| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Hvordan jeg Hook min Mac til min Mixer Board
    ? Med fremskridt inden lyd - optagelse teknologi bliver mere og mere overkommelige for forbrugerne , er flere mennesker at skabe deres egne hjemmelavede lydstudier ved hjælp af deres computere. Apples GarageBand og andre Mac optagelse applikationer gør det relativt nemt for kunstnere og musik entusiaster til at skabe professionel kvalitet optagelser og diske uden at investere titusindvis af dollars i udstyr . Selvom digitale mixere inkluderet med software optagelsesløsninger gør et rimeligt godt stykke arbejde blande lydniveauer for et par kanaler , de stadig ikke sammenligne med lydniveauer opnået med enkeltstående blande boards. Heldigvis et par muligheder giver dig mulighed for at tilslutte din Mac til en mixer . Ting du skal
    3,5 mm-til - RCA-adapter kabel
    RCA-to-1/4-inch adapter kabel
    RCA kabler eller 1/4-inch lyd kabler
    Show flere Instruktioner
    line- Out mixer Connections
    1

    Slut mixer bord til andre instrumenter , mikrofoner eller kilder , du vil bruge i omkodning . Tilslut strømkilden til mixeren . Tilslut forstærkeren og højttalerne til mixeren bord så godt.
    2

    Slut den lille ende af 3,5 mm -til- RCA-kabel til line -out -stikket på bagsiden af Mac computer eller på den side , hvis en MacBook . På mange Macs , har line-out port en grøn ring omkring det og kan være tilslutningen til computerens højttalere , hvis du bruger en stationær computer. Andre Macs har en hovedtelefon eller lyd - bølge symbol ved siden af ​​havnen for at skelne det fra line-in eller mikrofon -porte. Afbryd højttalerne fra din computer, hvis porten allerede er i brug .
    3

    Slut den anden ende af lydkablet til RCA line -in eller hjælpende stik på mixeren. Hvis mixeren ikke har RCA -porte , kan du bruge en RCA-to-1/4-inch adapteren til at tilslutte Mac til mixeren bord.
    4

    Åbn en lyd-eller musikafspiller program på Mac . Indlæs en lydfil ind i afspilleren , og klik derefter på "Play ". Du bør være i stand til at høre lyden på de eksterne højttalere tilsluttet til forstærkeren sluttet til mixer bord.
    Line-In From Mixer Board
    5

    Luk Mac-computer og mixer bord. Sæt 3,5 mm-til -RCA- lydkabel til line-in port på Mac. I de fleste tilfælde bør line-in port har en blå ring omkring det .
    6

    Sæt den anden ende af lydkablet ind i RCA line- out stik på mixeren bord. Hvis mixeren bestyrelsen ikke har RCA output-porte , skal du tilslutte RCA-stik til en RCA-to-1/4-inch adapterkabel. Sæt 1/4-inch propper ind i de højre og venstre output stik til mixeren.
    7

    Tænd mixer bord, så vil din Mac. Efter Mac støvler , åbne en audio - optagelse eller audio - blanding ansøgning. Tænd for kilden tilsluttet mixeren bord.
    8

    Klik på " Record ", " Importer " eller " Stream" i audio ansøgning, så afspille lyd fra kilden enhed. Du bør være i stand til at høre musik over dine Mac højttalere.
    9

    Brug skiver eller sliders på mixeren bord for at justere niveauer af kilden musik. Du kan høre ændringer, du foretager på mixeren bord over Mac højttalere.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Migration ikke flytte applikationer i et Mac 
    ·Sådan Find password hashes på en Mac 
    ·Sådan installeres Games Via Mac F480 
    ·Sådan tilpasses menuen Bar på en MacBook Pro 
    ·Sådan Boot OS X86 på en tommelfinger drev 
    ·Sådan optage lyd på en MacBook Pro 
    ·Sådan foretages fejlfinding iMac ydeevne 
    ·Sådan Transfer en gruppe adresse fra Entourage Email t…
    ·Sådan Tilpas Macintosh skrivebordsikoner 
    ·Sådan downloader Python 3 på Mac 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan kopieres WAV fil til Mac 
    ·Hvordan jeg Fremskynde Windows respons på min computer…
    ·Sådan installeres en Bot 
    ·Sådan Billede en partition på en Mac 
    ·Sådan omformatere en Dell XPS M1330 
    ·Er en reparation installation på Windows XP Slet Progr…
    ·Sådan fjernes Desktop Search Bar på Windows XP 
    ·Sådan installeres et vindue, når du har Siding 
    ·Sådan aktiveres og deaktiveres Windows XP Startup 
    ·MacOS Port Installation og GIMP Hænger 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com