
    ·Hvordan at omdøbe en Dropbox 
    ·Sådan testes en DDR2 
    ·Hvad er Registry Cleanup 
    ·Sådan formateres en Laptop & Geninstaller XP Pro 
    ·Milgard glastyper 
    ·Sådan installeres Windows 98 på en pc med XP på det 
    ·Windows Vista Problemer: Sådan foretages fejlfinding a…
    ·Sådan installeres RealPlayer openSUSE 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com