| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Apple Spyware Removal
    Spyware vokser stadig mere udbredt og sværere at undgå så internettet udvider sig. Mens virus har altid været et problem for computerbrugere , fænomenet spyware - programmer , der skjulte sende brugerdata til en ekstern part med henblik på forskning eller identitetstyveri - bliver mere og mere af et problem. Selv om det er sandt, at spyware er mere udbredt på pc'er , kan Apple-maskiner være modtagelige også. Undgå Spyware

    Beslutningen om at udføre arbejde på en Apple Mac-computer er i sig selv et skridt i at undgå spyware . Den simple kendsgerning er, at der næppe er nogen spyware designet til at målrette Mac arkitektur. Men dette er ikke nogen grund til at få selvtilfredse eller selvtilfredse . Mac OS har en stærk indbygget firewall, og det er værd at aktivere dette. Gå til Systemindstillinger, og klik på " Deling ". Åbn Firewall og klik på " Start". Du kan nu tweak indstillingerne for individuelle applikationer, der kan potentielt give virus eller spyware ind på din computer. Ud over dette har de fleste routere en firewall bygget i. Se dokumentationen for den enhed, du bruger til at få adgang til internettet , og sikre, at det beskytter dig til din tilfredshed. Det er også vigtigt at holde dit system opdateret. Apple frigiver regelmæssige sikkerhedsopdateringer og rettelser , der holder OS X-operativsystemet forud for spyware programmører 'spil. Slut regelmæssigt til internettet og bruge Apple Update til at sørge for din sikkerhed er aktuelle og aktiv. Hvis du har forbindelse til internettet som en selvfølge , bare sørg for at køre sikkerhed og systemet opdateringer, når du bliver spurgt.
    Free Spyware Removal
    p mest populære freeware virus og spyware styringsredskab for Mac er ClamXav . Det er software, der kan bruges til at overvåge din computer for indgående ondsindet kode , scanne indkommende filer manuelt eller automatisk, og isolere eller fjerne vira og malware. Hent ClamXav fra stedet i afsnittet Ressourcer og gøre dig bekendt med programmet og dets metoder til styring af spyware . Regelmæssigt køre opdateringer på ClamXav at holde programmets definitioner af nye vira og spyware strøm. Hvis du har mistanke om du har spyware på din computer , kan du bruge ClamXav at køre et system scanning. Hvis noget er fundet , vil du være i stand til at isolere og fjerne spyware .
    Commercial Spyware og Virus Removal
    p Der er et stort marked for kommerciel antivirus og spyware -software til Mac. Mange brugere foretrækker den ekstra sikkerhed for at betale et gebyr for kommerciel kvalitet spyware beskyttelse og fjernelse. Softwaren er tilgængelig fra de store navne i antivirusbeskyttelse : McAfee fremstiller en Mac -virus - forebyggelse værktøj , som gør Norton og Sophos . Disse programmer indeholder robuste værktøjer til at fjerne spyware fra din computer. Hvis du vælger at bruge en kommerciel virus og spyware forebyggelse værktøj , konsultere dokumentationen for at finde ud af, hvordan at opspore og fjerne spyware fra din Mac .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·MacBook Pro Mini DisplayPort 1.1A Input 
    ·Sådan ændre tastaturlayout i OS X 
    ·Hvordan konfigurerer jeg den britiske USB-tastatur til …
    ·Sådan tilføjes en statisk rute til Mac OS X 
    ·Sådan installeres OS X på en Compaq Presario 110EM AM…
    ·Sådan Sync iBook Med iDisk 
    ·Hvordan laver sange med GarageBand 
    ·Sådan Find modelnummeret på en PowerBook 
    ·Sådan oprettes en signatur i Apple Mail 
    ·Sådan Slut to Macintosh-computere sammen til Access ga…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Arranger Foretrukne i Windows Vista 
    ·Sådan Sikker Slette nøgler i en Vista Registry 
    ·Sådan bruges Vista til Print via en printserver 
    ·Sådan ændres en Windows XP 2003 Password Brug F2 
    ·Den enkle måde at Slet fortrukne Pages 
    ·Sådan Konverter OWB til SSIS 
    ·Hvordan installerer jeg NetBEUI på Windows XP 
    ·Sådan fjernes Search Desktop Fra XP Toolbar 
    ·Sådan Stop SMS Utility service 
    ·Sådan Defrag Apple Computers 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com