| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Grundlæggende ved at bruge en Apple Mac Computer
    Folk henviser ofte til Apples linje af Mac -computere og OS X-operativsystemet som " brugervenlig ", men hvis du aldrig har brugt en, at vænne sig til arbejdet i OS X kan tage en lidt tid. I modsætning til Windows , er Mac OS X ikke bruge en " Start" -menuen for at få adgang til hovedparten af computerens indhold , og det kan til tider være forvirrende i starten for folk skifter fra en pc. Når du begynder at forstå de grundlæggende principper for at bruge Mac OS X , vil du opdage , at det bruger de samme metoder i hele. Brug Finder og Dock

    Den primære metode til at navigere rundt din Mac er gennem Finder. Finder Window giver dig adgang til din Macintosh-harddisken , "Programmer" mappen Desktop og de fleste andre elementer i din Mac. Finder giver også genvejsmenuer , flere visningsmuligheder og Finder optioner menu, som også kan tilgås via højreklikke . Du kan endda tilføje genveje til applikationer , filer og mapper lige ind i Finder-vinduet. The Dock er den sekundær navigation metode , der giver direkte adgang til dine foretrukne eller mest anvendte programmer. Du kan tilføje og fjerne programmer fra Dock , ændre dens størrelse og flytte sin placering på skrivebordet .
    Træk-og- slip-system

    " Drag- and- drop " er en af ​​de mest almindelige metoder for mange handlinger i Mac OS X. " Drag -and -drop "refererer til at klikke på et element for at vælge det, og mens du stadig holder musen , flytte den til en anden placering. Du slipper musen at "droppe ". Mac OS X viser en grøn "+" tegn, når det er okay at slippe et element til en placering. Du kan trække og slippe for at installere programmer , afinstallere programmer , slette filer eller mapper, flytte filer eller mapper , import medier i applikationer, eksport medier til en anden destination .
    Plus og minus tegn < br >

    Applications i OS X ofte funktionen plus og minus tegn i nederste venstre hjørne, så du kan tilføje og fjerne forskellige elementer . For eksempel har Mail en "+" tegn til at tilføje en ny postkasse eller konto og et "- " tegn for at fjerne en postkasse eller konto. Hvis du klikker på "+" tegnet i nederste venstre hjørne af iPhoto kan du oprette et nyt album , smart album , begivenhed, lysbilledshow, en bog , kort, kalender eller MobileMe-galleri . Selv iTunes har et "+ " tegn i nederste venstre hjørne for at oprette en ny brugerdefineret afspilningsliste.
    Afsløre og Spaces

    Mac OS X leveres med flere løsninger for visning og organisering af medier på dit skrivebord. Exposé , som er tilgængelig i din Systemindstillinger, kan du oprette varme hjørner på din Mac desktop , der skjuler og vise programmer. For eksempel kan du trække musen til et varmt hjørne for at vise alle dine åbne vinduer , åbne applikationer og dit instrumentbræt eller aktivere din pauseskærm. Exposé er især praktisk til at skifte frem og tilbage mellem åbne programmer på din Mac. Spaces kan du gruppere programmer sammen i separate arbejdsrum . For eksempel kan du sætte din e-mail og tekstbehandling i ét rum og din webbrowser og instant messaging-klient i en anden. Spaces er nyttigt for Opryddede dit skrivebord og holder fokus . Sådan skifter Spaces på din Mac , skal du holde "Command "-tasten og en piletast .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Transfer iPhone Apps til en anden iPhone 
    ·Sådan Reset DNS Cache på en Macintosh computer 
    ·Sådan Send billeder til en person med Mac Operating Sy…
    ·Hvordan opretter jeg en Mac Email-konto uden at abonner…
    ·Hvordan starter jeg en WMV-fil på en Mac 
    ·Sådan omformatere en MacBook Pro 
    ·Sådan Format og geninstalleres Snow Leopard på en Mac…
    ·Min CD frøs , mens brændende i Mac 
    ·Sådan installeres Photoshop Elements på Mac 
    ·Hvordan indstiller jeg FTP Hosting på min Mac 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes Windows XP Pro X64 Edition 
    ·Sådan fjernes dobbeltposter Files i XP 
    ·Sådan bruges en XP Recovery Disk på en anden computer…
    ·Automatiske genstarter i Linux 
    ·Sådan geninstalleres Windows XP uden at miste informat…
    ·Sådan ændres en IP i UNIX 
    ·Sådan gendannes Windows XP til GRUB 
    ·Sådan ændres proceslinjen til White 
    ·Sådan fjernes gamle versioner af Windows 
    ·Hvordan at reducere størrelsen af ​​et billede med Fre…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com