| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Mac Computer Keyboard Secrets
    Mac OS X bruger mange forskellige tastaturgenveje til at automatisere et sortiment af opgaver lige fra at klippe og klistre til at tage skærmbilleder af din skærm og starte computeren i fejlsikret tilstand. Nogle genveje er universelle og kan bruges, mens et program kører. Andre genveje er programspecifikke afhængige og ikke altid arbejde med andre programmer . Startup Keyboard Secrets
    p Der er flere nøgler, der kan være nyttige , når du starter din computer. Disse kan være nyttigt for fejlfinding, hvis du har harddisk spørgsmål. Tryk på " Option" -tasten, mens computeren starter op for at aktivere Apple Startup Manager. Dette vil vise alle de startenheder volumener rådighed. Holde " Shift"-tasten , mens computeren starter , vil starte computeren i fejlsikret tilstand. Holde " C " tasten vil tvinge din Mac for at starte fra dvd-eller cd -drev.
    Finder Tastaturgenveje
    p Der er over 60 tastaturgenveje til rådighed for hjælp med Apples Finder. Nogle af de mest nyttige genveje omfatte " Kommando- C" for at kopiere , "Command -X " til at skære , og "Command - V" for at indsætte . Disse kan bruges i de fleste applikationer , såvel som i Finder selv til kopiering , klippe og klistre filer. En anden nyttig keyboard hemmelighed bruges til at holde op et program, der er frosset . Hold tasten " Alternativ-Skift -Kommando- Esc " samtidigt for at tvinge programmet til at holde op. Hvis du vil flytte et element til papirkurven , skal du bruge "Kommando -Delete ". Ved at trykke "Shift -Command -Delete " vil tømme papirkurven.
    Application -Based genveje

    Mange af de samme tastaturgenveje arbejde på tværs af mange applikationer. Disse er ikke altid universelt og afhænger som designede ansøgningen. For eksempel, " Kommando-A " bruges til at fremhæve eller vælg alle de oplysninger i et vindue i de fleste applikationer . Mens nogle tastaturer har to "Slet " nøgler , mange Macs , ligesom MacBook , har kun én . Den " Delete "-tasten normalt sletter tegn til venstre , ligesom en Backspace -tasten i Windows -baserede pc'er. For at slette til højre for markøren på de fleste programmer , skal du blot holde " fn " ( funktion) nede, mens du trykker på "Slet "-tasten.
    Screenshot Secrets

    Mac OS X indeholder et hjælpeprogram kaldet " Grab ", som kan tage screenshots af din skærm. Hvis du vil bruge programmet til at tage et billede af hele skærmen , tryk på " Kommando -Skift- 3" på dit tastatur. Hvis du vil tage et billede af kun en del af skærmen , tryk på " Kommando -Skift- 4" på dit tastatur. Musemarkøren ændres til et trådkors , med to numre siden den repræsenterer den vertikale og horisontale placering af markøren målt i pixels. Bevæg musen , hvor du ønsker at tage billedet , og hold derefter museknappen nede , og træk musen hen over området for at fremhæve det. Når du slipper knappen , vil billedet blive taget . Screenshots gemmes på skrivebordet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Slet sprogpakker om pladsen på en Mac 
    ·Sådan installeres Mac OS X Leopard på A Compaq 
    ·Sådan installeres Netflix til Boxee på en Mac 
    ·Hvordan laver Apps til en MacBook Pro 10.4.11 
    ·Sådan kører to skærme på en ny IMac 
    ·Tips til iWork Pages 
    ·Sådan Afmonter en partition 
    ·Sådan Konverter IE kompatibilitet VHD for Parallels 
    ·Hvordan man laver en webside større eller mindre til S…
    ·Sådan Defrag en G4 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres Standard GPO Homepage 
    ·Sådan bruges Task Manager til at køre Windows søgefu…
    ·Hvordan man laver en PLIST Filer 
    ·Billige Vinduesglas Alternativer 
    ·Hvordan Tør en harddisk på en MacBook 
    ·Sådan nulstilles en Disabled Apple-id 
    ·Installation af en Mac OSX Into en MSI Computer 
    ·Ulemperne ved Windows XP Professional 
    ·Hvordan at reparere Windows System32 Config System Fejl…
    ·Sådan Brænd en Vista Recovery Disc 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com