| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Hvordan jeg Billede en Mac harddisk , derefter gendanne fra dette image
    ? Mac OS X indeholder et nyttigt program kaldet Disk Utility til at håndtere lagerenheder på din Mac . Disketteaftryk er filer oprettet af Disk Utility , der fungerer som en virtuel disk . Dit Mac-system kan montere disse filer og gennemse indholdet af den virtuelle disk i Finder. Mange Mac OS X -programmer er fordelt i disk image filer der ender i . DMG , så du måske allerede være bekendt med dem. En disk image fungerer godt som en alternativ metode til sikkerhedskopiering af hele din Mac harddisk . Ting du skal
    Mac OS X v10.5 eller 10.6 installations-dvd'en
    Ekstern harddisk eller ekstra interne drev
    Vis Flere Instruktioner
    Oprettelse af billedet
    1

    Sæt en ekstern USB- eller FireWire-drev i din Mac . Hvis du har en Mac Pro med flere interne harddiske , kan du også bruge en af ​​dem til at gemme billedet. Brug et drev med tilstrækkelig ledig plads til at gemme alle oplysninger om din primære harddisk.
    2

    Indsæt Mac OS X installations-dvd og genstarte din Mac. Tryk og hold "C" -tasten for at begynde at bruge DVD. Klikke på dit sprog på listen, når installationsprogrammet starter , men start ikke installation af systemet .
    3

    Åbn " Utilities " menuen øverst på skærmen, og klik på "Disk Utility "valgmulighed. Klik på din primære harddisk på listen i venstre side af skærmen . Det vil normalt være mærket " Macintosh HD", medmindre du har ændret standardkonfigurationen .
    4

    Klik på " Bekræft Disk " knappen på højre side af vinduet for at kontrollere disken , før du fortsætter . Hvis nogen problemer findes , klik på " Reparer disk ", før imaging drevet. Du kan støde på problemer, når gendannelse , hvis du ikke reparere spørgsmål, før billeddannelse et drev.
    5.

    Klik på " Nyt billede " knappen øverst i vinduet for at skabe et billede baseret på det valgte drev . Vælg en placering for at gemme billedet i vinduet , der vises, enten på din eksterne drev eller ekstra internt drev . Indtast et navn til billedet , og klik derefter på "Gem". Det vil tage cirka en time per 60 GB data .
    6

    Klik på " Scan Image for Restore " i "Billeder " i menuen , når processen er færdig. Denne kommando scanner nyt image for fejl. Klik på " Afslut" i "Disk Utility " menuen. Klik derefter på "Afslut " fra " Installer" menuen for at genstarte din Mac.
    Gendannelse af systemet
    7

    Sæt det eksterne drev, der indeholder billedet til din Mac. Indsæt Mac OS X installations-dvd og starte computeren. Tryk og hold "C" -tasten for at starte fra dvd .
    8

    Klik dit sprog i listen for at gå videre , men ikke starte installationen. Åbn " Utilities " i menuen og klik på " Disk Utility ". Klik den harddisk, du ønsker at gendanne i listen i venstre side af skærmen .
    9

    Klik på " Gendan" fanen i hovedvinduet. Klik og træk den disk, du gendanner til "Destination "-feltet i højre side af skærmen. Klik på "Image " ved siden af ​​"Source "-feltet og navigere til din backup billede i det vindue , der vises. Klik på sikkerhedskopi og klik på " Åbn".
    10

    Klik på " Gendan" knappen to gange for at begynde og bekræfte, at du vil gendanne disken ved hjælp af billedet . Dette vil helt slette disken i "Destination "-feltet . Indtast dit brugernavn og din adgangskode for at fortsætte. Vent til disken for at blive genoprettet.
    11

    Klik på " Quit " fra "Disk Utility " i menuen, og klik derefter på "Afslut " i " Installer" menuen for at genstarte din Mac. KAYAK

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan opdatere fra en Combo Update på Mac 
    ·Sådan finder du den Operating System for en Mac 
    ·Sådan fjernes Flash Player 10 i OS X 
    ·Sådan åbner Rar filer på en iMac Computer 
    ·Sådan sparer et skærmbillede på en G4 Mac Laptop 
    ·Sådan Cover Up Flydende Skader på en MacBook 
    ·Sådan helt at fjerne Applications i Mac OS X Snow Leop…
    ·Hvordan man finder ud af kernetemperatur My Mac Book 
    ·Sådan fjernes , hvis jeg Faldt Final Cut i papirkurven…
    ·Sådan fjernes Norton Fra en Mac 
      Anbefalede Artikler
    ·To eller flere Fordele ved Windows XP forhold til tidli…
    ·Sådan Fjern gamle Windows Updates 
    ·Hvordan man laver en computer taler japansk 
    ·Hvordan kan man øge den Timeout i Grub & Ubuntu 10.04 
    ·Sådan geninstalleres iMovie 
    ·Sådan Test for at se om DirectX er installeret på din…
    ·Sådan Boot XP fra en USB 
    ·Sådan får du din computer til at starte hurtigere 
    ·Sådan synkroniseres pc Med internettet 
    ·Sådan ændres Windows Startup Sequence 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com