| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Sådan bruges et tastatur i stedet for en mus i OS X
    Dit tastatur og mus arbejder sammen i Mac OS X til at give dig fuld navigations evner på skærmen. Ved hjælp af disse enheder , kan du flytte markøren , skal du vælge applikationer , type beskeder og udføre andre basale funktioner . Mac OS X er også udstyret med grundlæggende vigtige kommandoer, som tillader dig at navigere din Mac ved hjælp af kun dit tastatur , hvis du nogensinde skulle finde dig selv uden en mus. Instruktioner
    1

    Tryk på en piletast på tastaturet til at markere en fil eller mappe på skrivebordet. Klik på "Right " eller " Down" pilen for at fremhæve den fil /mappe nærmest toppen af ​​skærmen (som regel "Macintosh HD" folder ) eller klikke på "Venstre" eller "Op" pil for at fremhæve den fil /mappe nærmest til bunden af ​​skærmen.
    2

    flytte mellem dine filer og mapper ved hjælp af piletasterne . For eksempel, hvis din " Macintosh HD " ikonet i øjeblikket er fremhævet tryk på " Down" pilen for at vælge den fil eller mappe direkte under det eller trykke på " Venstre" pil for at vælge en fil til venstre for "Macintosh HD " ikonet . Fortsæt med at trykke på pilene for at vælge den nærmeste fil eller mappe i nogen retning.
    3

    Åbn en markeret fil eller mappe ved at trykke på "Command "-tasten og "O "-tasten samtidig. For eksempel, hvis du ønsker at åbne din harddisk mappe bruge piletasterne til at fremhæve "Macintosh HD" ikonet og derefter trykke på " Command" og "O. " Hvis du bruger en Windows-tastatur med nogen " Command "-tasten , skal du klikke på "Windows " eller " Start" -tasten ( mellem " Alt" og "Ctrl" ) i stedet for "Command ".
    4

    Naviger tilbage til tidligere mapper ved at trykke på "Command " og " [" samtidigt. Når hoppe mellem mapper , vil du ofte opleve, at du ønsker at vende tilbage til et tidligere åbnet mappe. "Command " + " [" fungerer som en "Tilbage" kommando. Hertil kommer, "Command " + "] " fungerer som en " Forward " kommando , så du kan vende tilbage til mapper , hvorfra du har navigeret tilbage.
    5.

    yderligere tastekommandoer mens den kører applikationer såsom iTunes , Microsoft Office og Safari . Tryk på " Command " og "S " for at gemme dit arbejde og tryk på " Command" og "Q" for at afslutte din ansøgning. Tryk på " Command" og "W " for at lukke et vindue uden helt at holde op med ansøgningen og tryk på " Ctrl " og " F2" for at få adgang til din menulinjen øverst på skærmen. (Når menulinjen højdepunkter, bruge piletasterne til at navigere rundt i menuen bar indstillinger . )
    6

    Naviger mellem dine åbne programmer ved at holde "Command " eller " Windows" tasten og trykke på " Tab . " Hver gang du trykker på "fanen, " en ny ansøgning højdepunkter. Når du fremhæver det program, du ønsker, slipper fingeren fra "Command "-tasten. For eksempel, hvis du har iTunes , Safari, Microsoft Word og iPhoto åbne på samme tid, kan du bruge denne kommando til at skifte mellem de forskellige programmer.
    7

    Klik på " Control " Option " "Command " og " Eject" samtidigt for at lukke computeren ned .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan fjernes Google Voice & Video Chat på en Mac 
    ·Sådan opgraderer en Powerbook G4 
    ·Sådan ændres Startup Applications på en Mac 
    ·Hvor Er TMP mappe på en Mac 
    ·Hvordan man lærer at bruge en Mac-computer 
    ·Sådan Gør din hjemmeside leve efter Oprettelse på iW…
    ·Hvordan at slippe af virus på en Mac 
    ·Sådan bruges Shutterfly Uploader Fra iPhoto 
    ·Sådan fremskynde min Mac G4 
    ·Hvordan man kan montere en CDR i en Mac 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Arranger Start Menu Icons 
    ·Sådan Tilslut en MacBook til en tv-skærm 
    ·Sådan indstilles værdien i registreringsdatabasen for…
    ·Sådan får til Boot Manager på en Mac OS10 
    ·Kan jeg have XP & Linux på den samme computer 
    ·Fjernelse Windows Startup Programs 
    ·Hvordan laver man en Ultra skjult mappe 
    ·Sådan formateres en USB Drive i Windows XP 
    ·Sådan Find Password på en iPhone 
    ·Sådan fjernes Playbox 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com